... yıldızlarından biri olabilir!
ALTIN MADALYA: Provence otlarıyla kuru sosis
GÜMÜŞ MADALYA: Saf domuz eti kuru sosis
GÜMÜŞ MADALYA: Kuru sosis
GÜMÜŞ MADALYA: Yumuşak chorizo
SKU: 2200056000000-1
Ağırlık: 1.2 kg
Ağırlık ile ilgili hassasiyet: Kurutmaya tabi ürün
İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı, %3 Tuber aestivum, tuz, dekstroz
Besin değerleri KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal
Yağlar: 21.00g
Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.70g
Karbonhidratlar: 0,39g
Şeker: 0,19g
Protein: 25,73g
Tuz: 4,84g
Alerjenler: kabuklu yemişler: izlenebilir: atölyede fındık kullanımı...
LE CHAMP DES MILLE PATES şirketi, Mr ZUNINO Samuel tarafından kurulmuş olup, ailevi bir uzmanlıktan doğmuştur. Şirket, 2019 yılından beri organik el yapımı kuru makarna pazarında yer almaktadır. Şirket, yarı tam buğday makarnalarının tasarımı ve makarna pipetleri üretimi gibi gıda sektöründe faaliyet göstermektedir.
Şirketin kuruluşunda, yalnızca Fransız hammaddeleri kullanarak ve çevresel etkisi...
...{"“Des Iles” est une symphonie tropicale de saveurs qui apporte à votre palais l’essence ensoleillée des îles exotiques.":"“Des Iles”, egzotik adaların güneşli özünü damağınıza getiren tropikal bir lezzet senfonisidir.","Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"100 g bitmiş ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır.","Glucides 55 g":"Karbonhidratlar 55 g","Ingrédients et allergens...
... için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı chia tohumları veya çıtır sebzeler gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz.
Tüketmeden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin.
Açıldıktan sonra serin bir yerde saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin.
Enerji: 553 kJ (134 kcal)
Yağlar: 9,8g
Bunların doymuş yağ asitleri: 1,2g
Karbonhidratlar: 5,7g
Bunların şekerler: 0,5g
Proteinler: 3,5g
Tuz: 1,3g...
...Polenimiz Fransa'nın Isère bölgesinde toplanmaktadır. Polen, arıların çiçeklerden nektar toplarken topladığı bir maddedir. Proteinler, amino asitler, karbonhidratlar, lifler, ayrıca laktik fermente, vitaminler ve daha fazlasını içerir.