İspanya, Guijuelo (salamanca)
...El yapımı Castro y Gonzalez “Fusión” Jambonumuz, özgürce otlayan İberya domuzlarımızdan doğmaktadır. Olgunlaşma sürecinde, bu Jambon 18 ay boyunca mahzenlerimizde dinlenir; burada Guijuelo'nun soğuk ve sabit sıcaklıklarında yumuşar ve tatlı, pürüzsüz bir lezzet kazanır. Ayrıca, Huelva Dağları'nda karşılaştığımız en değişken hava koşullarına doğru bir yolculuğa çıkmaya hazırlanır. Böylece, Castro...
Avusturya, Guntramsdorf
... - Süreç sürelerinin kısaltılması ve dolayısıyla zaman ve maliyet tasarrufu - Yüksek bariyer özellikleri, bu sayede ağırlık kaybı olmaması ve uzun raf ömrü - "Tek aşamalı işlem" ve dolum için hazır kılıflar ile yüksek ürün güvenliği - Sürekli kalite için eşit renk aktarımı - Farklı şekillerde preslenebilir Kalibre / Düz Genişlik Spektrumu: NaloPro G1: - Kalibre 75 mm'den 165 mm'ye kadar - Düz genişlik 118 mm'den 260 mm'ye kadar Aktarım Tarifleri: NaloPro G1 aktarım tarifelerini indirin NaloPro G1'in aktarım tarifleri yelpazesini ürün bilgilerimizde de bulabilirsiniz.
Eşleşen ürünler
NaloPro G1
NaloPro G1
Diğer Ürünler
NaloSmoke
NaloSmoke
İtalya, Annone Di Brianza
...Tüm türdeki jambon ve pişirilmiş omuz kalıplarının kapatılması ve preslenmesi için uygun makine. Tüm türdeki jambon ve pişirilmiş omuz kalıplarının kapatılması ve preslenmesi için uygun makine. PLC tarafından yönetilen fotoelektrik hücre aracılığıyla kalıpların otomatik merkezlenmesi. Kalıpların uzunlamasına ve enine kapatılması. Düz veya kavisli makaraya boşaltma ve mikroişlemci ile kontrol edilen elektrikli ekipman. L: Uzunlamasına kapama T: Enine kapama O: Düz makara C: Kavisli makara...
Fransa, Auros
...Bayonne jambonu ile rosette, doğal bağırsakta çiçekli chorizo, perche sosis, yuvarlanmış ventrèche (Fransız pancetta) ve düz ventrèche. Ayrıca pişirilmiş şarküteri ürünleri de üretiyoruz: ev yapımı sarımsaklı sosis, Espelette biberli Bask usulü pâté, ünlü büyükanneler pâté'imiz (konyak, krema ve küçük mantarlarla), pişirilmiş jambon, Béarn usulü etli kan, galabar kan ve etli brase kan, domuz ayağı terrinesi. Ayrıca, ünlü Lomo tarzı ızgara jambon ve taze sosisler gibi ızgara için marine edilmiş etler de üretiyoruz.
Fransa, Solesmes, Pays De La Loire, France
... öğütücü bıçakların keskinleştirilmesi. Operkülleme makineleri için bıçak keskinleştirme. Operkülleme makineleri için bıçak üretimi. Film kesme bıçağının keskinleştirilmesi ve üretimi. Operkülleme makineleri için kalıp kaplama. Kesme bıçaklarının keskinleştirilmesi. Dairesel bıçaklar, düz diskler, mikro dişli dairesel bıçaklar, dişli diskler ve yarık diskler üreten tedarikçiler ve üreticileriz. Gıda...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play