... konumdan faydalanmaktadır ve esasen güney yönüne bakmaktadır. Şatonun etrafında yer alan bağlar, terroir'lere göre akıllıca kırmızı ve beyaz üzüm çeşitleri arasında dağıtılmıştır. Ortalama yaşı 35 olan bu bağlar, dikkatle, geleneksel yöntemlerle ve çevrelerine saygı göstererek yetiştirilmektedir. Geniş şarap mahzeni, büyük şaraplar üretmek için gerekli olan tüm modern ekipmanlara (sıcaklık kontrolü, pnömatik presler, mikro-oksijenleme) sahiptir.
Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Alkolü çıkarılmış şarap (AB'den) %80, diğer gazlı içeceklerden %30 daha az şeker – üzüm suyu, sakkaroz, karbondioksit, doğal aromalar, koruyucular: potasyum sorbat, sülfür dioksit <05g 429 429 0,59 <0,01 g | İçindekiler: Alkolü çıkarılmış şarap (AB'den) %80, üzüm suyu, şeker, karbondioksit, doğal aromalar, koruyucular: potasyum sorbat, sülfür dioksit Üretim yeri: Almanya...
Fransa, Saint-Martin-Du-Vivier
...Şarap, dostluk ve yaşam tarzının sembolü olan, dünyanın en güzel topraklarında kökleri bulunan binlerce yıllık bir içecektir. Kırmızı, beyaz veya rosé olsun, her şarap benzersizdir; üzüm çeşidi, toprak yapısı ve şarap üreticisinin ustalığı ile şekillenir. Kırmızı şaraplar, yoğun kırmızı meyve, frenk üzümü veya kiraz aromaları ile karakterizedir; bazen baharatlı veya odunsu notalarla birlikte...
Fransa, Bedoin
...üzümü en büyük saygıyla işlemektedir. Bağlarımız yüksek kaliteli üzümler üretmektedir. Yetiştirilen üzüm çeşitleri arasında beyazlar için Viognier, Clairette, Grenache; kırmızılar için ise Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot ve Caladoc bulunmaktadır. Terre de Ghaya ayrıca, bağ gezileri ve bağlarda piknik gibi benzersiz şarap turizmi deneyimleri sunmaktadır. Dikkat: Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır, ölçülü tüketilmelidir.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Somon rengi, bakır yansımaları olan şarap. İfade dolu, taze kırmızı meyve notalarıyla (ekşi vişne, ahududu). Yumuşak ve çekici, damak taze ve dikkate değer bir yuvarlaklığa sahip. Retro-burun narenciye aromaları.
...Üzüm Cinsi: Sciaccarellu ve Niellucciu 15 yaşında 25 hl/hec Hasat: elle 5.000 şişe Şarap yapımı: doğrudan presleme ardından hafif soğuk tortulama. Fermentasyon tankına maya eklenmesi. Fermentasyon 14-16°C. Selüloz plakası üzerinde hafif filtrasyon ve şişelemeden önce hafif sülfitleme. Şişeleme bahar 2023. Diam 3 mantar, Enclos des Anges damgalı. 4 ay ince tortular üzerinde olgunlaşma. Tadım...
Fransa, Laissac
...Koruyucu madde içermediği için şarküteri, birkaç ay boyunca bir dolapta saklanabilir. Pop ve hazır! Sadece isteklerinize göre bir Popine açmanız yeterli! Açmadan önce ve sonra: Oda sıcaklığında saklayın. Popinelerdeki şarküteri koruyucu madde içermediğinden, açıldıktan sonra hızlı bir şekilde tüketilmesi önerilir. Petit Pont kırmızı: Üzüm çeşitleri %60 Grenache, %25 Cinsault, %15 Cabernet Sauvignon. Hediye kutusu, mevcut duruma göre manyetik siyah bir kutu veya kraft bir çanta içinde hazırlanmıştır. Menşei: Laissac, Aveyron...
Fransa, Penmarc'h
...Boréalg, Bigouden Bölgesi'nden elde edilen deniz yosunu konsantresinden üretilmektedir. Bu ürün, TSL292 mikronize yosun ekstresi ve Bor ile birlikte üzüm bitkisinin fizyolojisini uyarır ve beslenmesini aktif hale getirir. Boréalg, üzüm bitkisinin metabolizmasını teşvik ederek çiçeklenmesini homojenleştirir. Bu ürün, Avrupa Yönetmeliği CE n°834/2007'e uygun olarak Organik Tarımda kullanılabilir.
Fransa, Saint Emilion
... franc %15 Çevresel sertifikalar: HVE 3 2017'den beri ve ISO 14001 (Bordeaux şarapları KOBİ'si) 2015'ten beri Tarım teknikleri: ölçülü tarım, işlenmiş veya otlu topraklar, karışık guyot şeklinde bağ budama, her parsel için uygun manuel yeşil çalışmalar Hasat: mekanik, birden fazla seçim ile: olgunluk ve üzüm boyutu, parsel seçimi Şarap yapımı: geleneksel yöntemlerle, kontrollü ve yumuşak bir bekletme ile termoregüle beton tanklarda Olgunlaştırma: %40'ı yeni olmak üzere Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
Fransa, Paris
...Bulles de Jardins, alkolsüz, organik ve düşük şekerli gastronomik gazlı içecekler serimizdir. Olduğu gibi tadını çıkarabilir veya kokteyllerinizi uzatmak için kullanabilirsiniz! Aperatiften tatlıya kadar yemeklerinizi eşlik etmek için tasarlanmış sağlıklı ve şık bir alternatif.Bulles de Jardins Ambré, taze Cevizler ve beyaz Üzümlerden yapılan, amber ve fermente notalarına sahip tarifimizdir; Jura bölgesindeki bazı şarapları hatırlatır.Amber ve fermente notalarına sahip, şarap geleneğinden ilham alınarak hazırlanmış bir tarif. Peynirler veya rahatlatıcı yemeklerle eşlik etmek için idealdir!Hacim: 75cl...
Fransa, Bordeaux
... aittir. Seçkin konumu, kaliteli toprağı ve hem üzüm bağlarına hem de şarap mahzenine gösterilen özen sayesinde, Château Haut-Vigneau kısa sürede büyükler arasında yer alacaktır. Tadım Koyu, parlak bir renk. İlk burunda siyah ve kırmızı meyveler (frambuaz, kuş üzümü) ile birlikte kavrulmuş ve tütsülenmiş notalar. Açık ve iştah açıcı bir aromatik buket. Yumuşak bir başlangıç, iyi bir tanen yapısı...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... çiçekleri andıran bir finalle son bulur. Kabarcıklar son derece ince olup, bizi büyük bir tadım anına taşır. Harika, sadece harika! Şarap evi: Pertois-Moriset evi, Côte des Blancs'ın tam kalbinde, Mesnil-sur-Oger'de yer almaktadır. 1951 yılında Yves Pertois ve Janine Moriset tarafından kurulan aile işletmesi, bugün bu çiftin torunu Cécile tarafından, eşi Vincent ile birlikte yönetilmektedir. Hacim: 75cl Tür: Köpüklü şarap Dozaj: Brut (3g/L) Üzüm çeşidi: %100 Chardonnay AOC: Champagne Grand Cru Saklama: Şu anda içilebilir ve 2030'a kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 8-10°C...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... süreli pompalama işlemleri ile macerasyon gerçekleştirilir; bu sayede aromaların tazeliği korunur. Şarap, şişelenmeden önce yaklaşık iki yıl boyunca tank veya toprak testi içinde olgunlaştırılır. Tadım: Bu %100 Syrah şarabı, hafif baharatlarla (karabiber, karanfil) birlikte siyah meyvelerin (kızılcık tomurcuğu) patlamasıdır. Bu şarabın dengesi, yüksek rakımlı bu bağın sunduğu yumuşak ve lezzetli bir damak tadı sunar. Mevcut Yıllar: 2014, 2015, 2016...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Sicilya'ya hoş geldiniz, güçlü bir kimliğe sahip olan ve benzersiz toprakları ile birçok yerel üzüm çeşidi aracılığıyla kendini ifade eden bir şarap bölgesi. Etna'nın yamaçlarında, Giovanni Rosso ustalıkla Nerello Mascalese yetiştiriyor. Etna Rosso şarabı ince ve canlı aromalar sunuyor. İçinde menekşe, bergamot, makilik ve nemli taş ile beyaz biber notaları bulunuyor. Ağızda, lezzetli ve zarif. Ağızda kalan tat hem güçlü hem de lezzetli. Arancini, bir basque usulü tavuk veya ratatouille ile tadına bakılmalı.
Fransa, La Chapelle Heulin
Fransa, Vallauris
...PROMO : 159 € 6 adet Roemer şarap kadehi yerine 199 €. El yapımı renkli kristal şarap kadehleri. Bunlar ünlü Roemer'lerdir, yani: Ren Nehri'nden gelen şarap kadehleri. Bu kadehler her zaman 6 uyumlu renkten oluşan bir set halinde gelir, çünkü ilk örnekler Alsas'tan gelen ve 6 farklı üzüm çeşidini temsil eden şarap kadehleriydi. Her renk, bir üzüm çeşidini temsil etmek üzere tasarlanmıştır...
Fransa, Banyuls Dels Aspres
...Topraklar: Limono-Kireçli Gilbert ve Gaillard tarafından altın madalya kazanmıştır. Şarap Yapımı: Üzümler saplarından ayrılmış, uzun bir süre paslanmaz çelik tanklarda bekletilmiş ve ardından Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Parlak, nar çiçeği rengi Yoğun ve zengin bir burun, kavrulmuş, vanilyalı ve meyve aromalarıyla birlikte olgun meyveler örneğin erik. Ağızda, tanenler ipeksi ve iyi eritilmiştir. Üzüm Karışımı: %100 Cabernet Sauvignon Topraklar: Limono-Kireçli...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLESİME : 2020 ÜZÜM ÇEŞİDİ : Pineau d'Aunis ( %50 ), Gamay ( %50 ). TOPRAK : Kilolu kumlar. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma : Üzümler çok güzel olgunlukta toplanmıştır. Düşük sıcaklıkta 24 saat bekletme. APELLASYON : AOP Rosé d'Anjou. TADIM NOTLARI : Somon rengi. Küçük kırmızı meyvelerin uyumlu aroması. Ağızda tatlı, yumuşak ve meyve ile baharatlı notalarla dolu bir final. YEMEK/ŞARAP UYUMU : Aperatif, şarküteri, pizza, meyveli tatlılar. SERVİS SICAKLIĞI : 6 ile 8°C arasında. 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Cénac
... sarılmış tanenler ile birlikte. Genel İzlenim: Bu şarap, iyi bir eşleşme sunmaktadır. Ürün: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Meşe fıçılarında olgunlaştırılmış Alan: 0.5 ha Üzüm Çeşidi: %100 Merlot Toprak: Kilolu-kireçli - Platosu Görünüm: Yoğun, derin, canlı ve taze bir renk.
Fransa, Saint Cannat
...TERROIR & MÜLK Kili ve kireçtaşının karışımı. Hektar başına 36 hl verim ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Mourvèdre %25 Grenache %30 Cinsault %45 ŞARAP YAPIMI Geleneksel olarak işlenmiş toprak (hem mekanik hem de elle) mantıklı toprak tedavisi. Elle üzüm hasadı. Salkımlar bağda elle seçilir. Sapları ayrılmış ve ezilmiş. Doğrudan presleme veya soğuk kabuk macerasyonu (12°). Fermentasyon 16-18°C civarında termal...
Fransa, Saint-Loubes
...Hafif ve meyvemsi bir rosé şarap. Malbec tek üzüm çeşidinden elde edilen bu rosé, ilginç bir aromaya ve gövdeye sahiptir. İngiliz şekerlemeleri, grenadin ve orman çilekleri notalarıyla, tadı hoş bir rosé'dir. Renk: Rosé AOC: Bordeaux Rosé Bağlar: Kil-tınlı toprak Şarap yapımı: Soğuk ön-fermantasyon bekletme...
Fransa, Montanay
...Uzaktan kumanda ve debimetreye sahip loblu şarap pompası her şeyi pompalayabilir: meyve suyu, şarap, alkol, tortu, şıra, üzüm hasadı, yüksek sıcaklıkta meyve suyu, yıkama ürünleri. Geniş çok yönlülüğü ve kullanım esnekliği sayesinde Oenopompe pompası, şişeleme, aktarım, filtrasyon, şarap yapımı gibi işlemler için vazgeçilmez bir ekipmandır...
Fransa, Mazion
...ÜZÜM ÇEŞİDİ: %100 ŞARDONNAY ŞARAP ÜRETİM YÖNTEMİ: Geleneksel köpüklü şarap, 10 ay boyunca paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılır. Şişelemeden önce altın pul ve likör ekledik. ALKOL: %12 Vol DOSAJ: Brut tipi, %0,75 (litre başına yaklaşık 6g şeker) AMBALAJ: 750 ml şişe ŞARAP NOTLARI: Şarap berrak, sarı yansımalarla. Keskin baloncukların oluşturduğu bir tren, ince baloncuklardan oluşan...
Fransa, Roubia
...genç bir görünüm. Çok olgun çekirdekli meyve aromaları, hayvansal bir dokunuş. Ağızda oldukça dengeli, ancak tanik bir yapıya sahip. Siyah meyve ve hafif odunsu ve baharatlı tonlar bulunuyor. Sağlam bir şarap.\n\nACCORDS METS-VINS\nSoslu yemekler ve marine edilmiş ızgaralar. Yumuşak peynirler.\nBistronomi şarabı. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L):0,75\nBrüt Ağırlık (kg):1,3\nAlkol Derecesi (%):12,5"}...
Fransa, Cavignac
... takviyesi olarak alınmalıdır. Günlük önerilen dozu aşmayın. Genç çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Işık, sıcaklık ve nemden koruyarak saklayın. Herhangi bir besin takviyesi gibi, tüketmeden önce bir sağlık uzmanına danışın. Çocuklar, hamile veya emziren kadınlar için önerilmez. 4 kapsül için 1600 mg Kırmızı Üzüm.
Fransa, Mandelieu
...Côte de Provence, korumalı menşei adı Üzüm çeşitleri: Grenache, Syrah, Cinsault Net ağırlık: 750 GR Kapasite: 75 CL...
Fransa, Reuilly
...Beyaz Üzüm Çeşidi %100 Sauvignon Şarap Bölgesi: Centre Loire Doğal Bölge: Le Berry Toprak Türü: Kil-kireç Ortalama Verim: 60hl/ha Şarap Türü: Kuru Beyaz Şarap...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Karışım: Merlot - Cabernet Franc - Cabernet Sauvignon Saklama potansiyeli: 20 yıl Şarap yapımı: Elle hasat, üzüm seçimi masada, bir ay boyunca beton tanklarda fermentasyon ve pompalama.
Fransa, Geispolsheim
...Fermentasyon süreci, üzüm suyu ile kıyaslandığında çok daha uzun sürer ve daha düşük bir sıcaklıkta gerçekleştirilir. Bu, nar suyundaki sağlıklı bileşenlerin korunmasını sağlar ve zengin, meyvemsi bir tat ve aroma sunar. Yarı tatlı nar şarabı NRAN, bordo renginde, hoş bir ekşiliğe sahip ve burunda aromatik bir profile sahiptir. Damakta meyvemsi ve geniş bir baharatlılık hissi verir. Tanenler...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play