İtalya, Sassano
Sassano'da, Cilento Ulusal Parkı'nın kalbinde bulunan I Sapori del Vallo, eski tariflere göre makarna üreten bir zanaat şirketidir. Bir anne ve kızdan nesilden nesile aktarılan bir üretim, burada gelenek ve kalite, neredeyse 30 yıl süren bir başarının gizli malzemeleridir. I Sapori del Cilento, 1994 yılında sahibi Salvatore Calandriello'nun, eşi Francesca ile birlikte, kendi topraklarının tatlar...
İtalya, Schio
...Galaxy 600, en büyük modelimizdir. Çeşitli konfigürasyonlarda, en talepkar laboratuvarları bile tatmin edecek çeşitli üretimler gerçekleştiren bir sütun makinesidir ve özellikle büyük ölçekli üretimler için uygundur.
İtalya, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Calabria'daki maccaruni, strangugliapriaviti, scilatielli, scialatielli, firrazzul, maccarruni a firrettu, fileja, fhilateri gibi isimlerle de anılmaktadır; bu isimler, köken aldıkları yere göre değişiklik göstermektedir. Eski zamanlarda makarna yapmak için, disa çiçeğinin odunsu sapları olan gonaci kullanılıyordu; daha sonra ise çorap iğneleri veya kırık bir şemsiyenin tel parçaları kullanılmıştır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play