MENŞE ADI: CIGALES
Üzüm hasadı ekim ayının başlarında yapıldı, nazik bir ezme ve sap ayırma işlemine tabi tutuldu. Kontrol edilen bir sıcaklıkta ferm...
Geleneksel el yapımı yöntemlerle üretilmiştir. Temeli kaliteli bir beyaz şarap olup, aromaları 20'den fazla doğal özün, bitkilerin, köklerin, çiçekler...
Zinca Fudre, Montesa (Huesca) bölgesindeki kuru tarım yapılan bağlardan seçilen üzümlerden yapılmaktadır ve verimi hektar başına 2,500 kg'dan azdır. F...
DOĞAL OLDUĞU KADAR
Üzümün yeni sıkılmış suyu kadar doğal. Fermentasyon başladığında, soğuk ile doğal olarak durdurabiliyoruz, %5,5 Alkol derecesi ile ...
De ArmaAs Kangun, ünlü Ermeni şarap evi Golden Grape ArmAs Estate'de üretilmiştir. Ermeni şarap evinin, kadehinizde hissedeceğiniz uzun bir tarihi var...
Ağızda ipek gibi hoş bir mineraliteye sahip, zarif ve güzel bir rosé. Çok ferahlatıcı. Antipasti, kavun ve prosciutto, orta sertlikte peynirler, Niçoi...
Voskevaz Areni kuru kırmızı şarap, yerel Ermeni üzüm çeşidi Areni Noir'dan yapılmış, orta gövdeli kaliteli bir şarptır. Bu, parlak kırmızı meyve buket...
Bölgemiz, olağanüstü bir coğrafi konuma sahip olmasının yanı sıra birçok başka avantaja da sahiptir: bağcılık için elverişli bir iklim, zengin bir jeo...