Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
... başlangıç sunuyor ve mükemmel bir denge ile ferahlatıcı bir minerallik sağlıyor. YEMEK EŞLEŞMELERİ 13°C'de sebze terineleri, deniz ürünleri tabağı, rezene ile ızgara edilmiş kırmızı levrek, köri soslu ördek veya peynir çeşitleri ile servis edin. Bölge: Mâconnais Üzüm Çeşidi: Chardonnay – Ortalama 50 yıllık bağlar...
Fransa, Mauléon-D'armagnac
... bitişe sahip olup, ceviz kabuğu ve acı badem tonlarını çağrıştırıyor; bu da onu güzel bir yemek sonrası için mükemmel bir aperatif haline getiriyor. Bu yıl sadece damak tadı için bir zevk değil, aynı zamanda şık bir kutuyla birlikte geliyor, bu da onu özel günler için ideal bir hediye yapıyor. İster bir uzman, ister bir acemi olun, L'Armagnac Castarède - 2004, bu ikonik içkinin zenginliğini ve karmaşıklığını keşfetmenizi sağlayacak kaçırılmayacak bir seçimdir. Onu koleksiyonunuza eklemek veya bir arkadaşınıza hediye etmek için fırsatı kaçırmayın.
Fransa, Rungis
...Kaliteli kuru meyve - En güzel meyvelerin, sınıfların ve pl'lerin seçimi - NonPareil çeşidi Supreme Sınıf Kalibre 23/25 Badem, hepimizin tanıdığı ve ara sıra atıştırmayı sevdiği bir kuru meyvedir. Ayrıca, uzmanlara ve bilim insanlarına göre, günde 10 tane yemek gerekiyor! Badem, lif, vitamin, tekli doymamış yağlar, protein, magnezyum ve potasyum açısından zengin bir meyvedir. Badem, badem ağacının meyvesidir.
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Tadımda hafif tuzlu, ardından çok kremsi bir dokuya sahip olup, taze deniz yosunu ve badem gibi zarif aromalar sunar. Önceden sipariş verilmesi önerilir. Olgunlaşma süresi 1 ila 3 ay arasındadır. 90€ KDV dahil siparişlerde ücretsiz kargo 24/48 saat içinde hızlı teslimat Soğuk zincirine uyum %100 Périgord Referans: PTCAVO30 İçerik: Sturgeon yumurtası, tuz Yetiştirme: Fransa Tür: Oscietre mersin balığı Saklama: Maksimum 4 °C'de 4 ay; kutunun arkasındaki son kullanma tarihine bakınız Önerilen Miktar: Kişi başı 15g...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... kızarmış ekmek aromalarıyla gerçekten keyif alıyorsunuz. Ayrıca, burada kullanılan dozaj Extra Brut (sadece 2g/L) olup, terroire en yakın olmayı hedefliyor. Hem yemek masasında hem de aperitif olarak tadını çıkarabileceğiniz, muhteşem bir zarafete sahip bir köpüklü şarap! Mülk: Bouzy'de, Reims Dağı'nın eteklerinde yer alan Grand Cru sınıfındaki köyde bulunan Pierre Paillard mülkü, Antoine ve Quentin...
Fransa, Auxerre
...Göz şık bir sunum, istenilen parlaklıkta altın rengi Burun golden, şekerlenmiş ayva ve portakal kabuğu kokularıyla büyük bir aromatik zenginliğe sahip, kraliyet jölesi, kavrulmuş badem ve vanilya notalarıyla birlikte havalandıkça ortaya çıkıyor Ağız geniş ve kremsi bir başlangıç; marshmallow, akasya balı, şerbetli sarı şeftali, kayısı, baharatlı ekmek ve vanilya Yemek ve şarap eşleşmesi ağ...
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl karışımı toprak Durum: Yüksek layon Şarap Yapımı Şarap yapımı, geleneksel yöntemle gerçekleştirilir. Şişede fermantasyon, üzümün doğal şekerleri ile yapılır. Tadım 6 ile 8°C arasında Göz: Soluk sarı Burun: Sarı meyveler Ağız: Olgun şeftali ve nektarin çağrıştıran ince ve karmaşık aromalar. Neredeyse sinirli bir başlangıç. Geniş ve yuvarlak bir ağız. Denge: Brut Saklama Potansiyeli: 3 yıl içinde tüketilmesi önerilir Yemek ve şarap eşleşmeleri: Aperatif olarak, kokteyllerle ve tatlılarla idealdir. Yaz keki: Badem, nektarin, kayısı ve frambuaz ile...
Fransa, Roubia
... edilir. Şişeleme öncesinde 8 ay boyunca termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda ince tortular üzerinde olgunlaştırılır. TADIM Çok açık bakır rengi. Davetkar burun, kavrulmuş badem, ince baharatlar, küçük kırmızı meyveler. Yumuşak bir başlangıç, kaplayıcı, zengin, hoş aromalara sahip taze bir ağız. Stil, ifade edici ve tipik bir Akdeniz karakterine sahip. YEMEK-ŞARAP UYUMU Karidesler Hacim (L): 0,75 Brüt ağırlık (Kg): 1,4...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play