...PASCHETTA HENRY Yağ Mülkü 1922 yılında kurulmuştur. 400'den fazla Haute Provence Alpleri'nde bulunan zeytin üreticisi ile çalışarak yüksek kaliteli zeytinyağı sunuyoruz. Değirmen, geleneksel teknikleri koruyarak, sürdürülebilir tarım anlayışıyla yerel ekstra sızma zeytinyağı üretmektedir. Zeytinyağımız, aglandau zeytin çeşidinin (yüzde 90) kendine özgü yeşil tadıyla biberli bir lezzete sahiptir...
El yapımı Provençal bisküvi üreticisi. Ürün yelpazemiz şunları içermektedir: Navette (Portakal çiçeği, Anason, Zeytinyağı), Bademli Croquant, Badem tozu ile Macaron, Anasonlu Croustillant, Limon ve Portakal Lezzetleri, Gibassié ve Sablé. Ürünlerimiz, sırrını koruduğumuz eski tariflere göre tamamen el yapımı olarak üretilmektedir.