...Gourmandine katlama margarini veya kruvasanları, mükemmel kalite ürünler üretmek isteyen profesyonellere yöneliktir. Tüm hamur işlerinizi, katlamalarınızı, kruvasanlarınızı ve diğer hazırlıklarınızı gerçek bir lezzet kaynağına dönüştürecektir.
...Temel ürünler için mükemmel şekilde uygun, örneğin ekmek, kabartma hamurları, hamurişleri ve diğer mutfak hazırlıkları.
Yapışmazlık özelliği iyi
Viskozite: 500 ila 600 mPa.s (25°C)
İyot değeri: ± 110
Alevlenme noktası: 230 °C
ÖZ AĞIRLIK: 920 kg/m3 (20°C)
Mevcut formatlar: 10L – GRV 1000L...
...Bu %82 yağ içeriğine sahip hamur yağı, düzenli ve havadar bir katmanlama için ideal bir plastiklik ve sertlik sunar. Usta tereyağcılarımızın üretim konusundaki ustalığı, yıl boyunca sürekli olarak kış tereyağından daha yüksek kalitede bir tereyağı elde etmemizi sağlar.
Her gün, taze ekmek, hamurişleri, çay ve kahve gibi geniş bir yelpazede sunulan bir kahvaltının tadını çıkaracaksınız. Ayrıca yaz aylarında bahçe terasında dinlenebilirsiniz. Hava pek hoş değilse, otelin salonuna geçebilirsiniz. Kışın, şömine yanında oturup sıcak şarap keyfi yapabilirsiniz. Akşamları, Chalet-sur-Lesse otelinin şefi tarafından hazırlanan muhteşem bir akşam yemeğinin tadını...
Agribio, tam bir döngüyü yönetmektedir: einkorn, buğday, çavdar ve karabuğday yetiştirme, bu tahılların depolanması, sınıflandırılması ve temizlenmesi ve nihayetinde farklı kalitelerde un elde etmek ve satmak için öğütme.
Kısa döngü sürekli olarak korunmakta ve geliştirilmektedir.
Organik Fırıncılık
Tarlalardan yeni çıkmış ekmekler ve hamurişleri.
Organik Tahıllar
Buğday, soyulmuş einkorn...
...Anahtar kelimeler? Kalite ve samimiyet! Meuse Nehri'nin kenarında, Huy Kalesi'nin eteklerinde, 16. yüzyıla ait muhteşem Batta Evi'nin tam karşısında, şehir merkezine oldukça yakın bir konumda bulunan Hôtel du Fort ve Rezervi, hepsi internet bağlantılı Wifi, TV, duş veya banyo ve tuvalet ile donatılmış 28 kaliteli oda sunmaktadır. Kahvaltımız klasik ama kaliteli ve doyurucudur: hamurişleri...