Fransa, Mamirolle
...ALBORA makineniz teslim edildiğinde, optimal bir kurulum sağlamak, makinenin etkili bir şekilde çalışmasını başlatmak ve ürünlerin kalitesini titizlikle kontrol etmek için yanınızda bir uzman bulunacaktır. Amacımız, başlangıçtan itibaren kesintisiz bir deneyim sunmaktır. Biz ve ortaklarımız, ALBORA makinenizin yaşam döngüsünün her aşamasında yanınızda olmayı taahhüt ediyoruz. İster acil ihtiyaçlarınıza yanıt vermek, ister gelecekteki gelişmeleri öngörmek olsun, ekibimiz her zaman sizi desteklemek, danışmanlık yapmak ve birinci sınıf müşteri hizmeti sunmak için burada olacaktır.
Fransa, Vaulx Milieu
...Mevcut ekipmanları, verimlilik, kalite ve enerji tasarrufu üzerinde olumlu bir etki ile entegre ederek, kızılötesi vericilerimizle geliştirin. KURUTMA TUNELLERİ VE KARMA FIRINLAR Pişirmek, kızartmak, ızgara yapmak, işaretlemek için: Bisküvi, Ekmek, Poğaça, Tost, Pizza, Krep, Patates Kızartması, Cips, Tahıllar, Beze... BRÜLER ENTEGRASYON EKİPMANI Kızartma makineleri Su ısıtıcıları Kahve kavurma Pişirme plakaları Peynir kabuklarının dezenfeksiyonu...
Fransa, Soreze
...Süt ürünleri ve taze peynir yapımı için laktik fermente ve peynir altı suyu. 10 dozluk paket, yaklaşık 30 küçük taze peynir yapmak için 5 litre sütü dönüştürmenizi sağlar. Toplamda 50 litre süt, taze peynir haline getirilebilir. Her doz, bireysel bir tüpte paketlenmiştir. Dozaj sorunu yoktur. Peynir altı suyunun kalitesini korumak için tüpün tamamının kullanılması önerilir. Bu olağanüstü ürün...
Fransa, Cohade
...çiftlikte dondurma yapmak Gris France 5'ten 150 litreye kadar pastörizatörler Gris France 5'ten 150 litreye kadar pastörizatörler Gris France, dondurmacılar ve CHR işletmeleri için üretici ve dağıtıcı: Dondurma üretimi 5'ten 150 litreye kadar dondurma için bir pastörizatör yelpazesi Hava veya su ile yoğunlaştırma ve hibrit hava/su seçeneği Su banyosu ile ısıtma sistemi (üçte birini...
Fransa, Saint-Denis-De-Villenette
...Süzme peynirinizi yapmak için, tam yağlı ve yarım yağlı sütü yağ oranına göre pastörize ederek başlıyoruz, yani sütü kısa bir süre çok yüksek bir sıcaklığa ısıtıyoruz. Ardından, süzme peynire mayaları ekliyoruz ve birkaç saat oda sıcaklığında mayalanmaya bırakıyoruz. Süt pıhtılaştığında, serumdan santrifüj ile ayırıyoruz (salata kurutucusundaki gibi). Süzme peyniriniz cam kavanozlarda paketlenir, tadıma hazır.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler: - Hardal Tohumu * - Alkol Sirkesi * - Rafine Olmamış Deniz Tuzu * - Su * Organik Tarım Ürünleri - Koruyucu İçermez Kullanım Önerileri: Belirgin tadı, baharatlı yemeklerin tutkunlarını mutlu edecektir. Etlerinizi, ızgaralarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve salata sosu veya mayonez yapmak için idealdir. Bir tartın tabanını Dijon hardalı ile kaplayın, üzerine rendelenmiş...
Fransa, Saint-Malo
...Saint-Malo Intra Muros: La Maison du Beurre. 1927'den beri, surların kalbinde, Saint-Malo Intra-Muros'un en eski binalarından birinde, Jean-Yves Bordier'in ekibi, tereyağı ve peynir tutkusunu sizinle paylaşmayı öneriyor! Bordier tereyağı dünya çapında ünlüdür. Jean-Yves Bordier, tereyağı ustasıdır. Tereyağını yapmak için ahşap bir yoğurucu kullanan son zanaatkardır. Hem ünlü şefler hem de iyi...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play