Kişniş tohumları, hafif narenciye dokunuşuyla sıcak ve ince bir lezzete sahiptir. Aromatik bir kokuya sahip olup, rahatlatıcı bir sıcaklık, fındıksı, ...
Yeşil nane hafif tatlı bir lezzete sahiptir.
Sıklıkla mantarlarla mücadele etmek için kullanılır ve sindirim sorunlarını çözmeye yardımcı olduğu, bul...
dut ağaçları, dünya genelinde takdir edilen ve genellikle vitaminler, mineraller ve güçlü bitkisel bileşiklerin yoğunluğu nedeniyle süper gıdalar olar...
Defne yaprağı, bilimsel olarak Laurus nobilis olarak bilinir, belirgin tadı ve aroması nedeniyle mutfakta sıkça kullanılan aromatik bir bitkidir. Akde...
Mizuna Verde, doğu kökenli bir sebzedir; vitaminler ve proteinler açısından zengin, sağlıklı ve dengeli bir diyet için çok düşük yağ içeriğine sahipti...
Inule (Inula graveolens), olgunluk aşamasında, yani Eylül ayı sonlarında çiçek açtığında toplanır. Bitki yıllıktır ve yer değiştirir, bu da toplama iş...