Helix Aspersa Maxima (Caracoleta) ve Helix Aspersa Muller (Petit-gris), WIDEHELIX tarafından ticareti yapılan türlerdir.
WIDEHELIX tarafından satılan...
Helix Aspersa Muller sümüklülerimiz iyi kenarları olan, sağlam ve dayanıklıdır. Yoğun çiftliklerden gelmiyorlar, doğal habitatlarında toplanıyorlar. K...
Helix Aperta sümüklü böcekleri, daha çok Monacelle, Attuppatelle veya Monzette olarak bilinir, kahverengi/yeşil renkte bir kabuğa sahip, ayırt edici b...
Zeytin yeşili tipik kabuğa sahip Helix Aperta Salyangozlarımız, doğal habitatlarında pestisit ve herbisit kullanılmadan toplanmaktadır.
Kalite ve taze...
Helix Aperta Salyangozlarımız, doğal habitatlarında pestisit ve herbisit kullanılmadan toplanmaktadır.
Kalite ve tazeliği garanti etmek için sağlık aç...
Kanarya Salyangozu - Helix Cepaea çeşitliliğimiz beyaz, işlemeli, dayanıklı ve etli. Yoğun bir şekilde yetiştirilmemiştir, doğal habitatında toplanmış...
Bizim
Akdeniz salyangozlarımız (Theba Pisana) beyaz, kuru ve etli.
Doğal habitatlarında toplanır, kalite ve tazeliği garanti etmek için seçilir ve se...
Canlı Helix Aspersa Muller sümüklü böceklerimiz iyi bir şekilde sınıflandırılmış, sağlam ve dayanıklıdır. Doğal habitatlarında toplanır ve kalite ile ...
Helix Aperta türüne ait, tipik beyaz operküllü salyangozlardır. Apulia'da çok aranan ve lezzetli bir gıda olarak kabul edilen bu salyangoz, birçok yör...
Nossa Caracoleta Riscada - Otala Lactea dayanıklıdır ve çizgili bir kabuğa sahiptir. Kalite ve tazeliği garanti etmek için seçilmiş ve sertifikalandır...
Şirketimiz, SALTEN SEAFOOD AS, yüksek kaliteli Atlantik Palamudu tedarikçisi olarak tanınmaktadır.
SALTEN SEAFOOD AS olarak, en değerli müşterilerimi...
Zeytinyağında, ayçiçek yağında, domatada veya tuzlu suda turşu yapılmış ton balığı.
Farklı boyutlar ve kaliteler (Skipjack, Yellowfin)
Ayrıca diğer tu...
Zeytinyağında Sardalya
Sardalya, hamsi veya iğne balığı gibi bir mavi balıktır ve besin değerleri ile özellikleri arasında Omega-3 yağ asitleri açısın...
El ile kutuya konmuş sardalya, Provence'de. Renklendirici, koruyucu, GDO ve iyonize ürün içermeyen bir üründür.
İçindekiler: Sardalyalar (Sardina pi...
Bölgenize özgü tipik gastronomik hazırlık. Dev ahtapot kolları, kalamar, ahtapot, su içinde pişirilmiş ve aromalandırılmış. Karışık yağda paketlenmiş,...
Neredeyse yarım yüzyıldır, limon ağaçlarıyla çevrili beyaz evlerin arasında sıkışmış o sokakta, elle "şekil verip" ardından tuzla "kaplama" işlemi yap...
Bu geleneksel Portekiz tarifi için sadece temel malzemeler: Morina balığı, soğan, zeytinyağı ve sadece balığın tadını artırmak ve korumak için tuz. Ge...