... yöntemleri birleştirir. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ %60 Merlot %30 Cabernet Sauvignon %10 Cabernet Franc TADIM Güzel bir yakut rengi ile Château La Gasquerie, hafif baharatlı, taze kırmızı meyve notaları içeren hoş bir buket sunar. Ağızda yumuşak, güzel bir yuvarlaklıkla, zarif bir bitişe doğru evrilir. YEMEK & ŞARAP UYUMU Château La Gasquerie, kızartılmış veya ızgara kırmızı etleri, av etlerini ve Brie de Meaux, Gorgonzola veya Livarot gibi peynirleri zarafetle eşlik edebilir. 16° ile 18°C arasında servis edin. ÖDÜLLER 2017: Altın Madalya – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Fransa, Bordeaux
... özellikle olgunlaşmaya uygun hale getiren bir tanen yapısına sahiptir. Tadım "Les Charmes de Laurette", derin bir renge sahip, siyah yansımaları olan mor bir renge sahiptir. Dengeli bir şekilde yoğun, dengesizlik olmadan, küçük siyah meyvelerin kompostosu, alt tabaka ve baharat dokunuşları ile aromalarını ifade eder. Bu seçim, oldukça yuvarlak ve yumuşak bir tanen sunmaktadır. Yemek ve şarap...
Fransa, Brissac Loire Aubance
... Villages Brissac. TADIM NOTLARI: Yoğun kırmızı renkte. Kırmızı ve siyah meyvelerin güzel aromatik ifadesi. Siyah frenk üzümü, menekşe ve odunsu notalarla birleşen, dolgun ve karmaşık bir ağız yapısı. YEMEK/ŞARAP UYUMU: Şarküteri, lezzetli etler, av etleri, soslu yemekler ve peynirler. SERVİS SICAKLIĞI: 17°C. 6 adet 75cl şişe içeren karton.
Fransa, Saint Cannat
...\nKırmızı ve siyah meyvelerle birlikte baharatlı ve kavrulmuş notalara sahip etkileyici bir burun.\nOlgun Akdeniz tatlarıyla dolu, sağlam ve tam gövdeli bir ağız. Konsantrasyon, güç ve tazeliği zarif bir parfümle birleştiren cömert bir şarap.\nİdeal olarak 16 ile 18°C arasında servis edilen bu şarap, ızgara sığır bonfile, kümes hayvanları veya av etleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca tavuk chop suey, baharatlı yemekler ve tabii ki güzel bir peynir tabağı gibi egzotik mutfaklarla da iyi gider!"}...
Fransa, Roubia
...zarif bir meyve ile desteklenen yuvarlak bir yapı ve aromatik yoğunluk. Doku yumuşak. Kadınsı bir Rhone şarabı.\n\nACCORDS METS-VINS\nKış yemekleri, marine edilmiş etler, BBQ Kaburga, av etleri. Güçlü kremalı peynirler.\nPrestijli bir şarap. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L): 0,75\nBrüt Ağırlık (kg): 1,5\nAlkol Oranı (%): 14,5"}...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... ve özellikle soylu bir meşe ile destekleniyor. 2018 yılına ait bu şarap, ayrıca deri ve humus üzerinde bazı evrim notları da sunuyor. Tannins güçlü ama olgun ve bu muhteşem şişenin birkaç yıl daha mahzende dinlenmesine sabrınız varsa, daha da yumuşayacaktır. Kırmızı etler, av etleri, ördek vb. ile kesinlikle eşleştirilmesi gereken büyük bir şarap! Hacim: 75cl Tür: Kırmızı şarap Üzümler: %90 Tannat, %10 Cabernet-sauvignon AOC: Madiran Saklama: Şu anda içilebilir ve 2050 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 16-18°C...
Fransa, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Bu şarap, syrah, carignan ve grenache noir üzüm çeşitlerinden, optimum olgunlukta toplanmıştır. Albères ve Canigou zirvesinin eteklerinde, kil ve kumlu topraklardan oluşan eski bağlardan gelmektedir. Kırmızı meyve ve rezene aromalarıyla dolu bir burun. Ağızda yuvarlak ve dengeli. Soslu yemekler, tavşan, av etleri, kuzu eti ile mükemmel uyum sağlar; ayrıca olgun peynirlerle ve tabii ki çikolatalı tatlılarla harika bir şekilde eşleşir. Sertifika: organik...
Fransa, Malataverne
...Bu yerel kırmızı şarap, kış masalarında soslu kırmızı etleri eşlik etmek ve yemek sonunda inek peyniri ile birlikte sunmak için kullanılabilir. 16°'de servis edin.
Fransa, Mietesheim
...Bu balsamik sirke sosu, birçok baharatın taze zencefil ile macerasyonu ile hazırlanır ve ardından incir ile karıştırılır. Eşsiz tadı, tüm etleri mükemmel bir şekilde tamamlar. İçindekiler: Modena balsamik sirke %77,8 (şarap sirkesi, üzüm pekmezi, renklendirici: karamel E150D. İçerir: sülfatlar), incir %19, baharatlar %3,3 (tarçın, zencefil, karabiber, beyaz biber, karanfil, kara kimyon).
Fransa, Auxerre
...":"Saklama süresi: 5 yıl","Œil":"Göz\nkoyu ve yoğun mor renkte, mor tonları","Le conseil de l’œnologue":"17 ile 19°C arasında servis edin","Vinification":"Yarı karbonik macerasyon. Fermentasyondan sonra, şarap paslanmaz çelik tanklarda şişelenene kadar olgunlaştırılır.","Millésime":"2019","Domaine":"Domaine du Siestou","Culture":"Organik"}...
Fransa, Castelnaudary
... önemlisi, aile geleneğine göre hazırlanan ünlü "cassoulet"imiz, Castelnaudary'nın beyaz fasulyeleri ve yerel üreticilerin etleri ile yapılmaktadır. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için her zaman hazırız. "Le Coustelous"ta aile, konserveciliğimizin merkezindedir ve güneybatı gastronomisine olan tutkumuzu sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Daha fazla bilgi için, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play