Fransa, Caromb
107km
...Üzümler: Şarap üreticisinin sürprizi Bağların yaşı: 3 ila 50 yıl Toprak: Kil- Kalker Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Açık • İlk burun: Beyaz Çiçek • İkinci burun: Beyaz Meyveler • Ağızda: Ferah ve yuvarlak, mineral bir bitiş ile, kayısı aromaları • Orta uzunluk (5/6) Yemek/şarap uyumu: • Balık, deniz ürünleri, Aperatifler…. Saklama: 2 ila 3 yıl Şarap yapımı: Salkım ayırma/ezme, ardından presleme ve durultma, en son düşük sıcaklıkta (16°C) şarap yapımı. 2 hafta şarap yapımı, ardından kış boyunca ince tortular üzerinde olgunlaştırma. Son olarak, inert gaz ile şişelemeden önce filtreleme.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play