Saman buğdayı, hayvan yemi olarak ve besin değeri çok iyidir. Buğday kepeği, protein, yağ, lif ve enerji açısından dengeli bir miktara sahiptir, bu ne...
Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getiril...
W: 450 - 500. Seçilmiş İtalyan, Avrupa ve Kuzey Amerikalı tahıllardan elde edilen '00' tipi un, dolaylı işleme veya uzun mayalanma için hamurlar için ...
Markamız Grino'ya ait perakende ambalajlı ürünler ile müşterinin markası altında ambalajlama için beyaz etiket hizmetleri sunuyoruz. Daha fazla ayrınt...
Mısır unu, küçük çocuklar için gıda ve diyet ürünü olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu un, mükemmel bir potasyum kaynağı olduğu için de fay...
Yumuşak beyaz buğday, düşük kül ve düşük nişasta hasarı ile yüksek kırılma ve düz sınıf un verimleri sergiler. Unları düşük su emilimine ve düşük su, ...
Bu unun ham maddesi, içinde büyük miktarda lif bulunan kahverengi pirinçtir. Kahverengi pirinçte ayrıca birçok B vitamini bulunmaktadır. Soğuk öğütme ...
Buğday unu, buğday tanelerinin öğütülmesiyle elde edilen bir gıda ürünüdür. Hoş bir tat profiline ve yüksek besin değerine sahiptir. Unun en önemli öz...