Üretim süreçleri genellikle kirlilik onları ele geçirdiğinde durma noktasına gelir. Günlük temizlik, nispeten kısa süreli bir etkiye sahip olan gerekl...
AIRGENEX®food—Isı Pompalı Kurutucu, düşük sıcaklıkla ürün dostu, kapalı sistem, aroma, görünüm ve biyoaktivite için iyi, sabit süreç parametreleri, hi...
İleri teknoloji işleme makineleri, aşağıdaki maksimum boyutlara sahip parçaların işlenmesine olanak tanır:
· çap mm 3.000x9.000 (dış silindirik taşlam...
Gıda endüstrisi gibi alanlarda çözüm sağlayıcı olarak, süreç optimizasyonu ve geri çağırmaların önlenmesi konusunda yardımcı oluyoruz. 1866'dan beri a...
Gıda endüstrisi gibi alanlarda çözüm sağlayıcı olarak, süreç optimizasyonu ve geri çağırmaların önlenmesi konusunda yardımcı oluyoruz. 1866'dan beri a...
Bu animasyon aracılığıyla, gıda endüstrisi için sistemimizi kısa ve net bir şekilde eğlenceli bir şekilde açıklamaya çalışıyoruz. Bu ve diğer Reinasan...
RUV.ECO® pirinçten kurşunu etkili bir şekilde ortadan kaldırmayı sağlar.
Gıda ve içecek sektörlerindeki giderek daha sıkı düzenlemeler, kurşunun piri...
BRAIN2 yazılım platformu, merkeziyetçilik, veri değişimi ve güvenlik alanında üretim için yeni standartlar sunmaktadır.
Bizerba çözümünün modüler yapı...
Ürünlerin yatay konumda bir kızartma tamburunda sürekli olarak kızartılması ve pişirilmesi, ısıtılmış iç duvarının seçilen kızartma sıcaklığında tutul...
5 bara kadar yüksek basınçlı buhar ile ısıtma
Sepetin pnömatik hareketi
Ürünlere göre uyarlanmış sepet delikleri
Sıcaklık kontrol cihazı ve pişirme za...
yatan silindirik kazan tipi
effektiv kanal şeklinde ısıtma sistemi
10 bara kadar buhar ile ısıtma
Teflon duvar kazıyıcıları ile yatay karıştırıcı
200 ...
Bu hat, KODUKO / KODUKÜ tipi sürekli pişirme ve soğutma sistemlerinin kanıtlanmış teknolojisine dayanmaktadır. Sistemde pirinç ve makarna ürünleri piş...
900 Master Serisi, yüksek kaliteli ve sağlam CNS 18/10 paslanmaz çelik yapısıyla, modern profesyonel mutfaklar için ideal bir seçimdir. Ürün No: 29691...
BV50, tek bir hazneye sahip olup, neredeyse tüm pişirme yöntemlerinin kullanılmasına olanak tanır, özellikle vakumla, üst düzey kaliteli reçel ve marm...
İleri teknoloji işleme makineleri, aşağıdaki maksimum boyutlara sahip parçaların işlenmesine olanak tanır:
· çap mm 3.000x9.000 (dış silindirik taşlam...
Meyve, sebze, reçel, marmelat, jöle ve sos bazlı hammaddelerin üretimi için yatay veya dikey karıştırıcılar kullanılmaktadır. Ürünün en yüksek kalites...
Ohmik ısıtma, ürünlerin, özellikle meyve, sebze, baharat ve diğer gıda maddeleri gibi parçalı ürünlerin ısıtılması için nazik ve sürekli bir yöntemdir...
europages uygulaması burada!
Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.