...RAMİ BEZİ
Sert olmayan, pişirilmiş sert ve yumuşak peynirler için rami bezi
Dokusu, daha homojen bir süzme sağlar ve peynirlerin kabuklarının güzel bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur.
Keten bezleri, peynirlerin daha iyi bakımını teşvik eder ve sağlar.
Boyutlar 21x75cm
25x75cm
35x45cm
60x60cm
80x80cm
100x100cm
120x120cm
150x150cm
150x200cm
150x300cm
150x400cm
180x180cm
ve özel ölçü
Fonksiyonlar Süzme, Presleme, Süzme
Meslekler Süt Ürünleri – Peynir Üretimi...
...Parmigiano Reggiano, Parmesan olarak da bilinen, granüllü, sert ve orta yağlı bir peynir olup, pişirilmiş ancak preslenmemiştir.
Parmigiano Reggiano'nun uzun bir tarihi vardır ve XII. yüzyıla kadar uzanır; o zamanlar ilk olarak Benediktin ve Cistercian rahipleri tarafından üretilmiştir.
Süt inekleri ve onları beslemek için kullanılan yeşil yem, Parmigiano Reggiano üretim bölgesinde bulunmalıdır...
...Pastörize inek sütünden yapılmış mavi küflü peynir, beyaz, pürüzsüz bir dokuya sahip olup, delikler ve küfler içerir.
Dokusu ince ve eriyen, sert, yapışkan olmayan bir yapıya sahiptir.
Keskin tadı, mavi peynirin tipik özelliği, yemeklerinizin lezzetini artıracaktır; pizza, salatalar, soslar veya bir malzeme olarak...
...TADIM GÖZ Altın yeşil renk, parlak, sarı yeşil yansımalar. BURUN Aromatik, etkileyici, hafif çiçeksi aromalar, hafif beyaz çiçek aromaları, ince greyfurt aromaları, cömert armut aromaları, İngiliz şekerleme aromaları. AĞIZ Meyvemsi, zengin, yumuşak, hafif mineral, güçlü gövde, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. SERVİS SERVİS SICAKLIĞI 11° ile 14° arasında. YEMEK VE ŞARAP UYUMLARI Aperatif olarak, İstiridyeler, Izgara Balıklar, SertPeynirler.