Fransa, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS, Fransız zanaatının kalbinde yer alarak, Montélimar'ın, nougatın tartışmasız başkenti, tarihini ve geleneksel ustalığını kutlayan olağanüstü nougatların üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz: Klasik Nougat de Montélimar'dan, badem ve bal ile zenginleştirilmiş, organik ürünleri tercih edenler için tasarlanmış Nougat bio'ya kadar geniş bir nougat yelpazesi sunuyoruz...
Fransa, Bellême
Bataille çikolata dünyasına hoş geldiniz, profesyonel ihtiyaçlarınız için çikolata partneriniz. Aile şirketimiz, yüksek kaliteli malzemelerle üretilen üst düzey çikolataların imalatında uzmanlaşmıştır ve talepkar müşterilere hizmet vermektedir. Çikolata konusundaki uzmanlığımız ve tutkumuz, her bir yaratımımızda kendini göstermektedir. İhtiyaçlarınıza cevap verecek geniş bir çikolata yelpazesi su...
Fransa, Brignais
... ateşte 1 dakika ısıtın ve karıştırın. Ateşten alın, hazır! Malzemeler Malzemeler: Kuru meyve karışımı* %39,6 (badem*, kavrulmuş fındık*), rafine edilmemiş sarı şeker*, bitter çikolata parçaları* (kakao %57 min.) (kakao kütlesi*, sarı şeker*, kakao yağı*, toz vanilya*), kakao tozu*. Diğer kuruyemişler, süt, soya izleri içerebilir. Ağırlık: 150g BİO: Evet %100 Bitkisel: Evet Yağsız: Evet...
Fransa, Talant
... dahil), SOYA ve soya ürünleri. Olası izler: gluten, yumurta, yer fıstığı ve kabuklu yemişler, susam, sülfür dioksit ve sülfatlar. Kullanım önerisi: Hamuru yoğurun, şekil verebilir hale getirin, ardından hemen kalıptan çıkarın. Plastik çikolata 24 saat içinde sertleşir. Dikkat, çikolata hamuru sıcaklığa dayanamaz; bu onu eritip parlatır. Ambalaj: 500gr İvory modelleme çikolata hamuru. Referans: D30.2 Boyutlar: 500 Gr Ağırlık Fiyat: 0.5...
Fransa, Malataverne
...Sütlü çikolata, genellikle %25 ile %40 arasında kakao ve kakao yağı içeren, genellikle süt tozu şeklinde süt ve şeker içeren bir çikolatadır. Sütlü çikolata, 1875 yılında Daniel Peter tarafından İsviçre'nin Vevey şehrinde icat edilmiştir. Çikolata nasıl yapılır? Sıvı olan yağ, deodorize edilip kalıplara dökülerek ve kakao tozu haline getirilmek üzere parçalanan tortu çıkarılır. Kakao hamuru ve presle elde edilen kakao yağı karıştırıldığında çikolata elde edilir. Bitter çikolata için şeker eklenir; ardından sütlü çikolata için süt tozu eklenir.
Fransa, Furiani
...İçindekiler Fındık %49.44, şeker, feuilletine %6.10 (buğday unu, süt proteini, tuz, arpa unu ve malt, kabartma tozu, E500ii), sütlü çikolata (yağsız kakao tozu, yağsız süt tozu, emülsifiye edici: soya lesitini). Referans: NUTLTFEU...
Fransa, Tilloy Lez Cambrai
... maddesi içermez. Bu çikolatalar el yapımıdır ve renklendirici, zerdeçal, havuç, hibiskus, turp, kuş üzümü, elma ve spirulina gibi doğal kaynaklardan elde edilen bir renklendiricidir. İçindekiler: Sütlü çikolata Calimero: sütlü çikolata (şeker, tam SÜT tozu, kakao yağı, kakao hamuru, emülsifiye edici: SOYA lesitini, doğal vanilya aroması). Kakao: minimum %33.
Fransa, Objat
...İçindekiler: Sütlü çikolata %38, AB dışı kaynak (şeker kamışı, kakao yağı, süt tozu, kakao hamuru), %7.33 badem, %4.96 kayısı. 100g için besin değerleri: Enerji 2336Kj, 561Kcal, yağ 39g, bunların içinde doymuş yağ asitleri 22g, karbonhidrat 45g, bunların içinde şeker 44g, protein 7.5g, tuz 0g.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Piemonte fındıkları, kavrulmuş, karamelize edilmiş ve Gianduja pralinine bulanmış, ölçüsüz olarak tadına varılacak. İçindekiler: PIEMONTE fındıkları, şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, doğal Bourbon vanilya aroması, emülsifiye edici SOYA lesitini.
Fransa, Etaples
"Les Douceurs de Louis ®" nedir? "Les Douceurs de Louis ®"'u keşfedin, BIA Chocolaterie'nin son derece lezzetli yeni markası. Neler bekleyebilirsiniz? Fransa'da tasarlanmış, eşsiz tarifleri olağanüstü bir ustalıkla birleştiren ürünler dünyasına dalın. Her bir ürün, muhteşem Côte d'Opale bölgesindeki atölyemizde, Fransız menşeli malzemelerle titizlikle hazırlanmıştır. Kendinizi şımartın ve bu ...
Fransa, Olivet
... lezzetli bir şekilde çıtır çıtır hale gelir! İçindekiler: Tahıl flakeleri* %48 (yulaf*, buğday*, çavdar*, arpa*), tam şeker kamışı* %13, ayçiçeği yağı*, kakao kaplı tahıl puffları* (tahıllar* [pirinç*, buğday*, yulaf*, arpa*], çikolata* %23,4 [toz çikolata* %21,3 {rafine edilmemiş şeker kamışı*, kakao tozu* %6,8}, çikolata parçaları* %2,1 {kakao hamuru*, şeker kamışı*, kakao yağı*, ayçiçeği lesitini, vanilya*}], dehidratize arpa malt şerbeti*, rafine edilmemiş şeker kamışı*, vanilya*), pirinç şerbeti* (ekstraktlar...
Fransa, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE, Fransa'nın Corrèze bölgesinin yerel lezzetlerini keşfetmeniz ve bu bölgenin en iyilerini sizinle paylaşması için çeşitli el yapımı ürünler sunan bir çevrimiçi mağaza ve Brive-la-Gaillarde'da bir dükkandır. Gastronomiden dekorasyon ürünlerine, bıçaklardan mumlara, takılardan kozmetik ürünlere kadar her şeyi çevrimiçi mağazamızda bulabilirsiniz. Corrèze'de üretilen en iyi el yapımı ü...
Fransa, Peyruis
...Vitrin Parçaları BÜYÜK VİTRİN YUMURTASI Boş, yapıştırılmış ve güzel bir kurdele ile süslenmiş. Tasarım, çikolata hamuru üzerine el yapımı olarak boyanmıştır. Tema isteğe bağlı.
Fransa, Chazelles Sur Lyon
... üretilmektedir, boyar madde, koruyucu ve aroma içermez. Palm yağı olmadan kakao ile pasta yayması üreticisi. Speculoos hamuru, fındık dolguları, diyabetikler için şekersiz ürünler vb. üreticisi. Sınırsız yaratıcılık, hayal gücü çılgınlığı, tat vurgusu, gelenek, ustalık ve üretim sırları, canlı, çıtır çıtır, AOC Espelette biberi, tuzlu tereyağı karamel, speculoos kreması ve diğerleri gibi pasta yaymaları yaratmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play