Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
...Calypso, tam gövdeli, iddialı ve taviz vermeyen bir elma şarabıdır. Burunda ince ve davetkar bir aroma vardır. Rengi saman sarısıdır. Ağızda, biraz sert olan, şeker açısından hafif yapılı bir elma şarabı ortaya çıkar ve ferahlatıcı, tuzlu bir bitiş sunar. Brüt ağırlık: 1340g / 2,2lb 6'lı kutu ağırlığı: 9kg / 19,8lb...
...ORİJİN Kırmızı Şarap Saint-Émilion Puisseguin Saint-Émilion appellasyonu, ünlü Saint-Émilion köyünün kuzeydoğusunda yer almaktadır. Bu tarihi bağ, güzel bir güneş ışığı ve üzümlerin mükemmel olgunlaşmasını sağlayan serin gecelerle dolu, engebeli bir bölgede uzanmaktadır. Şarap uzmanımız tarafından seçilen P de Puisseguin, size Bordeaux şaraplarımızın prestijini temsil eden, gövdeli ve dolgun...
Fransa, Bordeaux
...Puisseguin köyünün kenarında, Monbadon'da yer almaktadır. Üretilen şaraplar, çok sayıda aromaya sahip, yumuşak şaraplardır. Limonlu-killi-kireçli toprak, yoğun ve gövdeli, kırmızı meyve notalarıyla dolu şaraplar yaratır... Yumuşak ve meyvemsi bir şarap, garnet kırmızı rengi, burunda kırmızı meyve notaları, 10 yıl saklanabilir. Limonlu-killi-kireçli topraklarda Merlot ve Cabernet Franc'ın güzel bir...
Fransa, Saint Emilion
... ENTHUSIAST : 93/100 «Bu mülkün en eski bağlarından elde edilen, olgun ve yoğun bir şarap. 18 ay fıçıda olgunlaştırıldı, güçlü bir kavrulmuş ve baharatlı karakter geliştirdi ki bu hala günümüzde baskın. Ancak güçlü meyve ve asidite ile etkileyici bir şarap haline gelecektir.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Bu, çikolata ve siyah meyve dokunuşlarıyla muhteşem bir şarap. Orta gövdeli ve meyve üzerine. Harika...
Fransa, Saint Cannat
...\nKırmızı ve siyah meyvelerle birlikte baharatlı ve kavrulmuş notalara sahip etkileyici bir burun.\nOlgun Akdeniz tatlarıyla dolu, sağlam ve tam gövdeli bir ağız. Konsantrasyon, güç ve tazeliği zarif bir parfümle birleştiren cömert bir şarap.\nİdeal olarak 16 ile 18°C arasında servis edilen bu şarap, ızgara sığır bonfile, kümes hayvanları veya av etleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca tavuk chop suey, baharatlı yemekler ve tabii ki güzel bir peynir tabağı gibi egzotik mutfaklarla da iyi gider!"}...
Fransa, Auxerre
... yemekler, kırmızı etler. Vinification Üzümler, çift seçim ile kasalarda elle toplanır. Şarap yapımı, küçük termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. Malolaktik fermentasyon, ayrı bir odada tanklarda yapılır. 18 aylık olgunlaşma, %20-30 yeni meşe fıçılarda gerçekleştirilir. Œil: Derin garnet moru. Le conseil de l'œnologue: 16-18°C'de servis edin. Taux d'alcoolémie: %13,5. Temps de garde: 23 yıl. Conditionnement: 75cl'lik 6 şişelik karton. Domaine: Château Nénin. Appellation: Pomerol. Millésime: 2017. Culture: Geleneksel. Label: Kontrol Altında Menşei Belgesi.
Fransa, Laure-Minervois
...Derin kırmızı, üzüm çeşidinin tipik siyah meyve notalarıyla, patlayıcı ve gövdeli, zengin ve geniş, bitişte olgun taninler.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play