...10 aydan büyük iberik domuzu. Karnın alt kısmından küçük parça. Yaklaşık 150 gr. parça. "Secreto Papada" iberik domuzun karnının alt kısmından çıkarılan, yoğun tadı ve yumuşak dokusuyla öne çıkan, ince ve sulu bir parçadır. 10 aydan fazla yetiştirilmiş iberik domuzlardan elde edilen bu kesim, yaklaşık 150 gramdır ve ızgaralar, fırın yemekleri veya gurme tabaklar için idealdir. Dengeli bir yağ içeriği ile otantik ve derin bir gastronomik deneyim sunar. "Secreto Papada", iberik domuz etinde kalite arayanlar için mükemmel bir seçenektir ve lezzetli bir tat ile eşsiz bir doku garanti eder.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play