Üzüm çeşitleri: Grenache Blanc - Grenache Gris Toprak tipi Aspres teruarının güneşli teraslarında kil-kireçtaşı, eski üzüm bağları Vinifikasyon: Doğrudan presleme, sıcaklık kontrollü fıçılarda fermantasyon, ardından Fransız meşe fıçılarda mayşe üzerinde karıştırılarak olgunlaştırma. Tadım notları: Gümüşi bir renk, Beyaz şeftali, armut ve tostun ince aromaları. Şeftali, armut ve kızarmış ekmek veya çörek. çörek. Damak yuvarlak, ama hala taze. Tazelik. Bu dengeli ve karmaşık. Yemek ve şarap eşleştirmesi: Tubot veya ızgara çipura, Comté peyniri, A la plancha sebzeler Gilbert et Gaillard tarafından altın madalya
Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.