...
girişlerinizi (kıymalı turta veya kraliçe lokması) etler (kuzu pirzolası, bonfile veya fırınlanmış piliç), balıklar (Bordeaux usulü lamba) ve sebze yemekleri (kuru mantar gibi) ile eşleştirir.
Œil: derin garnet moru
Oenolog tavsiyesi: 16-18°C'de servis edin
Alkol oranı: %14
Saklama süresi: 22 yıl
Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton
Domaine: Château Haut-Brion
Appellation: Pessac-Léognan
Millésime: 2018
Kültür: Geleneksel
Etiket: Kontrol Altında Menşei...
...Blanc de Noirs şarabı, şarap benzeri, güçlü ve olağanüstü yapısıyla takdir edilmektedir. Tamamen Pinot Noir'dan oluşan karışımı, Champagne bölgesinin terroir'ini yansıtır. Tüyü olan av hayvanları, fırında kuzu, bonfile gibi karakterli yemeklerin yanı sıra sert peynirlerle de uyum sağlar.
... tutkunları tarafından "zevk eti" olarak anılmaktadır.
Eti son derece sulu olup belirgin bir lezzete sahiptir. Karakterli bir et olmasına rağmen oldukça nazik bir yapıya sahiptir. İyotlu ve hafif tereyağlı tadı, damağınızda son derece şaşırtıcı bir deneyim sunar.
Fiyatının uygun olması, onu arkadaşlar veya aile ile yapılacak bir yemek için mükemmel bir seçenek haline getirir. Aberdeen Angus için en yaygın üç kesim; bonfile, filet ve kaburdik. Hangi parçayı seçerseniz seçin, bu etle yanılma şansınız yok.