İtalya, Marmirolo
MOLINO MAGRI - UNUTULMAZ BİR PAZAR İÇİN UN, YARI MAMULLER VE İYİLEŞTİRİCİLER Molino Magri, 1929 yılında kurulmuş olup, Marmirolo, Mantova'da yer almaktadır ve beş nesildir un değirmenliği sanatını babadan oğula aktarmaktadır. Molino Magri, seçilmiş yumuşak buğdayın işlenmesiyle, ekmekçilik, pizzacılık, pastacılık, sanayi ve restoranlar için profesyonel kullanım amacıyla geniş bir un yelpazesi üre...
İspanya, Orkoien-Navarra
...İçindekiler BUĞDAY unu*, BUĞDAY şurubu*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), SUSAM tohumları*, YUMURTA*, aroma (doğal vanilya ekstresi*) ve Kabartma maddesi (amonyum bikarbonat). KAMUT İçindekiler KAMUT BUĞDAY unu*, SUSAM tohumları*, Pirinç şurubu*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), YUMURTA*, SOYA unu*, aroma (doğal vanilya ekstresi...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Bezelye unu genellikle ekmek ve tortilla pişirmede, makarna yapımında ve donut ile kurabiye gibi bazı hamur işlerinde kullanılır. Bu yemeklere sadece %10-20 bezelye unu eklemek yeterlidir ve bu sayede yemekler benzersiz bir bezelye aroması kazanır ve biraz daha sağlıklı hale gelir. Bezelye, C, B ve PP vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve çinko gibi mineraller açısından zengindir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumayı sağlar, bu da glisemik indeksin düşürülmesine olanak tanır. Ağırlık: 400 g...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play