Fransa, Laissac
...Bocakların basitçe bir masada sergilenmesi veya şarküteri ürünlerinin tercih edilen tabağa yerleştirilmesi, bir şarküteri tabağı hazırlamayı hiç bu kadar kolay hale getirmedi. 25 kişilik bir aperatif tabağı, bir dokunuşla hazır, Pop ve işte bu kadar! (Kişi başı 84g şarküteri) Açılmadan önce oda sıcaklığında 3 ay saklama süresi. Aveyron'daki Laissac atölyemizde üretilen nitrit içermeyen şarküteri. Sadece 3 malzeme ile geleneksel el yapımı üretim: domuz veya sığır eti, Guérande tuzu, Kamboçya'nın Kampot IGP karabiberi. Son Kullanma Tarihi: 90 gün Menşei: Laissac, Aveyron Ağırlık: 2,1kg...
Portekiz, Santarém
... soğuk sıkım yapılmış sızma zeytinyağını ve Portekiz mutfağının vazgeçilmezleri olan chorizo, siyah chorizo ve bacon gibi çeşitli tuzlu ve kurutulmuş etleri içermektedir. Monte Safira, Fransa, Belçika, İspanya ve Birleşik Krallık'taki Portekiz mutfağı tutkunları ve göçmenlere hizmet eden "saudade market"e odaklanarak uluslararası pazarlara yönelmektedir. El yapımı üretim tekniklerini modern kalite...
Belçika, Waterloo
...1984 yılından beri foie gras, terinler ve el yapımı şarküteri ürünleri üreticisi. Profesyoneller veya bireyler: misafirlerinizle keyifli bir zaman geçirmeniz için ev yapımı geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Quality & Tradition'da foie gras, terinler, av etleri, göğüs etleri ve birçok tamamlayıcı ürün gibi pek çok öne çıkan ürünü temin edebilirsiniz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play