Bourgneuf koyunun kalbinde yer alan üretimimiz, bölgenin özelliklerinden yararlanmak için özenle dağıtılmış 6 hektarlık istiridye parkları üzerinde genişlemektedir. Uzmanlığımız sayesinde, koşullara bağlı olarak tekniklerimizi uyarlıyoruz: genç istiridyelerimizin yetiştirilmesi için sakin bir koy ve optimal beslenme ve olgunlaşma için daha açık alanlar.İstiridyelerimiz titizlikle ayrıştırılır, kal...
Fransa, Fleury Les Aubrais
Trade Négoce Mat Pie'de, biz, hammaddeler alanında adil ve sürdürülebilir ticari ilişkilerin zanaatkarlarıyız. Misyonumuz, tedarikçiler ve alıcılar arasında sağlam bağlar kurmak, tüm paydaşlar için şeffaf, adil ve faydalı işlemler sağlamaktır. Amacımız, kaliteli hammaddelere sahip tedarikçileri, ödünsüz olağanüstü ürünler edinmek isteyen talepkar alıcılarla bir araya getirmektir. Kolaylaştırıcıla...
Fransa, Bourcefranc-Le-Chapus
En zarif bir isim olan AMÉLIE, denizde dört yıllık yoğun bir çalışmanın meyvesidir. Bu deniz canlısı, balık ve kabuklu deniz ürünleri arasında bir yerde durarak, kimsenin açmasına izin vermemekte, acemi olanlara karşı direnç göstermektedir. Tutku, mükemmeliyet ve özveri değerleriyle hareket eden ekiplerimiz, her gün sınırlarını aşma arzusunu somutlaştırmaktadır. AMÉLIE, en yetenekli yetiştiricile...
...Antep fıstığı, yeşil-sarı rengi ve kısmen açılmış kabuğu ile diğer yağlı meyvelerden farklıdır; bu da onu tüketimi kolay bir kuruyemiş haline getirir. Ağaçta salkımlar halinde bulunur ve ilk meyvelerini ancak on yıl sonra verir. Olgunlaştıkça, çekirdek hacmini aşıp kabuğundaki yeri zorlamaya başlar. Aynı zamanda, meyve olgunlaştığında perikarpı (kabuk koruyan tüylü ve etli yeşil deri) yumuşak yeşilden pembe-mor renge geçer. VIJAYA Doğal Kabuklu Antep Fıstığı çiğdir. Referans:23201...
Fransa, Magny En Vexin
BIGBILL-Europe, Codet Inc.'in bir markasıdır ve 1946 yılında Charles Émile Audet tarafından Coaticook, Québec'te kurulmuştur. Bugün, 4. nesil bir aile şirketi olarak faaliyet göstermektedir. BigBill, kaliteli iş ve açık hava giysileri üretiminde 76 yılı aşkın deneyime sahiptir. Üretimimiz Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilmektedir. Her türlü kullanım için iş giysileri konus...
Fransa, Yssingeaux
Nactarome grubunun bir üyesi ve Groupe Nactis Flavours markası olan Sevarome, gıda aromalarının, kuruyemiş hazırlıklarının, aromatik bileşenlerin yanı sıra, tekstürleştiricilerin, stabilizatörlerin ve gıda boyalarının tasarımı ve üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Sevarome, hem Boulangerie-Pâtisserie alanında, hem de Şekerleme, Çikolata, Dondurma ve Restorasyon sektörlerinde hizmet vermektedir. Ys...
Fransa, Brouzet Lès Alès
... uygulamalarımıza göre titizlikle seçtik: Etik yaklaşım, Bel Air izlenebilirliği, Numuneler, Laboratuvar analizleri, Koku testi. Buradan veya başka yerlerden gelen yağlarımız, optimal bir ekstraksiyon sağlamak için geleneksel ve zanaatkar bir bilgi birikiminden gelmektedir. Bu zanaatkar ve geleneksel "tarladan şişeye" üretim yöntemi sayesinde, aromatik moleküller açısından zengin ve yüksek kaliteli bir organik kabuklu kekik esansiyel yağı keşfedebilirsiniz.
...Referans narenciye olarak portakal, şüphesiz içecek dünyasında en popüler notalardan biridir. Sulu veya kabuklu, portakal aromaları hem narin hem de vitamin açısından zengin bir dizi tat sunar.
RAYA, Fransız şirketi, İran'dan gelen gıda ürünlerinin ithalatı ve pazarlaması konusunda uzmanlaşmıştır. Olağanüstü ürünlerimiz, küçük üreticilerden veya kooperatiflerden titizlikle seçilmektedir. Ürünlerimiz, yılın hasadından elde edilmekte olup, çoğu organik sertifikaya sahiptir. Ayrıca, özellikle doğal olarak toplanmış ürünler de dahil olmak üzere nadir ve benzersiz bir ürün yelpazesi sunmaktay...
...Bileşim: şekerler, spekulos tozu, doğal spekulos aroması, doğal kahverengi renklendirici (E150C) Yumurta, süt, hardal, yer fıstığı, yumuşakça ve kabuklu deniz ürünleri, balık, susam tohumları ve soya izleri olabilir. Referans: SUCRE0034B...
Fransa, Outreau
CHANNEL SEA FOOD, deniz ürünleri ithalatı ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış, Hauts de France bölgesinde bulunan bir şirkettir. Grubumuz, genetik ve yeni türlerin yaratılması konusunda sürekli bir izleme süreci yürütmekte olup, bu da bizi pazarın önemli bir oyuncusu haline getirmektedir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına her zaman duyarlı olarak, ürünlerimizin kalitesini artırmak için önerilerinizi di...
Fransa, Le Sen
...Bu absolü, hafif iyotlu deniz notaları sunarak deniz kenarını güzel bir şekilde çağrıştırıyor. Gelişimi, mantar, ceviz gibi daha fazla yön sunarken, kakao ve baharat dokunuşlarıyla zenginleşiyor. Çok güzel bir kalıcılık. Aromalar Laminaria yosununun absolüsü, yemeklerde veya balık ve kabuklu deniz ürünleri aromalarında deniz notalarını güçlendirir. Ayrıca, yosun ve humus notaları ekleyerek mantar tatlarına da uygundur.
Fransa, Le Sen
... Bileşim: %100 Saf, doğal ve bütün. Koku Notları: karakteristik, ferah, hesperid, kabuklu Fransa'daki atölyelerimizde kontrol edilmiştir ve paketlenmiştir. Referans: MANDHE1B Ürün Ailesi: MANDALİNA Ekstrakt Türü: Esansiyel yağ INCI Kodu: %100 SİLİNDİRİK MEYVE KABUĞU YAĞI Üretim Ülkesi: BREZİLYA Hasat Ülkesi: BREZİLYA Bitki Bölümü: Kabuğu Bireysel Kullanım Kategorisi: Malzeme Botanik Adı: Citrus reticulata blanc Bileşim: %100 Saf, doğal ve bütün.
Fransa, Paris
...Kaju fıstığı veya anacardio, kuzeydoğu Brezilya'ya özgü olan ve artık Vietnam, Hindistan ve Nijerya gibi dünya genelinde 30'dan fazla ülkede bulunan anacardio ağacının meyvesidir. Mineral ve vitaminlerin büyük bir kaynağıdır; sağlığa faydalı yağlar içeren bir kabuklu meyvedir. Bu nedenle, en sevdiğimiz yemeklerde bu çıtır dokudan vazgeçmek söz konusu olamaz.
Eşleşen ürünler
Kaju fıstığı
Kaju fıstığı
Diğer Ürünler
Kahve
Kahve
Fransa, Paris
...Beyaz ve tatlı hardal, hafif bir acılık ile Normandiya elma sirkesi tarafından desteklenen güzel bir ferahlık sunar. Dokusu ince, pürüzsüz ve kremsidir. Bu hardal, soğuk etleri, şarküteri ürünlerini, soğuk balıkları ve hatta kabuklu deniz ürünlerini tamamlayabilir. Tavuk, balık ve soslarınızda özgün bir dokunuş katacaktır. Bir çeşni olarak, sandviçlerinize ve ekmeklerinize ferahlık getirecektir. Boyutlar: 6cm (ç) x 9,5cm (h) Net ağırlık: 195g...
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR, 45 yıldan fazla bir süredir, farklı sanayicilere ekolojik tasarım ve plastik ambalaj üretiminde termoformaj teknolojisi ile destek veren Fransız aile şirketleridir. Bir mühendislik bürosu ve entegre kalıp üretimi, müşterilerinin teknik, pazarlama ve çevresel zorluklarına yanıt vermek için büyük bir tepki ve esneklik sunmalarını sağlar. Özel gıda ambalajı, ana uzmanlık a...
Fransa, Saintes
Dynasource, bir toptan şirketi olarak, firmaların malzeme ithalat projelerinde destek hizmeti sunmaktadır. Şirketimiz, özellikle Çin'de bir satın alma ofisi ile birlikte Asya'da geniş bir üretici ağına sahiptir. Ayrıca Avrupa'daki üreticilerle de işbirliği yapmaktayız. 12 yıllık deneyimimizle, elektronik ürünler, beyaz eşya, dekorasyon, tekstil, oyuncaklar, promosyon ürünleri, tıbbi ürünler gibi...
Fransa, Arras
...Kabuklu çiğ yer fıstıkları, gıda sektöründeki işletmeler için, toptan ve küçük miktarlarda satışa sunulmaktadır.
Fransa, Montelimar
... karamel nougatı, nougat papillotlarını içeren karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir. İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, bal, badem, tuzlu tereyağı ile karamel (8,7 %), pudra şekeri, patates nişastası, mayasız ekmek (su, zeytinyağı, un), yumurta akı, doğal vanilya ekstresi. Üretim şekli: Bal ve glukoz şurubu kazan içinde kaynatılır, yumurta akı kaynatılmış şeker, vanilya, badem ve karamel ile tamamlanır. Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemişlerin olası izleri.
Fransa, Divajeu
...Sturon çeşidi soğan tohumluk ampul, Hollanda menşeli, hafif düzleşmiş yuvarlak, beyaz etli ve sarı bakır kabuklu. Geleneksel bir çeşit olup, iyi bir verim ve iyi bir saklama süresi sunar. Belirgin bir lezzeti vardır. Soğanlar 25 kg'lık torbalarda paketlenmiştir. Diğer ambalaj seçenekleri talep üzerine mevcuttur.
Fransa, Carpentras
... yıldızlarından biri olabilir! ALTIN MADALYA: Provence otlarıyla kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Saf domuz eti kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Yumuşak chorizo SKU: 2200056000000-1 Ağırlık: 1.2 kg Ağırlık ile ilgili hassasiyet: Kurutmaya tabi ürün İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı, %3 Tuber aestivum, tuz, dekstroz Besin değerleri KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Yağlar: 21.00g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.70g Karbonhidratlar: 0,39g Şeker: 0,19g Protein: 25,73g Tuz: 4,84g Alerjenler: kabuklu yemişler: izlenebilir: atölyede fındık kullanımı...
Fransa, Marseille
...Ekiplerimiz, kaliteli bir teslimat sağlamak amacıyla dondurulmuş çiğ etlerden oluşan kapsamlı bir katalogu titizlikle seçti. İster tavuk, ister sığır veya domuz eti olsun, perakende veya dış mekan restoranı için teslimat alabilirsiniz. Dondurulmuş balık ve kabuklu deniz ürünleri seçkimiz, korunmuş tazelik ve olağanüstü kalite anlamına geliyor. Etlerimiz ve deniz ürünlerimiz, olağanüstü kalite ve...
Fransa, Aboncourt-Gesincourt
...Usta Peynirlerimizin bilgi birikimi ve Usta Olgunlaştırıcılarımızın gösterdiği özen, çiçek kabuklu özel ürünlerimizle yıl boyunca sizlere en iyi yerel lezzetleri sunacaktır. Süt ve pastörize krema (Fransa menşeli), Tuz, Mikrobiyal koagülan, Laktik ve olgunlaştırma fermente edicileri, Sertleştirici: kalsiyum klorür. Alerjenler Süt ve süt ürünleri (laktoz ve süt proteini dahil) Ürünlerimiz, 1829...
...Küçük çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Tavsiye edilen dozu aşmayın. Çeşitli ve dengeli bir beslenme ile sağlıklı bir yaşam tarzı çerçevesinde tüketilmelidir. Hamile kadınlara, 12 yaşından küçük çocuklara ve arı ürünlerine alerjisi olan kişilere önerilmez. Kafein içerir. Gluten içeren tahıllar, kabuklu yemişler, susam izleri içerebilir.
...Peynirler için işlenmemiş ve pişirilmiş preslenmiş hamur bezleri Kumaşın dokusu, daha homojen bir süzme sağlar ve peynirlerin kabuğunun güzel bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Dağıtım tamamlandıktan sonra, her zaman bezin içinde ilk bir çevrim yapılır. Keten bezler, morgée kabuklu peynirlerin daha iyi bakımını teşvik eder ve sağlar. Ayrıca, bakır kazanlarda peynir altı suyunun süzülmesi...
Fransa, Rennes
...terdézom blanc, egzotik meyvelerle dolu güzel bir altın rengi elbise sunuyor. Ağızda ferahlık ve asidite ile tatlılık arasında ince bir denge. Aperitif olarak, salata, makarna, balık ve kabuklu deniz ürünleri ile tadına bakılabilir. Pazarlarınızı beslemek için önemli miktarlara sahibiz.
CCAG şirketi, Morbihan (56) departmanında Pluneret'te bulunmaktadır. Yenilikçi, kişiselleştirilebilir reklam ürünleri veya nesneler üzerine baskı konusunda uzmanlaşmıştır ve Restoranlar / Catering / Paket Servis / Deniz Ürünleri / Midye, Kabuklu Deniz Ürünleri, Krustase / Balıkçılar / Sofra Sanatları ile ilgili ürünler sunmaktadır. Restoranlar için kişiselleştirilmiş masa örtüleri, 25 farklı koku...
SARL des 2 Puys, Périgord'un tam kalbinde yer alan, 20 yılı aşkın süredir ceviz üretimi konusunda uzmanlaşmış bir aile şirketidir. Franquette BIO, Fernor ve Chandler çeşitlerini tutku ve ustalıkla yetiştiriyoruz. Kuru ceviz, ceviz içi, ceviz yağı ve çikolata kaplı ceviz gibi geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. 500gr, 1kg ve 5kg file paketleme seçeneklerimiz mevcuttur. Franquette çeşidinden elde e...
...kabuklu antep fıstıklarını dökme veya paketlenmiş olarak sunuyor; seçim sizin! Kabuklu antep fıstıklarıyla ilgileniyor musunuz? Daha fazla beklemeyin, bizimle iletişime geçin! CROC’ELLA'da, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız! Bu ürün farklı ambalajlarda mevcuttur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play