1918 yılında kurulan, bira, şarap ve elma şarabı kapama uzmanıyız. Agglomerat mantar, doğal mantar, şarap mantarı, bira mantarı, elma şarabı mantarı ve teknik mantarlar üretiyoruz. Doğal veya tıkanmış mantarımız %100 doğaldır ve şarap için idealdir. Agglomerat mantar, elma şarabı kapama için idealdir. Ayrıca meyve şarapları ve şarap ürünleri üretimi için tüm ekipmanları sunuyoruz, örneğin meyve sı...
... gluko-amylaz yardımıyla fermente edilebilir şekerlere daha da ayrılır. Fermentasyon sürecinde, bu fermente edilebilir şekerler kısmen aerobik olarak, ancak esasen Saccharomyces cerevisiae (maya) tarafından biyokütle ve etanol haline anaerobik olarak dönüştürülür; şeker içeren ham maddeler, örneğin şeker kamışı, ezildikten sonra doğrudan fermentasyona beslenebilir.
Yukarı Akış süreç grupları:
- Depolama
- Temizleme
- Öğütme / Ezme
- Pişirme
- Sıvılaştırma
- Şekerleme
- Fermentasyon (parti veya sürekli)...
...Ayrıca, alerjen (gluten, laktoz, sakkaroz, tuz, maya ve nişasta) içermediği de garanti edilmektedir. Ürünlerin kalitesi, üretimin her aşamasında kontrol edilmektedir ve izlenebilirlikleri sağlanmaktadır. Ayrıca, laboratuvar hayvanlar üzerinde hiçbir test yapmamaktadır ve doğaya saygı göstermek için, hem işleyişinin ekolojik ayak izi hem de ambalaj ve kapların tasarımı ve malzemeleri açısından her türlü çabayı göstermektedir. Tüm üretim Belçika'da gerçekleştirilmektedir.
Anti-Enfeksiyon Enzim Sistemi (Sea-i®), gram pozitif ve gram negatif bakterileri, ayrıca maya ve küfleri inhibe eden doğal bir teknolojik yardımcıdır. Inhibitör etkisi sayesinde, Sea-i® ürünlerin raf ömrünü uzatır ve süt ürünleri, taze balık, meyve suları, sıvı yumurta vb. ürünlerin organoleptik kalitesini sabit tutar.
Küçük ailevi zanaat bira fabrikası. Tesislerimizde üretilen tüm biralar filtre edilmemiştir ve şişede maya ile yeniden fermente edilmiştir. Bira çeşitlerimiz: Moneuse, Moneuse Özel Noel, Bière Darbyste, Saison d’Epeautre, Vermontoise.