...Paskalya assortimanımız için, size tuzlu tereyağı karamel, muz ve passion meyvesi ile doldurulmuş küçük ev yapımı yumurtalar ve fındık, yer fıstığı, hindistancevizi, kavrulmuş mısır ve susam ile pralin dolgulu küçük yumurtalar hazırladık. Ayrıca, siyah çikolata, sütlü çikolata ve Tonka fasulyesi ile Madagascar vanilyalı beyaz çikolata ile yapılmış küçük şeker hayvanlar da var.
BU ÜRÜN COLISSIMO...
... çikolataustası olduğu ve ekibinin maksimum 15 gün taze kalan çikolata şekerlemeleri hazırladığı bir çikolata atölyesidir. Val de Marne'da bulunan profesyonel çikolataustası Stéphane Janin, çikolata fabrikasını keşfetmeye davet ediyor ve sizleri lezzetli pralineler, saf çikolatalar, çikolata trüfleri ile şımartıyor... El yapımı çikolata satışı (çikolata kutuları, çikolata çeşitleri, çikolatalar...) ve şirketler için kişiselleştirilmiş çikolata tasarımı.
...Caramélier®-ÇikolataUstası Henri Le Roux'u keşfedin, 1977 yılında Quiberon'da ünlü CBS®'yi (Tuzlu Tereyağı Karameli) yaratan ve Fransa'nın en iyi çikolata ustaları arasında yer alan bir isim! Büyük bir çikolataustası olan Henri Le Roux, 80'den fazla yaratımıyla tanınıyor! Yaratımları için en iyi kakao çeşitlerini ve en kaliteli kaplama çikolataları seçiyor; pralinler, ganajlar, karamel...