...Île de Ré'nin Fleur de Sel'inin saflığını keşfedin, nesilden nesile aktarılan geleneksel yöntemlerle elde edilen olağanüstü bir tuz. %100 doğal bu tuz, Île de Ré'nin tuzlu bataklıklarından elde edilir; burada tuz kristalleri, güneşin ve rüzgarın etkisiyle suyun yüzeyinde oluşur. Bu hafif ve narin fleur de sel, eşsiz tadı ve çıtır dokusuyla en şık yemeklerinizi mükemmelleştirecektir. İçindekiler...
Fransa, Guérande
...Güneşte kurutulmuş olan Sel Gris Persillade, tüm yemeklerinizde ve salatalarınızda eşsiz tadını ortaya çıkarır. Binlerce yıldır tüketilen sarımsak, çok sevilen bir baharat olup, uzun zamandır Fransız mutfak geleneğinin bir parçasıdır. Mutfakta, bu baharat yemeklerinizin lezzetini artırır ve zenginleştirir. Maydanoz, mutfakta vazgeçilmezdir. Hem baharat hem de garnitür olarak, birçok hazırlığa tazelik ve aromalarını katar. Geleneksel olarak kullanımı: Serpme veya pişirme sonrasında: soslar, salatalık domates, buharda pişirilmiş balık, midye, buharda pişirilmiş patates. SKU:SGP250...
Fransa, Castelnaudary
...Fransa'nın Castelnaudary şehrinde, geleneksel bir tarifle bu "domatesli" Toulousain cassoulet'i hazırlıyoruz. Sosisleri ve Fransa menşeli fasulyeleri, 3 nesildir gizli tutulan aile tarifine göre hazırlanan bir et suyunda pişiriyoruz. Yağlar: 4,3 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidratlar: 11,0 g Bunlardan şekerler: 0,6 g Lifler: 4,6 g Proteinler: 11,0 g Tuz: 0,66 g...
...MIL BRICK L’Authentique'nin Piment x10 Brick Yaprakları, Fransa'da özenle hazırlanmış olağanüstü bir gıda ürünüdür. Bu brick yaprakları, buğday unu, su, tuz ve doğal biber aromaları gibi yüksek kaliteli bileşenlerden oluşmaktadır ve yemeklerinizi zenginleştirecek hafif baharatlı bir tat sunmaktadır. Geleneksel tarifler veya yenilikçi mutfak yaratımları için, çıtır ve lezzetli başlangıçlar...
Fransa, Saint-Nolff
...Fransa'da tasarlanmış ve el yapımı olarak üretilmiş bu tuz kaşığı, yerel ve geleneksel zanaatın korunmasına yardımcı olur. Kullanılan çam ağacı Fransız kökenli olup, doğal, yenilenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir bir malzemedir.
Fransa, Saint-Chamas
...300 G – BORD DE MER Parfüm. Ayaklarınıza, geleneksel Camargue tuz banyomuz ve kurutulmuş deniz yosunları ile özen gösterin. Referans: 200.3.110...
Fransa, Carpentras
...tuz, dekstroz, baharatlar, doğal aromalar Besin değerleri KJ/Kcal:1208 KJ / 290 Kcal Yağlar:20.86 g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.69 g Karbonhidratlar:2.63 g Şeker:1.99 g Proteinler:23.07 g Tuza:4.47 g Alerjenler:İlgili hammadde: baharat...
Fransa, Appietto
...Kestane unuyla yapılan geleneksel Canistrelli, 350g'lık paket içinde Kestane unu, bu kıtır Korse bisküvilerine güç ve karakter katıyor. Bu karakteristik kıtırlığa sahip Korse bisküvileri, günün her saatinde keyifle tüketilebilir. Ağırlık: 350 gr'lık paket İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Yumurta, Anason tohumu %2 Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin değerleri için: 100 g Enerji: 1902 kJ (453 kcal) Yağ: 17 g Doymuş yağ asitleri: 1,6 g Karbonhidrat: 70 g Şekerler: 32 g Protein: 5,5 g Tuz: 0,77 g...
... bataklıklardaki suyun buharlaşmasıyla oluşur. Kampot'un iri tuzu ve tuz çiçeği aynı su ve aynı gözlerde oluşmaktadır. Tuz çiçeği, ince ve narin bir şekilde toplandıktan sonra, tuz üreticileri gözlerin dibine düşen iri kristalleri toplar; bu da tuza gri bir renk verir. Geleneksel olarak pek değer görmeyen Kampot tuzunun üretimi, son yıllarda Guérande tuz üreticilerinin ilgisi sayesinde yeniden canlanmıştır. Bu durum, bu sektörün kırılganlığına dair bir farkındalık yaratmıştır. Net ağırlık: 150 gr Hasat dönemi: Ocak - Mayıs...
Fransa, La Rochelle
...Deniz Tuzu, Fleur de Sel'in aksine, tuzlu bataklıklarımızda havuzların tabanında kristalleşir. Bu tuz, güçlü bir lezzete sahip olup, bataklıklarımızın tabanındaki doğal kil varlığı nedeniyle benzersiz bir renge sahiptir. Bataklıkların kili, doğal bir antioksidan olan silika açısından zengindir. Geleneksel hasat yöntemi, Deniz Tuzu'muzun bu kilin %2 ila %3'ünü almasına olanak tanır. Silika, doğal kalsiyum, potasyum, magnezyum varlığıyla birleştiğinde, sağlık için tanınmış faydaları olan en iyi deniz tuzunu oluşturur.
Fransa, Marseille
... Malzemeler Tam yağlı inek sütü, krema, tuz, peynir altı suyu. Koruyucu içermez. Domates ve sızma zeytinyağı ile, taze trüf ile, sucuk ile veya sıcak yemeklerin hazırlanmasında çeşitli kombinasyonlarla mükemmel bir uyum sağlar.
Fransa, Cournon D'auvergne
...Ispanak*(%55), patates*, Salers* **AOP (ham süt inek sütü* **, tuz, laktik fermente ve olgunlaştırıcılar)(%15), su, ayçiçek yağı*, tuz, pirinç unu*, sarımsak*, beyaz biber*. *Organik Tarım ürünleri - Alerjen Kullanım önerileri Rugged ekmek dilimleri veya geleneksel bir baget üzerinde sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya baharatlar gibi diğer malzemelerle...
...Ürün Açıklaması : İçindekiler : Soja bitkisel proteini %16, Buğday proteini, Nişasta, Ayçiçek yağı, Baharatlar, Buğday unu, Lif, Deniz tuzu, Soğan, Hardal, Aroma, Karamel rengi, Tuz, Tahıl... Bitkisel Burgerimiz, GDO'suz, hormon ve antibiyotik içermeyen ve palmiye yağı kullanılmayan bir üründür. Bitkisel protein, lif ve B12 vitamini açısından zengindir. Diyet ve Beslenme Bilgileri Vejetaryenler için uygundur, Vegan, Helal ve Koşer sertifikalıdır. Bitkisel protein içeriği ( %16 ) enerji değeri.
Fransa, Olivet
...Referans 3329488511035 Bu tam sarı susam tohumları, esansiyel yağ asitleri bakımından zengindir. Ayrıca, hafifçe kavrulmuş olan susam, tuz ile öğütülmek üzere Gomasio hazırlamak için hazırdır. Gomasio, tuzun emilimini ve tahılların sindirilebilirliğini kolaylaştıran geleneksel bir Japon baharatıdır. Ancak susam tohumları aynı zamanda birçok mineral ve besin maddesi de içerir. Özellikle fosfor...
Fransa, Plaisir
... ve ayrıca yiyeceklerin sindirilmesine yardımcı olur. Mutfak kullanımının yanı sıra, siyah tuz geleneksel tıpta sindirim özellikleri için ve şişkinlik ve gaz gibi gastrointestinal rahatsızlıkları hafifletmek amacıyla da kullanılır. Ancak, siyah tuzun sağlık yararları üzerine yapılan araştırmaların sınırlı olduğunu ve geleneksel tıptaki kullanımının bir sağlık uzmanıyla birlikte değerlendirilmesi gerektiğini belirtmek önemlidir.
Eşleşen ürünler
Siyah Tuz
Siyah Tuz
Diğer Ürünler
Bamya
Bamya
Fransa, Malataverne
...Ürün Bask Bölgesi'nden İçindekiler: karaciğer, domuz boğazı ve yağı, rehidre edilmiş porcini mantarı %4, yumurta, soğan, tuz, dekstroz, aromalar, karabiber, sarımsak, tatlandırıcılar: monosodyum glutamat ve disodyum inozinat, biber. Domuz eti Fransa menşeli. Porcini mantarlı pate, kırsal bölgelerimizin geleneksel bir tarifidir. Ayrıca, onu 'banderillas' tarzında porcini pate, guindillas ve...
Fransa, Furiani
...Malzemeler: patlıcan, sarımsak, soğan, tahin, Espelette biberi, limon suyu, tuz, karabiber, zeytinyağı. Ağırlık: 190g Referans: AUBER...
Fransa, Carquefou
Quillard evi, yeni beklentilere uygun "ev" ürünlerini yetenek ve samimiyetle imzalıyor: gelenek, ustalık ve otantiklik. Her ürün serisi, yalnızca belirlenen şartlara göre seçilen hammaddelerden oluşmakta ve geleneksel bir süreçle işlenmektedir. Şarküteri: * Jambon: Eski usul Vendée jambonu IGP, eski usul kuru jambon * Eski usul şarküteri: pişirilmiş rosto, sarımsaklı sosis * Eski usul pate taş te...
Fransa, Biguglia
...[Geleneksel bir reçel gibi tadılır]. 100 g için besin değerleri enerji (kcal)= 189 erji (Kj)= 771 yağ (g)= 0.9 dahil doymuş yağ asitleri (g)= 0 karbonhidrat (g)= 49 dahil şekerler (g)= 46 protein (g)= 0.4 tuz (g)= 0 Durum: Yeni İÇERİKLER: Su, Korse Portakalları %21, şeker, taze limon suyu, pektin, Arba Barona (Yerli Kekik) Net ağırlık: 220 g Menşei: Korse...
Fransa, Saint-Fraimbault
...Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı. Şef Hubert Nobis tarafından tasarlanan bu tarif, şef, "les Gorronnaises" işleme atölyesi ve bizim aramızda yapılan üçlü bir ortaklığın sonucudur. 1988'den beri, Cousin ailesi, gelenekseli her zaman ön planda tutma hedefiyle Gorron'daki atölyelerinde çeşitli şarküteri ürünleri üretmektedir. Malzemeler: Sığır işkembesi ve ayakları, havuç, beyaz şarap, soğan, su, tuz, karabiber, saman...
...", armutların doğal tatlılığını "vieux marc"ın, üzüm posasından yapılan geleneksel Fransız bir meyve distilası olan, kendine özgü öz ile ustaca birleştiren sofistike ve lezzetli bir meyve reçelidir. Bu eşsiz reçel, meyvemsi ve ateşli unsurların lezzetli bir birleşimini sunar. Ağırlık: 335g SKU: 3 455 149 000 621...
Fransa, Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex
...Çoklu algılama hücreleri ile yapılandırması, maliyetleri azaltmak ve algılama esnekliğini artırmak için bir çalışma ve referans elektrot kombinasyonu sunar. Algılama hücresi birden fazla referans elektrotunu barındırabilir: ISAAC; hava kabarcığı oluşumunu sınırlayan tuz köprüsü ile geleneksel tasarım; ve Hy-Ref, şeker analizi için ideal bir çözüm ve aşırı mobil fazlarla uyumlu. Dedektör, ultra iz seviyesinde analiz için tasarlanmıştır ve analitik ve mikro akış uygulamalarıyla uyumludur.
Fransa, Paris
...Domateslerimiz, Ormylia adlı küçük bir kasabada, Orta Makedonya'da yetiştirilmektedir. Geleneksel kurutma yöntemi, bir hafta boyunca güneşte kurutma, besin kalitelerini korur. 1 kg kuru domates üretmek için 11 kg taze domatese ihtiyaç vardır. İçindekiler: kuru domates* %55, sızma zeytinyağı* %44, kekik*, fesleğen*, tuz (*organik tarımdan elde edilmiştir). Koruyucu veya katkı maddesi içermez. Son kullanma tarihi: 24 ay.
...sarımsak ve baharatlarla kavrulmuş beyaz bademler. Malzemeler Beyaz badem (kabuksuz), sarımsak, baharatlar, tuz, patates nişastası. Tüm kuru meyvelerimiz (badem, antep fıstığı, kaju fıstığı, makadamya,…) yağsız, renklendirici ve koruyucu madde olmadan kuru olarak kavrulmaktadır, böylece kuru meyvelerin tadını en iyi şekilde koruyabiliyoruz. Sarımsak ve maydanozlu kavrulmuş bademler, talebinize göre kova, poşet, kavanoz, tepsi ve diğer ambalajlarda sunulmaktadır. Fransa genelinde paletle gönderim yapıyoruz ve ücretsiz kargo seçeneği mevcuttur.
Fransa, Paris
...100g üzerindeki besin değerleri: Enerji değeri: 1478 kJ - 348Kcal Lif: 0,7g Protein: 6,9g Yağ: 0,7g, bunların 0,2g'ı doymuş yağ asitleri Karbonhidrat: 78,2g, bunların <0,5g'ı şeker Tuz: 0,0045g Gluten < 20mg/kg Camargue, Orta Çağ'dan beri pirinç üreten Fransız bölgesidir. Camargue pirinci bugün IGP ile korunmaktadır. Bu etiket, geleneksel bir bilgi birikimi ile üretilen kaliteli doğal bir pirinci...
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Kendi atölyemizde, geleneksel tariflerimize göre hazırlanmış bitter çikolatalı brownie. ÖNEMLİ: BU ÜRÜN KIRILGAN OLDUĞU İÇİN POSTA YOLUYLA TESLİMATI MÜMKÜN DEĞİLDİR (SADECE MAĞAZA TESLİMATI VEYA KURYELİ TESLİMAT) İçindekiler: yumurta, tereyağı, BUĞDAY unu, Net Ağırlık (G): 400 Enerji: 1806kJ / 434kcal Yağ: 28g Doymuş yağ asitleri: 13g Karbonhidrat: 34g Şekerler: 29g Protein: 8,7g Tuz: 0,09g Boyutlar (UxlxY Cm): 5 x 25 x 5...
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Balıklarımızın çok hızlı kesimi, hayvan acısını azaltan ve karşılaştırılamaz bir et kalitesi ile uzun süreli saklama imkanı sunan geleneksel Japon IKEJIME tekniğine göre yapılmaktadır. Sashimi tarzında dilimlenmiş tütsülenmiş alabalık, en güzel filetlere özenle seçilmektedir. Bu filetlere, kılçıkları temizlenmiş, kuru tuz ile tuzlanmış ve hafifçe kayın ağacı ile tütsülenmiştir. Somondan daha az...
Fransa, Mietesheim
...Alsas geleneksel tarifine göre hazırlanmış taze turşular, sirke ve şekerin ustaca dengelenmesiyle elde edilen hafif ekşi-tatlı bir lezzet sunarken turşuların kıtırlığını korur. Keyifle tüketebilirsiniz! İçindekiler: Turşular, su, sirke, şeker, tuz, doğal aroma, dereotu, hardal tohumu. 37cl'lik kavanozda, büyük, orta ve ince boyutlarda 5L'lik konserve kutularında da mevcuttur.
Fransa, Donchery
... ağırlığı. Çok ekonomik, geleneksel tuzdan 6 kat daha az ürün kullanımı. *AVANTAJLAR Önleyici (48H ile 72H arası kalıcı), -51°C'ye kadar tedavi edici (Tuz 7°C ve %5 nem oranında 5°C), kalıntı veya beyaz leke bırakmaz, zeminleri, betonu ve metal yüzeyleri bozmaz. Kazaları, kaymaları ve düşmeleri önler. Fauna ve flora için zararsız. *KULLANIM YÖNTEMİ Ürünü elle veya serpme makinesi ile yayarak tasarruf edin. Referans: ABS-GRENEI/25KG Ağırlık: 25 KG Önleyici tedavi: 5 ila 10 gr/m2. Tedavi edici: -Buzlanma 20 gr/m2, Buz 60 gr/m2, Kar 60 ila 80 gr/m2, Sıkışmış kar 80 ila 100 gr/m2.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... anımsatan ince bir dokunuş katmaktadır. Sonuç olarak, geleneksel bir Amaretto'dan iki kat daha az şekerli ve harika bir aromaya sahip bir likör ortaya çıkmaktadır. Buz üzerinde veya kokteyllerde (Amaretto Sour, Amaretto Coffee veya Godfather gibi) tüketmek için bir lezzet! La maison : Adriatico, büyük İtalyan markalarıyla kendi sahalarında rekabet etmek için gelen Fransız girişimci Jean-Robert Bellanger'ın başarılı bir girişimidir. 40 yaşında, alkollü içkilere yönelmeye karar vermiş ve markayı Eylül 2019'da kurmuştur. Type: Amaretto Contenance: 70cl Degré alcoolique: 28%...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play