...Üzümler: Şarap üreticisinin sürprizi
Bağların yaşı: 3 ila 50 yıl
Toprak: Kil- Kalker
Hasat: Makine ile
Tadım:
• Renk: Açık
• İlk burun: Beyaz Çiçek
• İkinci burun: Beyaz Meyveler
• Ağızda: Ferah ve yuvarlak, mineral bir bitiş ile, kayısı aromaları
• Orta uzunluk (5/6) Yemek/şarap uyumu:
• Balık, deniz ürünleri, Aperatifler….
Saklama: 2 ila 3 yıl
Şarap yapımı: Salkım ayırma/ezme, ardından presleme ve durultma, en son düşük sıcaklıkta (16°C) şarap yapımı. 2 hafta şarap yapımı, ardından kış boyunca ince tortular üzerinde olgunlaştırma. Son olarak, inert gaz ile şişelemeden önce filtreleme.