...Fermentasyonun ardından Fischers Kombucha pastörize edilmeden ve doğal bulanıklıkta şişelenir. Bu sayede maya ve laktik asit bakterileri canlı ve aktif kalır ve şişede doğal karbonat oluşur. Doğal bulanıklıkta şişeleme ve ardından gelen şişe fermantasyonu sayesinde, şişenin dibinde biriken ve tüketilebilen fermente kültürler oluşur.
Almanya, Dissen
...haşlanmış sosisler ve birçok hazır ürün, çorbalar, soslar ve atıştırmalıklar için uygundur Intenso Pur® Dextrose İçermeyen: kurutulmuş sosis ve yarı kurutulmuş ürünlerin üretimi için özel olarak geliştirilmiştir. Intenso Pur® Organik: görünür baharat parçacıkları ve sertifikalı organik çiftliklerden gelen bileşenler ile Faydalar bir bakışta: Monosodyum glutamat eklenmez Maya özütü yok Palmiye yağı yok Baharat (HVP) yok Açıklanabilir katkı maddesi yok Açıklanabilir alerjen yok (Ek III FIC'e göre)...
Almanya, Bad Bentheim
... için maya ile karıştırılan bir sıvı oluşturacak şekilde öğütülür. Şekerler alkole dönüştürülür. Aynı zamanda, asetik asit bakterileri, oluşan alkolün sirkeye dönüşmesini sağlar. Sonuç olarak, nihai elma sirkesinde alkol bulunmamaktadır. Elma Sirkesinin Sağlıklı Özellikleri ve Uygulamaları Elma sirkesi, hem içten hem de dıştan çeşitli şekillerde kullanılabilir. Salata veya sebzelere lezzetli bir ek olmanın yanı sıra vücut için de faydalıdır. Elma sirkesi, cildin esnek ve yumuşak kalmasına yardımcı olabilir...
...SUGRANO® ürün serimiz, 30'dan fazla doğal olarak fermente edilmiş ve nazikçe kurutulmuş ekşi maya tozundan oluşmaktadır. Bu sayede, sevilen klasiklerden en son popüler bisküvi trendlerine ve organik ekmeklere kadar etkileyici bir ürün yelpazesi üretebilirsiniz.
Almanya, Eresing
...Sodyum laktat, cildin nemini koruyan ve hafif asidik pH değerine katkıda bulunan, cilt nemlendirici maddeler grubunda yer alan bir bileşiktir. Glycerin, üre ve organik asitler gibi maddelerle birlikte Doğal Nemlendirme Faktörü (NMF) oluşturur. AB'de sodyum laktat, E 325 gıda katkı maddesi olarak bilinir. Tuz, suda kolayca çözünür. Sıvı neredeyse renksizdir ve neredeyse kokusuz ve tatsızdır...
Almanya, Vaterstetten
... yapay ekmek katkı maddeleri ve emülsifikatörlerden vazgeçmemizi sağlamaktadır. Doğal ekşi mayalar & Uzun süreli hamur yönetimi Kalite zaman gerektirir. Grimminger'in birçok ekmek ürünü doğal ekşi maya ile üretilmektedir. Doğal ekşi maya ile yapılan ekmek ürünleri özellikle uzun süre dayanıklıdır ve tipik baharatlı bir lezzete sahiptir. Birçok fırında maliyet nedenleriyle genellikle birkaç saatlik...
Almanya, Dortmund
Doğal aromaların, doğal tuz ve yağ ikamelerinin, maya özlerinin, enzimatik baharatların, organik baharatların, et suyu, doğal peynir tozu, kahve özleri, HVP bazlı reaksiyon aromalarının üretimi.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play