Bulgaristan, Sofia
... bağırsak enfeksiyonlarının tedavisi ile birlikte kullanım: Alıç yaprakları esasen çay hazırlamak için kullanılır. 1 tatlı kaşığı yaprağı 1 fincan (250 ml) kaynar suya ekleyin ve 6-8 dakika demlenmeye bırakın. Yaprakları çay şeklinde tüketmenin yanı sıra, alıç meyveleri de yukarıda belirtilen sağlık faydaları için yaygın olarak tüketilmektedir. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
Almanya, Anklam
...Anklam Extrakt GmbH'nin tüm yüksek kaliteli bitki özleri burada listelenmiştir: - Tutku Çiçeği Ot Özütü - Mor Ekinazarı Kuru Preslenmiş Suyu - Sarmaşık Yaprağı Özütü - Yaban Mersini Özütü - Enginar Yaprağı Özütü - Mürver Özütü - Kılıç Otu Kök Özütü - Mate Yaprağı Özütü - Melisa Yaprağı Özütü - Kabak Çekirdeği Özütü - Adaçayı Yaprağı Özütü - Deniz İğdesi Meyvesi Tozu - Alıç Yaprakları ve Çiçekleri Özütü...
Avusturya, Ried Im Innkreis
...Alıç Tentürü Kräutermax Bitki Sıvısı Alıç. Alıç yaprakları ve alıç çiçeklerinin distilatı ile üretilmiştir. Kräutermax bitki sıvıları geleneksel bir damıtma yöntemi ile üretilmektedir. Kräutermax sıvılarının üretimi üç temel aşamaya dayanmaktadır. Yani bitki bileşenlerinin mazerasyonu ve fermantasyonu, saf alkolden oluşan bir kalıpta su buharı distilasyonu ve kalıntının (şlempe) külleme işlemi...
... confiture veloutée qui équilibre la douceur florale avec de subtiles notes acidulées.":"Yaban gülü çiçeklerinin narin ve aromatik dünyasına dalın; yaprakları, çiçek tatlılığını ince ekşi notalarla dengeleyen kadifemsi bir reçele dönüşür.","UGS:3 455 149 000 195":"UGS: 3 455 149 000 195","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"100 g için ortalama besin değerleri","Proteins 1 g":"Proteinler 1 g","Eglantine (Gratte Cul Ou Cynorhodon), sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Yaban gülü (Gratte Cul veya Cynorhodon), şeker, limon suyu, jelatinleştirici: elma pektinleri."}...
Fransa, Jarnac
... sanatçıların olağanüstü ustalığını ve mükemmelliğini temsil eder. L’Essence de Courvoisier, tüm duyuları büyüleyen olağanüstü bir konyaktır. Sandal ağacı ve puro yaprakları ilk aromalardır, ardından krema brülée, badem ezmesi, dağ çiçeklerinin balı gibi kokular gelir ve son olarak narin bir alıç çiçeği notası ile sona erer. Zengin ve narin bir lezzet olan meyan kökü, erik ve kayısı, ağızda...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play