Fransa, Baie-Mahault
...Tender ve lezzetli etiyle ünlü somon filetomuzun tadını çıkarın. En iyi kaynaklardan gelen somonumuz, kusursuz bir kalite sunmak için titizlikle fileto haline getirilmiştir. Izgara ve suşi gibi çeşitli hazırlıklar için ideal olan bu somon filetosu, omega-3 ve temel besin maddeleri açısından zengindir. Bugün sipariş verin ve yemeklerinize bir dokunuş zarafet katın.
Eşleşen ürünler
Somon fileto
Somon fileto
Diğer Ürünler
Or ou altın 24
Or ou altın 24
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Cömert ve aromatik olan bu Viognier, sarı etli meyve notaları ve hafif beyaz çiçek dokunuşlarıyla kendini gösteriyor. Aperatif olarak, keçi peyniri & bal ile hazırlanan tostlar, somon & dereotlu kek veya Girit tostları ile mükemmel bir uyum sağlar. Yemekte ise, ızgara kalamar, kuşkonmazlı risotto, biberiye ile pişirilmiş tavuk veya alevde karides ile eşleştirebilirsiniz. Ayrıca, arkadaşlarınızla aperatif olarak soğuk bir şekilde de tadını çıkarabilirsiniz. Kapazite: 75 cl Alkol Derecesi: %13 VOL...
Fransa, Grigny
...Geleneksel Hollandaise sosu, tereyağı, yumurta sarısı ve limondan oluşan sıcak bir emülsiyondur ve balıklar, sebzeler ve hatta ızgara etlerle birlikte servis edilebilir. Düz levrek, somon, morina, midye, salsifi, brokoli, karnabahar, kuşkonmaz, yeni patatesler, Saint Jacques kabukları gibi lezzetli yemeklerle harika bir uyum sağlar. Ayrıca, bir kraliçe lokması ile garnitür olarak da oldukça lezzetlidir.
Fransa, Ham
... sağlamaktadır. Tarif fikri: Dereotlu Izgara Somon Malzemeler: 4 dilim somon 2 yemek kaşığı dereotu tohumu 1 limonun suyu Tuz ve karabiber damak tadına göre 2 yemek kaşığı zeytinyağı Referans: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Fransa, Saint Cannat
... düşük sıcaklıkta fermente edilir.\n\nDÉGUSTATION\nÇok açık ve parlak pembe bir renk, hafif somon pembe yansımalarıyla. Burunda taze beyaz meyveler, kavun ve şeftali gibi narin aromalar ile portakal çiçeği notaları bulunur. Ağızda taze, yuvarlak ve narin bir tat vardır. Bu pembe şarap, tek başına veya taze mozzarella ve domates salatası, somon sashimi, ızgara kuzu pirzolası veya hafif taze peynirlerle birlikte tadılabilir. 10-12°C'de servis edin."}...
Fransa, Carquefou
... terrini, girolle mantarlı ördek foie gras parçaları ile konfit domuz yanak terrini, morille mantarlı dana işkembesi terrini. * Eski usul mantar, foie gras, somon, St-Jacques ile beyaz sosis Kış serisi: * Eski usul sosis: Toulouse sosisi * Yarım tuzlama: diz, göğüs, omuz * Eski usul tütsüleme: sosis, diz, göğüs, omuz * Kasap spesiyaliteleri: rosto (Orloff, pastırma, tütsülenmiş, erik ile...) Yaz serisi: * Eski usul sosis: chipolatas, otlu chipolatas, merguez, brase sosis, kıyma, harç, ızgara chorizo, filet mignon...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play