...Uzun ömürlü temel ürünler
Gıda ekstrüzyonu genellikle çocuklara yönelik çeşitli şekil, boyut, renk ve tatlarda "eğlenceli" ürünler, örneğin atıştırmalıklar ve kahvaltılık gevreklerle ilişkilendirilse de, bu teknik bazı temel gıdalar için de kullanılmaktadır. Bu ürün kategorilerinden biri "düz ekmek" veya "gevrek ekmek"tir.
"Düz" veya "gevrek ekmek", esasen belirli bir uzunlukta kesilen ve ortam...
...Kalite: Organik
Köken: Avrupa
Kullanım: Un karışımları, Takviye gıdalar, Tahıllar, Smoothie'ler, Kilo Yönetimi
Özellikler:
Özelikler:
Keten tohumu unu, açık kahverengi, parlak keten bitkisi tohumlarından elde edilmiştir ve hafif fındıksı bir tada sahiptir. Özellikle ekmek karışımlarında iyi bir şekilde kullanılabilir ve yüksek lif içeriği sayesinde daha uzun süre tok kalmanızı sağlar. Ayrıca...