Fransa, Trebedan
... eksikliğini önleme (demir klorozu) Hortensiyalar (mavi rengin güçlendirilmesi): bitki başına 30 g Üzüm, meyve ağaçları: m² başına 500 g Diğer: Sıvı gübre Ahşap tedavisi: yaşlı bir görünüm verir Boruların ve septik çukurların tedavisi (kötü kokular): 50 litre için 2 kg Demir sülfatı taşlara, ahşap parmaklıklara veya döşemelere püskürtmemek gerekir, çünkü kahverengi pas lekelerine neden olur. Dikkatli kullanın: Yanma riski, aşırı dozdan kaçının. AĞIRLIK: ND BOYUTLAR: ND AĞIRLIK: 20 kg, 4 kg, 10 kg, 25 kg...
...Mutfakta, tatlı/tuzlu bir kombinasyon için salatalarınıza da ekleyebilirsiniz. Yumuşak hale gelmesi için üzümler, rehidrate etmek amacıyla bir sıvıya konulabilir. Daha sonra, taze keçi peynirinin üzerine serpilebilir, böylece mükemmel bir uyum sağlanır. Kahverengi üzümlerimizi burada bulabilirsiniz. Tarif Fikirleri: Taze keçi peyniri ile üzümler, üzümlü ekmek, kouglof, üzümlü kek, üzümlü sütlü pirinç KARTON:5Kg...
... şarapta yansıtılmaktadır. ŞARAP YAPIMI Optimal olgunlukta elle toplanmıştır Appellation'a özgü yöntemlere göre vinifikasyon: Presleme, ilk fermantasyon, köpüklü süreç ve şişede ikinci fermantasyon En az 12 ay boyunca tortuda olgunlaştırma ÜZÜMLER Merlot Cabernet Franc TADIM Villa Bordeaux Rosé, hafif ruby vurgularla parlak bir pembe renge sahiptir. Burun, zarif cassis ve reçineli meyve notaları sunar.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Göz: parlak elbise, açık altın rengi. Burun: karmaşık, bisküvi, olgun çekirdekli meyve aromaları, beyaz çiçekler ve tatlı badem notalarıyla birlikte. Ağız: çok fazla saflık ve derinlik, ince bir mineraliteye sahip, dikkate değer bir uzunluk geliştiriyor. Denge ve yapı. Köken Üzümler: Pinot Noir ve Chardonnay*. Köken: bu cuvée, Bourgogne'un büyük terroirlerinden gelen seçkin üzümlerden üretilen...
Fransa, Bordeaux
... sağladığı, Merlot'un ise koku ve tazelik kattığı dengeli bir üzüm karışımından faydalanmaktadır. Yuvarlaklığı ve esnekliği ile sizi büyüleyecek, içimi kolaydır ve yemek boyunca tadılabilir. Üzümler: Cabernet Sauvignon (18%), Merlot (60%), Cabernet Franc (22%) Üretici: Baissas Ailesi, Le Pian-sur-Garonne (33490) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2021...
Fransa, Soreze
...Vida ile çalışan ev tipi pres 2,5 litre kapasiteli 12,5 cm çapında ve 16 cm yüksekliğindeki kap, küçük meyveler, üzümler, böğürtlenler, frambuazlar vb. sıkmak için idealdir... ve mükemmel bir meyve suyu elde etmek için kullanılabilir. Aile kullanımı ve günlük kullanım için tasarlanmış bu masa presi, mevsim meyvelerinin suyunu çok kolay bir şekilde çıkarmanızı sağlar. Önceden ezilmiş veya sıkılmış...
... şişelerde şişelenme. Şişe Kapağı: Diam 3 24*45. İnce tortular üzerinde 6 ay olgunlaştırma. Tadım: Görsel karakterler: Kırmızı frenk üzümü rengi, mavi yansımalarla desteklenmiş. Koku karakterleri: Burun net ve belirgin. Taze kırmızı meyve aromaları ortaya çıkıyor: orman çileği, ahududu, bunlara baharatlar karışıyor. Tat karakterleri: Beyaz şarapla benzerlik gösteriyor, ağızda yuvarlak bir başlangıç ardından canlı bir tat. Burada da Enclos des Anges şaraplarının tipik yuvarlaklığı kendini gösteriyor. Burunda algılanan aromalar arasında baharatlar daha belirgin bir şekilde ifade ediliyor.
...VIJAYA'nın Korinth üzümü küçük boyutlu, siyah renktedir. Tatlı ve hafif ekşi olup, çekirdeksizdir; tatlılarda, sütlaçta, hamur işlerinde, kurabiyelerde mükemmel bir seçimdir... VIJAYA ayrıca en tatlı düşkünleri memnun etmek için çeşitli Kuru Üzümler sunmaktadır... Kuru Meyveler bölümünde bulabilirsiniz. Referans: 20701...
Fransa, Caromb
...Üzümler: %100 Caladoc Bağların yaşı: 15 yıl Toprak: Kil- kireç Hasat: Makine Tadım: • Renk: Derin kırmızı, mor yansımalar • İlk burun: Kırmızı meyveler • İkinci burun: Baharatlı notalar • Ağızda: Kırmızı meyveler, denge ve tazelik • Uzun kalıcılık Yemek/şarap uyumu: Bölgesel yemekler, etler, şarküteri Saklama: 4 ila 5 yıl Şarap yapımı: Salkım ayırma/Ezme. Macerasyon planı 10 gün boyunca 24°'de tazelik ve meyve korumak için. Preslenmiş posanın damla suyuna eklenmesi. Kış boyunca ince tortuda FML, şişeleme kadar.
Fransa, Roubia
...Biyolojik tarım. Mekanik hasat. Bütün üzümler, Epoksi reçineli beton tanklarda fermantasyon, Düzenli bâtonnage. Epoksi reçineli beton tanklarda olgunlaştırma, Karıştırma, Hafif filtrasyon, Geleneksel mantar tıpa. Killi topraklar, Kireçli topraklar, Çakıl topraklar. Göz Mor renk, yoğun, purpura yansımaları. Burun Şık, ince, hafif kuş üzümü aromaları, hafif kiraz aromaları, cömert kırmızı meyve...
... fındığı - Kuru üzümler (flame, golden, golden jumbo, sultanine) - Goji berry - Kabak çekirdekleri - Kızılcık. Fransa'nın Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde, özellikle 13. departmanda, Marsilya'da bulunmaktadır. CROC'ELLA, el yapımı kuru meyve üretimidir. Daha fazla bilgi için, lütfen iletişim formu aracılığıyla veya telefonla bizimle iletişime geçin.
Fransa, Paris
...Prunus amygdalus var. amara arasında ayrım yapılır; acı badem, siyanür asidi içeriği nedeniyle toksik olarak kabul edilir. Badem, yağlı tohumlu bir gıda maddesidir, yani lipit açısından zengindir ve genellikle "yağlı kuru meyve" olarak adlandırılır. Eğer badem olgunlaşmadan toplanırsa, kabuğu hâlâ yeşil, ünlü badem yeşili rengindedir. Bu nedenle yeşil ve taze bademlerin yumuşak ve sütlü bir eti vardır, hafif bir lezzete sahiptir. Fransa'da, bunlar haziran ve temmuz aylarında toplanır. Ean13:3770010599401 Référence:AmandeBioProvence1...
...Üzümler, çok iyi bir saklama yeteneğine sahiptir ve taşımaya iyi dayanır. Tarımsal ve Agronomik Yetenekler Alval N çok güçlüdür. Yarı dik bir duruşa sahiptir ancak sürgünlerin gücü nedeniyle desteklenmesi gerekir. Oldukça verimlidir, kısa veya orta uzunlukta budama ile yetiştirilebilir. Dökülme, millerandage ve taneciklerin patlamasına karşı çok az hassastır. Tanım Unsurları Tanımlama, aşağıdakilere dayanır: - Genç sürgünün ucu, ortalama yoğunlukta tüyler gösterir.
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Clairet Assemblage : Cabernet Sauvignon Potentiel de garde : Yaklaşık 7 yıl Vinifications : Üzümler, aromatik olgunluk seviyesine ulaştığında hasat edilir. Üzümler ezilir ve saplarından ayrılır, ardından tanklara konur. Yıllara bağlı olarak 24 ila 48 saatlik bir bekletme süresinin ardından, meyve suyu üzüm kabuğundan renk alır. Tank "kanama" işlemi yapılır: meyve suyunun %10'u, düşük...
Fransa, La Cadière-D'azur
...Kültür raisonnée. Elle ile toplanmış, kasalarda. Tam üzüm ayıklama, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon. Termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, geleneksel mantar tıpa. TADIM GÖZ: Somon rengi, açık. BURUN: Meyvemsi, kırmızı meyve aromaları, baharat aromaları. AĞIZ: Ferah, cömert, yumuşak, narenciye notaları, kırmızı meyve notaları, yumuşak, hafif gövde, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. Üzümler: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%) Alkol: %13 Hacim: 75 cl...
Fransa, Bordeaux
...%100 Merlot Şarap Yapımı: Isı kontrollü beton tanklar Olgunlaşma: %5 yeni fıçı, %47.5 bir şarap fıçısı, %47.5 iki şarap fıçısı Tadım: Bu, çok karakterli ve baharatlı bir şarap; burunda biberli ve ferah, güzel bir siyah meyve ve rezene saldırısı ile. Ağızda, doku kremsi, iyi bir hacim ve iyi entegre olmuş tanenler ile. Bitiş uzun, baharatlı ve çikolatalı bir tat ile.
Fransa, Banyuls Dels Aspres
...Topraklar: Limono-Kireçli Gilbert ve Gaillard tarafından altın madalya kazanmıştır. Şarap Yapımı: Üzümler saplarından ayrılmış, uzun bir süre paslanmaz çelik tanklarda bekletilmiş ve ardından Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Parlak, nar çiçeği rengi Yoğun ve zengin bir burun, kavrulmuş, vanilyalı ve meyve aromalarıyla birlikte olgun meyveler örneğin erik. Ağızda, tanenler ipeksi ve iyi eritilmiştir. Üzüm Karışımı: %100 Cabernet Sauvignon Topraklar: Limono-Kireçli...
Fransa, Saint-Vérand
...8.500 fide/hektar. Budama: Guyot. Yaş: 10 ila 40 yıl Hasat: Manuel Verim: Yıllara bağlı olarak hektar başına 60 ile 65 hl arasında. Küçük, şeker açısından çok yoğun üzümler. Şarap yapımı: Çok uzun, soğuk (15 °C ile 20 °C arasında) bir şarap yapım süreci. Olgunlaştırma: İnce tortular üzerinde 6 ila 8 ay boyunca tankta.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... bölgesinin en güzel appellasyonlarından biri olduğunu kanıtlıyor! Hacim: 75cl Tür: Kırmızı Şarap Üzümler: %70 Syrah ve %30 Grenache AOC: Pic Saint Loup Saklama: Hemen içilebilir ve 2029'a kadar saklanabilir Servis Sıcaklığı: 16-18°C...
Fransa, Auxerre
...","Cépage":"Üzüm çeşidi: Grenache, Syrah","Vinification":"Şarap yapımı\nBu şarap, şistli bir terroirden elde edilmiştir. Üzümler, güzel olgunlukta parsellerden toplanır ve hasat elle yapılır. Üzümler ayrı ayrı toplanır ve işlenir.","Millésime":"Yıl: 2017","Domaine":"Şarapçı: Vignerons d'Alignan Neffies","Culture":"Yetiştirme: Sürdürülebilir"}...
...Açık çeşit ifadesi, kuru ve şekerlenmiş meyve aromaları tarafından geride bırakılmıştır: portakal, kabuk, kuru kayısı, ayva reçeli. Ad: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Renk: Beyaz Hacim: 0.75 L Alkol Oranı: %15 İklim: Akdeniz Üzüm Çeşidi: %100 Beyaz Muskat küçük üzümler Servis Sıcaklığı: 7 ila 8 °...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Balaran ailesinden doğal bir şarap. Tamamen meyve üzerine odaklanmış bir şarap için gamay (ve yılın koşullarına bağlı olarak biraz syrah). Lezzetli ve içimi kolay! Şaraplık: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Bölge: GÜNEY-BATI Renk: Kırmızı Üzümler: Gamay – Syrah Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Karakter: hafif / meyvemsi Hacim: 75cl Kükürt miktarı: çok az veya kükürtsüz Yıl: 2020...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLESİME : 2020 ÜZÜM ÇEŞİDİ : Pineau d'Aunis ( %50 ), Gamay ( %50 ). TOPRAK : Kilolu kumlar. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma : Üzümler çok güzel olgunlukta toplanmıştır. Düşük sıcaklıkta 24 saat bekletme. APELLASYON : AOP Rosé d'Anjou. TADIM NOTLARI : Somon rengi. Küçük kırmızı meyvelerin uyumlu aroması. Ağızda tatlı, yumuşak ve meyve ile baharatlı notalarla dolu bir final. YEMEK/ŞARAP UYUMU : Aperatif, şarküteri, pizza, meyveli tatlılar. SERVİS SICAKLIĞI : 6 ile 8°C arasında. 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Saint Cannat
... yumuşatmak ve karmaşıklık katmak için bir kısmı meşe fıçılarda, diğer kısmı ise meyvenin tazeliğini korumak için beton tanklarda gerçekleşir.\n","CÉPAGES":"Üzümler\nGrenache %60\nSyrah %30\nMourvèdre %10\n","DÉGUSTATION":"Güçlü ve karmaşık bir burun, çok olgun kırmızı meyve aromaları, meyan kökü notaları ve hafif bir kavrulma dokunuşu ile birleşiyor. Ağızda yoğun bir başlangıç ardından çok olgun meyvelerin baskın olduğu geniş bir yapı ile devam ediyor. Mourvèdre, belirgin ve kadifemsi taninlerle karakteristik bir yapı sunuyor. Final uzun, maki kokularıyla belirginleşiyor."}...
Fransa, Lattes
COLIN FRUITS SECS'in mükemmel ürünlerini keşfedin, Hérault'ta bulunan bir artisan kavurucu. Şirketimiz, çiğ, doğal kavrulmuş veya tuzlu olsun, birinci sınıf kuru meyvelerden oluşan geniş bir seçim sunmaktadır. Ürünlerimizi dünya genelindeki üreticilerden doğrudan ithal ediyor ve kendi atölyemizde, geleneksel fırınlar ve el yapımı yöntemler kullanarak kavuruyoruz. Kuru meyvelerimizi olağanüstü kıl...
Fransa, Brue Auriac
...Renk: Kırmızı Yıl: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Üzümler: Syrah %90, Grenache %10 Alkol: %14.0 ŞARAP YAPIMI: Akıllı tarım Soğuk ön-fermantasyon, 20-25°C'de fermantasyon, 2 hafta mayalanma, meşe fıçılarda (228L - orta kavrulmuş) 16 ay olgunlaşma TADIM NOTU: Burunda yoğun reçineli siyah meyve, frenk üzümü ve böğürtlen notaları, hafif baharatlar ve vanilya ile zarif bir şekilde harmanlanmış...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... tarımsal, çevresel ve şarapçılık açısından bir gereklilik olarak görülmektedir. Böylece, bağ, giderek daha sıcak yazlara daha iyi dayanmakta ve dengeli üzümler üretmektedir; bu da şarapların ve aromalarının zamanla iyi korunmasını sağlamaktadır. Kırmızı şarapların meyve aromalarını ve mineralitesini korumak isteyen şarap üreticisi çift, sadece paslanmaz çelik tanklarda ve pişmiş toprak kaplarda...
Fransa, Saint Denis
... hurmaları, - Ürdün ve Filistin'den Medjool hurmaları - Çekirdekli, çekirdeksiz Agen erikleri - Şekerli, şeker ilavesiz kurutulmuş ananaslar. - Şekerli, şeker ilavesiz kurutulmuş mangolar. - Türkiye ve İspanya'dan kuru incirler. - Tam kızılcık meyveleri, - İzmir kuru üzümleri, Altın üzümler, Şili siyah üzümleri, Şili beyaz üzümleri, Yunanistan'dan Korinth üzümleri. - Kurutulmuş çilekler, kurutulmuş...
Fransa, Plan-D'orgon
...TONFONI şirketi, Provence'dan meyve ve sebze gönderimi konusunda uzmanlaşmış ve tanınmış bir firmadır (Cavaillon kavunları, üzümler, kayısılar, kirazlar, salatalar, kuşkonmazlar, kabaklar ve diğerleri). Tedarik bölgelerimiz, güzel bölgemizin havası, güneşi ve Mistral'inden faydalanan Gard bölgesi, Durance vadisi, Lubéron yamaçları ve Haute Provence Alpleri'nde yer almaktadır. Böylece, en iyi...
Fransa, Rungis Cedex
Egzotik Meyve ve Sebze Uzmanı Rungis, Çekirdekli Yaz Meyveleri ve Üzümler, Narenciye. Meyve Genel Uzmanı. Rungis Ürünleri: Muz, Avokado, Klementin, Portakal, Limon, Royal Şeftali ve Nektarin, Navelines Vistol. Rungis Hizmetleri: Paris Bölgesi Teslimatları, Hızlı Teslimat, Telefonla Sipariş Alma, Olgunlaştırma, Olgunlaştırma.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play