La farine fourragère, sous-produit issu de la transformation du grain de maïs, est un ingrédient essentiel à l'apport nutritionnel de l'alimentation p...
T65 unu, T45 ve T55 unlarından biraz daha tam bir buğday unudur. Daha az elenerek elde edildiği için buğday tanesinin filizinin ve kabuklarının daha b...
W: 450 - 500. Seçilmiş İtalyan, Avrupa ve Kuzey Amerikalı tahıllardan elde edilen '00' tipi un, dolaylı işleme veya uzun mayalanma için hamurlar için ...
Słopisz, sağlık değerleri nedeniyle değerlendirilen eski bir buğday çeşididir. Uzun zamandır unutulmuş ve şu anda yeniden keşfedilmektedir. Büyümesi a...
Hindistan cevizi unu, soğuk sıkım hindistan cevizi yağının yan ürünüdür. Kurutulmuş hindistan cevizi lifleri önce çıkarılır ve ardından toz haline get...
Saman buğdayı, hayvan yemi olarak ve besin değeri çok iyidir. Buğday kepeği, protein, yağ, lif ve enerji açısından dengeli bir miktara sahiptir, bu ne...
SUNGRANO Buğday Unu, en yüksek kaliteyi temsil eder ve tüm Avrupa standartlarını karşılar. Toplamda, birçok uygulama alanını kapsayan dört çeşit mevcu...
Ev yapımı hamur işlerinde, pastanelerde şık pastalar yaratmak için ve restoranlarda lezzetli tatlılar hazırlamak için iyi bir un gereklidir. Çavdar, b...
çok ince un, acı tadı giderilmiş, glütensiz, vegan, Almanya'da üretilmiştir
Bezelye unu, sarı, soyulmuş bezelyeden yapılmaktadır. Acı tadı giderilmiş...
europages uygulaması burada!
Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.