Almanya, Bad Bentheim
...BIO Criollo Kakao Tozu: Kakao tozu, kakao ağacının meyvesi olan kakao çekirdeğinden elde edilir. Kakao ağacı, ekvator çevresindeki ülkelerde yetişir ve çikolata gibi ürünlerin yapımında kullanılan kakao çekirdeklerini sağlar. Kakao tozu üretimi için kakao çekirdeğinin kakao hamuru kullanılır. Hamur, yüksek basınç altında sıkıştırılarak kakao tozu elde edilir. Kakao çekirdekleri, kırmızı şaraptan...
... çıkarın. Önce kakao'nun ekşi notası, ardından kremsi çikolatanın tatlılığı, sonra da o tanıdık çıtır bademle ısırın—lezzet dolu bir deneyim.","Ingredients":"68% süt çikolatası (şeker, tam süt tozu, kakao hamuru, kakao yağı, peynir altı suyu tozu, emülgatör: soya lesitini E322, doğal vanilya aroması), 30% badem, 2% kakao tozu"}...
Almanya, Buxtehude
...Soya Lesitini uzun zamandır zihinsel ve fiziksel canlılığı artırdığı biliniyor ve bu nedenle "sinir besini" olarak kabul ediliyor. Lesitin, bir emülsifikatör olarak, yağ ve suyun bir gıda maddesinde ayrılmasını engeller. Lesitin neredeyse tamamen soya, ayçiçeği veya kanola yağından üretilir ve gıda maddeleri için genel olarak onaylanmıştır. Lesitini özellikle margarin, mayonez, kek, bisküvi, milföy hamuru, süt ve kakao içecekleri için anlık tozlar, çikolata ürünleri ve bebek mamalarında sıkça bulmak mümkündür.
Almanya, Hamburg
...Yağsız Soya Lesitini LECIFINE 100, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş yağsız bir soya lesitinidir. LECIFINE 100, ince hamur işleri, kurabiyeler, waffle'lar, anında ürünler, kakao tozu ve maya hamuru hazır unları için kullanılır. LECIFINE 100, yağ dağılımını iyileştirir ve eşit bir kızartma sağlar. Ayrıca, daha ince bir kırıntı oluşturur, tazelik süresini uzatır ve hamur işlerinin hacmini artırır. LECIFINE 100, yüksek fosfolipid içeriğine sahip olup, hamuru daha kolay işlenebilir ve daha yumuşak hale getiren doğal bir emülsifikatördür.
Almanya, Wangen
...Bu Labooko'da %100 Ekvador kökenli çikolata bulunmaktadır. Güçlü, kontrolsüz kakao hamuru, başka hiçbir katkı maddesi olmadan, yalnızca Ekvador'da yetişen ünlü Arriba kakao türünden üretilmiştir. Bu Labooko'da %100 Ekvador kökenli çikolata bulunmaktadır. Güçlü, kontrolsüz kakao hamuru, başka hiçbir katkı maddesi olmadan, yalnızca Ekvador'da yetişen ünlü Arriba kakao türünden üretilmiştir...
Almanya, Aachen
... - Sıcak sıkım kakao yağı - Soğuk ve sıcak sıkım kakao yağının eşsiz karışımı - Kakao tozu - Kakao hamuru Daha fazla ayrıntı için lütfen bizimle iletişime geçin, size fiyat listemizi (büyük miktar/yüksek indirim) gönderebiliriz. NORYBEAN BY AET-CoD GmbH, tüm ürünlerimizin kökenini belgeleyen bir ECOCERT organik sertifikası ve bir Fairtrade sertifikasına sahiptir. Kalıcı bir ortaklık teklifi...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play