...T65 unu, T45 ve T55 unlarından biraz daha tam bir buğday unudur. Daha az elenerek elde edildiği için buğday tanesinin filizinin ve kabuklarının daha büyük bir kısmını korur. Bu, ona hafif kremsi bir renk, daha rustik bir tat ve daha yüksek bir besin içeriği kazandırır. "T65", unun mineral içeriğini gösteren bir gösterge olan kül oranını ifade eder. Menşei: Ukrayna. Ambalaj: 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg kraft kağıt torba. Paletleme: 750-950kg.
Fransa, Condé-Sur-Marne
...La Gourmande, çoğunlukla T65 unundan ve sert buğdaydan oluşan ustaca bir yelpazeden gelmektedir. Onu karakterize eden horoz tepesi şekli, bizim tarımsal dünyamıza bir hatırlatmadır. Etler veya küçük parçalar halinde sebzelerle birlikte servis etmek için idealdir. Net ağırlık: 400g...
Fransa, Aix En Provence
...Roger bisküvileri, bu Üçüncü Nesil'in Büyükbaba'dan miras kalan mirasıyla gurur duymaktadır. Koruyucu madde olmadan, GDO'suz, organik tarımdan elde edilen malzemeleri kalite garantisidir. Bise unu (T80), bu açık kalıpta pişirilmiş tostun eşsiz bir lezzet sunmasını sağlar, tıpkı Roger'ın, Aix-en-Provence'daki fırıncının ilk fırınında olduğu gibi. Organik Tostlar: Bileşim: T65 buğday unu, T80...
Fransa, Soreze
TOM PRESS, profesyonellere gıda koruma, işleme ve mutfak için tüm ekipmanları sunmaktadır: Ev yapımı tutkunları için N°1. TOM PRESS, gıda koruma, mutfak ve işleme için 5.000'den fazla ekipman ve ürün referansı tasarlayıp dağıtmaktadır. Bu ekipmanlarla meyve ve sebzeleri, et ve balıkları, süt ürünlerini, tahılları işleyebilir ve kendi şarküteri ürünlerinizi, meyve sularınızı, şaraplarınızı ve elma...
Fransa, Olivet
...Referans 3421557111006 menşei: AB/AB dışı. Fransa'da üretilmiştir Sertifika: FR-BIO-01 İçindekiler: tahıl flakeleri*(yulaf*, buğday*, arpa*, çavdar*), açık kahverengi şeker*, tahıl puffları*(pirinç*, arpa maltı*, buğday*, yulaf*, şeker*, tuz), hidrojene edilmemiş palmiye yağı*, buğday şurubu*, kırmızı meyveler*3.5%(çilek*, frambuaz*, yaban mersini*), buğday unu*T65, badem*, hindistancevizi*, tam susam*, mısır yaprakları*. *organik tarımdan elde edilmiştir.
Fransa, Paris
... kıtada bulunmaktadır, ancak dünya genelindeki kayısı üretiminin %50'sinden fazlası Akdeniz havzasında gerçekleştirilmektedir. Vegan kayısı bisküvisi tarifi: 160 gr T65 buğday unu 70 gr esmer şeker 1/2 çay kaşığı tarçın 1 tutam tuz 6 yemek kaşığı zeytinyağı 6 yemek kaşığı bitkisel süt 10 adet elma suyunda bekletilmiş kuru kayısı Ean13:3770010599142 Referans:KayısıBioFr1...
Fransa, Haute Rivoire
Lyon Dağları'nın kalbinde, Fransız mutfağı için referans bir bölgede yer alan BIONATIS, 2002 yılında, üç nesildir fırıncı olan Jean-Marc AMBROISY'nin girişimiyle ve yirmi yılı aşkın süredir gıda sanayisinde deneyimiyle tanınan Thierry DELBOSCO ile tanışması sonucunda kurulmuştur. Haziran 2019'dan bu yana, BIONATIS, konvansiyonel ve organik un bazlı ekmek, pizza ve atıştırmalıklar konusunda uzmanl...
Fransa, Fargues-Saint-Hilaire
...Pastane ürünleri ve ekmek tüketiminin sürekli artmasıyla, size her zaman en iyi fiyatla yüksek kaliteli T45, T55 ve T65 buğday unu sunmanın gerekli olduğunu düşünüyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play