...Çamaşırları ağartmadan leke çıkarır ve liflere zarar vermez, kokusuzdur ve çevreye klor salmaz. Biyolojik olarak parçalanabilir.
Bunu çamaşır makinesinde, ıslatma ve sprey ile kullanabilirsiniz. Özellikle şu lekeleri çıkarır: çay, kahve, şarap, sos, meyve, domates sosu, çikolata, kan, idrar, ter, ot, toprak, ağaç reçinesi, propolis, gül yaprakları, organik kökenli tüm lekeler (gıda, doğa, insanlar, hayvanlar), ...
Oxy'clear, YIKAMA TOPLARI ve YIKAMA CEVİZLERİ için ideal bir tamamlayıcıdır.
Standart ağırlık: 500 g / 1 kg / 5 g...
...Klasik kereviz ve deniz tuzu evliliği, domatessuyu veya Bloody Mary'de kullanılır, ancak çok daha fazlasını sunar. Salatalarınızı (şu meşhur Sezar salatasının tuzu!), çorbalarınızı, balıklarınızı veya neden olmasın mısırınızı lezzetlendirebilir. Kereviz zaten sodyum içerdiği için tuz miktarını azaltmanıza yardımcı olur.
...Tarif fikri: Tatlı naneli ferahlatıcı tabbouleh
Malzemeler:
200 g bulgur
2 domates, küp doğranmış
1 salatalık, küp doğranmış
1 kırmızı soğan, ince doğranmış
1 demet taze maydanoz, ince doğranmış
1 demet tatlı nane pulları
1 limonun suyu
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz ve karabiber, damak zevkinize göre
Hazırlık:
Bulguru paket talimatlarına göre pişirin. Tamamen soğumasını bekleyin.
Referans: AR805118
Ean13: 3760306805118...
... ürünlerinin dondurulması ve soğutulması için çözümler; meyve, sebze, çorbalar, soslar, süt ürünleri ve hayvan yemleri için sterilizasyon çözümleri; meyve ve meyve suyu işleme, konsantreler ve narenciye, domates ve diğer meyveler için aseptik süreç çözümleri.
JBT ayrıca, lazerle yönlendirilen, tel ile yönlendirilen, kendi kendine yönlenen, sürücüsüz araçlar (AGV, SGV) tabanlı otomatik taşıma sistemleri ve...
...sardalya, şeker, et suyu, Maggi, yum yum …
Kaliteli ürünler sunuyoruz, avantajlı fiyatlarla ve dünya genelinde hızlı teslimat sağlıyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen 0788369263 numarasından bizimle iletişime geçin.
CENTRALIAA, işletmeler arası toptan gıda ticareti yaparak, sanayi için gıda ürünleri dağıtmaktadır: sebze ve meyve flakaları, kurutulmuş etler ve deniz ürünleri, doğal sebze özleri, şaraplar ve sirke, maya özleri, et suyu hazırlıkları, soslar ve bazlar, konsantre süt, kurutulmuş domates ve sebzeler, atomize yağ, ön pişirilmiş baklagiller, meyve suları.