İtalya, San Stino Di Livenza
...Açık saman sarısı renkte, bu şarap ince ve kalıcı bir perlage'ye sahiptir. Yeşil elma, armut, genel olarak beyaz meyveler, badem ve akasya çiçeklerinin ince tipik kokularıyla meyvemsi-çiçeksi aromalar sunar. Üzüm çeşidi: Glera Bölge: Venedik...
... yöntemleri birleştirir. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ %60 Merlot %30 Cabernet Sauvignon %10 Cabernet Franc TADIM Güzel bir yakut rengi ile Château La Gasquerie, hafif baharatlı, taze kırmızı meyve notaları içeren hoş bir buket sunar. Ağızda yumuşak, güzel bir yuvarlaklıkla, zarif bir bitişe doğru evrilir. YEMEK & ŞARAP UYUMU Château La Gasquerie, kızartılmış veya ızgara kırmızı etleri, av etlerini ve Brie de Meaux, Gorgonzola veya Livarot gibi peynirleri zarafetle eşlik edebilir. 16° ile 18°C arasında servis edin. ÖDÜLLER 2017: Altın Madalya – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Fransa, Bordeaux
... özellikle olgunlaşmaya uygun hale getiren bir tanen yapısına sahiptir. Tadım "Les Charmes de Laurette", derin bir renge sahip, siyah yansımaları olan mor bir renge sahiptir. Dengeli bir şekilde yoğun, dengesizlik olmadan, küçük siyah meyvelerin kompostosu, alt tabaka ve baharat dokunuşları ile aromalarını ifade eder. Bu seçim, oldukça yuvarlak ve yumuşak bir tanen sunmaktadır. Yemek ve şarap...
Kıbrıs, Paphos
...Karmaşık aromalara sahip, tatlı olgun meyveler, tuzlu toprak notları ve sap ile meşe baharatı barındırıyor. Damakta erik ve koyu kirazların yanı sıra, böğürtlen meyvesi, anason ve tarçın baharatı yer alıyor. Meyve, yumuşak tanenlerle sarılmış, bu şarabın yıllar boyunca zarif bir şekilde olgunlaşmasını sağlıyor. Tüm şaraplarımızda olduğu gibi, bu Pinot Noir, Yeni Zelanda'nın dünyaca ünlü Marlborough bölgesindeki premium bağlardan yetiştirilmiştir. Mükemmel bir şekilde BBQ etleri, fındıklı peynirler ve mantar yemekleri ile uyum sağlar.
İtalya, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Coğrafi İşaret Üretim Bölgesi: Emilia Üzüm Çeşidi: Lambrusco Alkol Oranı: %8 vol. Renk kırmızı yakut Aroma Şarap gibi ve meyvemsi Tat tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde Eşleşmeler kırmızı et, av etleri Servis Sıcaklığı 18°-20° C.
Fransa, Brissac Loire Aubance
... Villages Brissac. TADIM NOTLARI: Yoğun kırmızı renkte. Kırmızı ve siyah meyvelerin güzel aromatik ifadesi. Siyah frenk üzümü, menekşe ve odunsu notalarla birleşen, dolgun ve karmaşık bir ağız yapısı. YEMEK/ŞARAP UYUMU: Şarküteri, lezzetli etler, av etleri, soslu yemekler ve peynirler. SERVİS SICAKLIĞI: 17°C. 6 adet 75cl şişe içeren karton.
Fransa, Saint Cannat
...\nKırmızı ve siyah meyvelerle birlikte baharatlı ve kavrulmuş notalara sahip etkileyici bir burun.\nOlgun Akdeniz tatlarıyla dolu, sağlam ve tam gövdeli bir ağız. Konsantrasyon, güç ve tazeliği zarif bir parfümle birleştiren cömert bir şarap.\nİdeal olarak 16 ile 18°C arasında servis edilen bu şarap, ızgara sığır bonfile, kümes hayvanları veya av etleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca tavuk chop suey, baharatlı yemekler ve tabii ki güzel bir peynir tabağı gibi egzotik mutfaklarla da iyi gider!"}...
Fransa, Roubia
...zarif bir meyve ile desteklenen yuvarlak bir yapı ve aromatik yoğunluk. Doku yumuşak. Kadınsı bir Rhone şarabı.\n\nACCORDS METS-VINS\nKış yemekleri, marine edilmiş etler, BBQ Kaburga, av etleri. Güçlü kremalı peynirler.\nPrestijli bir şarap. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L): 0,75\nBrüt Ağırlık (kg): 1,5\nAlkol Oranı (%): 14,5"}...
İspanya, Granada
... eşleşmeler: Yüksek yoğunluklu etler: kırmızı etler, av etleri, Segureño kuzu. İberik şarküteri ürünleri, pâté ve güçlü tatlı olgun peynirlerle eşleşir. Koruma Altındaki Menşei Belgesi Kalite Şarabı Granada. Anchurón, İspanya'nın Granada ilinde yer almaktadır. Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır: Yüksek Endülüs. Granada Tarım Gıda Sektörü Mükemmeliyet Merkezi'ne entegre bir şarap mahzeni.
... şarap, fondü, av etleri ve bazı olgun peynirler gibi aristokratik yemeklere eşlik eder. Servis Sıcaklığı: Yaklaşık 18°C'de servis edilmelidir. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast İthalatçı Bağlantısı 2018 puanı 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG Uluslararası Şarap Ödülleri İspanya 2017 gümüş madalya...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... ve özellikle soylu bir meşe ile destekleniyor. 2018 yılına ait bu şarap, ayrıca deri ve humus üzerinde bazı evrim notları da sunuyor. Tannins güçlü ama olgun ve bu muhteşem şişenin birkaç yıl daha mahzende dinlenmesine sabrınız varsa, daha da yumuşayacaktır. Kırmızı etler, av etleri, ördek vb. ile kesinlikle eşleştirilmesi gereken büyük bir şarap! Hacim: 75cl Tür: Kırmızı şarap Üzümler: %90 Tannat, %10 Cabernet-sauvignon AOC: Madiran Saklama: Şu anda içilebilir ve 2050 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 16-18°C...
Fransa, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Bu şarap, syrah, carignan ve grenache noir üzüm çeşitlerinden, optimum olgunlukta toplanmıştır. Albères ve Canigou zirvesinin eteklerinde, kil ve kumlu topraklardan oluşan eski bağlardan gelmektedir. Kırmızı meyve ve rezene aromalarıyla dolu bir burun. Ağızda yuvarlak ve dengeli. Soslu yemekler, tavşan, av etleri, kuzu eti ile mükemmel uyum sağlar; ayrıca olgun peynirlerle ve tabii ki çikolatalı tatlılarla harika bir şekilde eşleşir. Sertifika: organik...
Fransa, Malataverne
...Bu yerel kırmızı şarap, kış masalarında soslu kırmızı etleri eşlik etmek ve yemek sonunda inek peyniri ile birlikte sunmak için kullanılabilir. 16°'de servis edin.
Fransa, Mietesheim
...Bu balsamik sirke sosu, birçok baharatın taze zencefil ile macerasyonu ile hazırlanır ve ardından incir ile karıştırılır. Eşsiz tadı, tüm etleri mükemmel bir şekilde tamamlar. İçindekiler: Modena balsamik sirke %77,8 (şarap sirkesi, üzüm pekmezi, renklendirici: karamel E150D. İçerir: sülfatlar), incir %19, baharatlar %3,3 (tarçın, zencefil, karabiber, beyaz biber, karanfil, kara kimyon).
Fransa, Auxerre
...":"Saklama süresi: 5 yıl","Œil":"Göz\nkoyu ve yoğun mor renkte, mor tonları","Le conseil de l’œnologue":"17 ile 19°C arasında servis edin","Vinification":"Yarı karbonik macerasyon. Fermentasyondan sonra, şarap paslanmaz çelik tanklarda şişelenene kadar olgunlaştırılır.","Millésime":"2019","Domaine":"Domaine du Siestou","Culture":"Organik"}...
İtalya, Dorgali
... çakmaktaşı, grafit ve küçük siyah meyve notalarıyla görkemli bir şekilde açılır. Damakta sıcaklığını sergileyen bu şarap, yumuşak ve sarıcı tanen dokusuyla birlikte siyah kakao notalarını ortaya çıkarır. Filtre edilmemiş bir şarap olup, olası tortular kaliteyi etkilemez; aksine, tipikliği artırır ve şarap yapım süreçlerimizin bütünlüğünü ve doğallığını kanıtlar. Av etleri, kırmızı etler ve olgun peynirler gibi zengin ve yapısal yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
İtalya, Maruggio
... reçeli, tamarind, balsamik notalar Tat: Dolu ve yuvarlak, uzun aromatik Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Et suyu ile ilk yemekler, av etleri, kızarmış kırmızı etler, olgun peynirler, mantarlar.
Fransa, Castelnaudary
... önemlisi, aile geleneğine göre hazırlanan ünlü "cassoulet"imiz, Castelnaudary'nın beyaz fasulyeleri ve yerel üreticilerin etleri ile yapılmaktadır. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için her zaman hazırız. "Le Coustelous"ta aile, konserveciliğimizin merkezindedir ve güneybatı gastronomisine olan tutkumuzu sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Daha fazla bilgi için, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
İtalya, Rivoli
... ve modernlik arasında mükemmel bir uyum yaratma yönündeki sürekli arayışımız doğuyor. Restoran anlayışımız, misafirperverliği, hizmetin önemini ve "doyurucu mutfak" kavramını terk etmezken, aynı zamanda çevresel ve sosyal açıdan daha sürdürülebilir bir restorasyon anlayışına bağlı yeni kavramları da benimsemektedir. Peynirler, şarküteri ürünleri ve Piyemonte etleri menümüzü canlandırmak için sadece birkaç kilometre yol kat ediyor. Kuru mantarlar, enginarlar ve kuşkonmazlar mevsimsel olarak mutfak ve pizzamızın gerçek kahramanları haline geliyor.
...Pacharán, Orujo, likör ve Steiermark'tan yüksek kaliteli içkiler. İspanyol birası Estrella Damm, San Miguel ve PAGOA, sınırlı üretim zeytinler ve zeytinyağı. Turşu sebzeler: enginar, gazpacho, Piquillo biberi, Fabada. Paella malzemeleri: Calasparra pirinci, safran, Boquerones, Mojama, pate, Pulpo al Ajillo. Peynir, jambon ve sosis spesiyaliteleri: orman merası jambonu ve D.O. Maestrazgo-Serrano jambonu Teruel'den, geyik ve boğa kurutulmuş etleri...
Polonya, Wisła
... & Steak House". "T-bone"da, müşterilerimize en iyi yaşlandırılmış sığır etinden yapılan mükemmel bifteklerin başrolde olduğu harika bir menü sunuyoruz - hem Polonya hem de Amerikan etleri. Tutkumuz, deneyimimiz, müşteri odaklılığımız ve en iyi ithalatçılar ve üreticilerle yıllara dayanan işbirliğimiz, müşterilerimize cazip fiyatlarla en yüksek kalitede şaraplar sunmamıza olanak tanıyor. Mükemmel menü ve geniş şarap seçeneğinin yanı sıra, müşterilerimizi samimi temalı akşamlar da bekliyor.
... Guadalmina Nehri vadisinin ve Marbella'nın simgesi ve etkileyici La Concha dağının muhteşem manzarasını görebilirsiniz. Kış aylarında ise, şık bir klima ile donatılmış yemek salonumuz, harika müzik ve oturma odasındaki şömine ile sizleri bekliyor. Tüm bu olanaklar, en önemli ve keyifli şeyin, yani yemeğin tadını çıkarmanız için sunulmuştur. Menümüz, Arjantin'e göç eden Avrupa kültürlerinin birleşimi ve etleri ateşte pişiren gaucho geleneğinden doğmaktadır. Tanıdık ürünlerle tasarlanmış soğuk ve sıcak mezeler, salatalar tadabilirsiniz.
İspanya, Tomelloso
... katmanla iyi kaplanmış ve kestane rengi bir kenar ile. Taze aromalar hissedebiliyoruz, bunlar bazı anason veya balsamik tatları hatırlatıyor, iyi olgunlaşmış kırmızı ve siyah meyveler arka planda. İçtiğimizde, taze bir giriş ve hafif bir keskinlik hissediyoruz, bu da tanik bir tada ve sıcak bir sona dönüşüyor. Özellikle her türlü et, av etleri ve olgun peynirlerle önerilir. KUPAJ: Yıl: 2004...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play