Fransa, Auxerre
...{"Nez":"Olgun böğürtlen, mango ve kavun notaları, sedir ağacı, portakal çiçeği, şekerlenmiş zencefil ve pişirme ekmeği dokunuşlarıyla birlikte.","Accord metvin":"aperatif (kızartılmış foie gras ve trüf suyu), giriş (foie gras ile doldurulmuş taze incirler), ana yemek (sauternes ile sülün), peynir (roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"6 adet 75cl şişe içeren karton","Le conseil...
Fransa, Lalinde
...Ooni Karu 16 pizza fırını, odun, kömür veya gaz ile çalışmaktadır. Bu, açık havada devasa pizzalar yapmanıza, ayrıca kızartılmış etler, ızgara sebzeler veya taze ekmek pişirmenize olanak tanır. Odun veya kömürle pişirme, yiyeceklerinize dumanlı bir tat katacaktır. Kontrol: Ooni Karu 16 gaz brülörü ile propan gazı kullanımı, sıcaklık üzerinde daha fazla kontrol ve daha iyi bir tutarlılık sağlar. Esneklik: İstediğiniz zaman ve arzu ettiğiniz şekilde yakıt değiştirebilirsiniz! Gaz, daha fazla kolaylık için; odun/kömür ise yiyeceklerinize hafif dumanlı bir tat vermek için idealdir. Ağırlık: 40 kg...
Fransa, Perpignan Cedex
... veya iki yıllık bir bitki olan kişniş, 50 cm'ye kadar boylanabilir. Sıcak, hafif, kireçli ve humusça zengin bir toprağı sever ve güneşte veya yarı gölgede yetişir. Taze olarak tüketin; balık, tavuk, çorbalar, güveçler, taze ve kızartılmış sebzeler, domates bazlı soslar ve yoğurt için lezzet katmak amacıyla kullanın.
Eşleşen ürünler
Kişniş
Kişniş
Diğer Ürünler
Cébette
Cébette
Fransa, Rambouillet
Chevreuse Vadisi'nde, üreticileri, dönüştürücüleri ve yerel sanatçıları bir araya getiren bir tarımsal üçüncü alan içinde yer alan ZILOA, bitkisel lezzetleri patlatıyor! Yeni laboratuvarımızda, ekibimiz kompostlanabilir ambalajlarda sunulan organik ve özgün tarifler oluşturuyor. İki büyük tarif koleksiyonu üretiyoruz: 1/ Dehidre ürünler: - "sporcular" serisi, hurma püresinden yapılan meyve barl...
Fransa, Saint Ignat
...Stabilize Edilmiş Baklagil Unları Baklagil ürünleri (nohut, kırmızı fasulye, yeşil mercimek ve bakla) serimizin birçok avantajı var: artan stabilite, acılıkta azalma, partiden partiye tutarlılık, uygulamaya göre uygun granül boyutu. Kızartılmış Malzemeler Tohumlar ve Ekstralar Özel Unlar Tam Unlar ve Lifler...
...Brahim ya da kızartılmış balık, tercih ettiğiniz bir yan yemek ile...
Fransa, Saint Cannat
... şişelemeden önce 36 ay boyunca tankta olgunlaştırılır.\n\nDÉGUSTATION\nDerin garnet rengi. Karmaşık bir burun, meyan kökü ve şekerlenmiş kiraz notaları ile. Ağızda kalıcı, belirgin tanenler, güçlü. Şu anda içmek için çok keyifli, ancak bir veya iki yıl daha olgunlaşabilir. Avrupa mutfağı ile mükemmel uyum sağlar: Kırmızı etler, av etleri, güveçler (daube), bal ile kızartılmış incirler ve kırmızı şarap, güçlü peynirler (Livarot, Pont-l’Évêque gibi)."}...
...Zencefilli ekmeğin kökeni tarihte çok uzaklara dayanıyor: Eski Mısırlılar zamanında bal ile yapılan bir ekmek tüketiliyordu, ardından Yunanlı Aristophanes, susam unundan yapılan ve bal ile kaplanmış "melitounta"dan bahsederken, "Athenée" de Rodos'ta üretilen "melilates"i övüyor. Eski Plinius, Romalıların "panis mellitus"u, bal ile ıslatılmış kızartılmış bir ekmek bildiklerini aktarıyor, ancak...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
Fransa, Sarcelles
... tedarikçisi olarak referansınız olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm ürünlerimiz halal sertifikalarına uygundur. Web sitemizde geniş bir dondurulmuş ürün yelpazesi bulacaksınız: - halal dondurulmuş sığır eti - halal dondurulmuş tavuk - dondurulmuş kebap - dondurulmuş tenders ve Wings - dondurulmuş sebzeler - dondurulmuş meyveler - dondurulmuş patates kızartması - dondurulmuş kızartılmış atıştırmalıklar - halal dondurulmuş pizzalar - dondurulmuş Asya ürünleri - dondurulmuş dondurmalar ve tatlılar Dondurulmuş ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Fransa, Armentières
... tonluk bir üretim kapasitesine sahiptir ve sebze üreticileriyle (kuzey ve güneyden) işbirliği yaparak, dondurulmuş haşlanmış, ızgara, ön kızartılmış, yarı kurutulmuş veya konserve sebzeler sağlamaktadır. Ayrıca dondurulmuş meyveler, meyve püreleri, işlenmiş şekerli meyveler, Paris mantarları ve orman mantarları, aromatik otlar, patates ve dondurulmuş türevleri de sunmaktadır.
Fransa, Caden
...faaliyetimizin başlangıç noktası olarak gururla yer almaktayız. PANEMEX, ekmekçilik, hamur işleri ve pastacılık ürünleri için tat, görsel ve besin değerleri açısından uzman olarak tanınmaktadır. Tatlandırıcılarımız, konvansiyonel veya organik tarım (AB Ecocert sertifikası) ürünleri olarak mevcuttur: tahıl flakeleri, sebze flakeleri, kuru meyveler, doğal/altın/kızartılmış/karamelize tohumlar, karışımlar ve yoğurma işleminin sonunda eklenebilecek konsantreler. Minimum sipariş gereksinimi olmadan geniş bir ürün yelpazesine sahibiz ve ayrıca özel tarifler ve özel ambalaj ile ürünleri de işleyebiliriz.
Fransa, Vannes
... ve kızartılmış eklemeler - Dehidre peynirler - Şarküteri ürünleri - İtalyan peynirleri - İşlenmiş sebzeler: Yarı kurutulmuş, konserve, şekerlenmiş - Bitkisel yağlar - Dehidre veya konserve meyveler - Kuruyemişler ve türevleri: Fındık, Antepfıstığı - Orta nemli veya anhidrat tatlı dolgular ve kaplamalar - Çikolatalar...
Fransa, Carquefou
... terrin: kırsal pate, karaciğer pate, sarımsaklı. * Hamur içinde pate Kızartma: * BRASEROL ızgara jambon, kemikli üst düzey pişirilmiş jambon, kabuklu pişirilmiş jambon, fırında kızartılmış pişirilmiş jambon. * Haşlanmış göğüs, fırında kızartılmış göğüs, Rillaux, mini rillaux * Kızartmalar, Nantes pastırması * Pişirilmiş kaburga Şenlikli tarifler: * Terrinler: Girolle mantarlı ördek foie gras...
Fransa, Paris
MAXIFRITES, patates ile yapılan gıda ürünleri üzerine bir toptancı. Size geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz: taze ön pişirilmiş patates kızartması, dondurulmuş ve ön pişirilmiş patates kızartması, dondurulmuş ve ön pişirilmiş patates spesiyaliteleri (sote patates, kızartılmış patates, Paris usulü, kabuklu veya kabuksuz), dondurulmuş ve ön pişirilmiş püresi spesiyaliteleri (patates kroket, patates...
Fransa, La Chapelle Sur Erdre
... YARI KURUTULMUŞ DOMATESLER, PASTEURİZE EDİLMİŞ KURU DOMATESLER, DONDURULMUŞ YARI KURUTULMUŞ MEYVELER, PASTEURİZE EDİLMİŞ KURU SEBZELER, DONDURULMUŞ ÖN KIZARTILMIŞ SEBZELER, DONDURULMUŞ IZGARA SEBZELER, DONDURULMUŞ GELENEKSEL SEBZELER, PASTEURİZE EDİLMİŞ VEYA DONDURULMUŞ MUTFAK ÇÖZÜMLERİ, DONDURULMUŞ EGZOTİK SEBZELER, DONDURULMUŞ GÜNEŞ SEBZELERİ, DONDURULMUŞ TRADİSYONEL SEBZELER, DONDURULMUŞ OT VE AROMALAR, DONDURULMUŞ MEYVELER, DONDURULMUŞ SİMSİKLER, DONDURULMUŞ ORGANİK ÜRÜNLER, IQF PİŞİRİLMİŞ PİRİNÇ, IQF DOLDURULMUŞ MAKARNALAR, IQF PİŞİRİLMİŞ MAKARNALAR, IQF PİŞİRİLMİŞ TAHILLAR.
Fransa, Sigoules
Ördek eti işleme Ördek Sosisleri Serisi Kızartılmış Kurutulmuş ve tütsülenmiş ördek göğsü Mide Foie gras ile doldurulmuş ördek göğsü Çiğ Seri...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play