... Mutfakta, tatlı-tuzlu bir kombinasyon için kuru üzümler, tavuk veya ördek gibi etlerle birlikte servis edilebilir. Ayrıca, karışık salatalarınıza ekleyebilirsiniz. Taze keçi peynirinin üzerine serpiştirerek mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz. Daha az tatlı olan yeşil üzümlerimizi burada bulabilirsiniz. Tarif Fikirleri: Kuru üzümlü taze keçi peyniri, üzümlü ekmek, kouglof, üzümlü kek, üzümlü sütlaç, KARTON: 10Kg...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Derin nar çiçeği rengi. Küçük kırmızı meyvelerin (çilek, ahududu) gurme aromalarıyla menekşe nüansları. Sert ve meyvemsi, iris, yaban mersini, taze üzümler ve baharat notalarıyla.
Fransa, Bordeaux
...uyumlu bir doku. Hoş bir hacim, taze ve aromatik bir ağız (siyah meyveler, hafif kavrulmuş notalarla sonlanıyor). Üzümler: Cabernet Sauvignon (yüzde 60), Merlot (yüzde 40) Üretici: Martillac'taki Perrin Ailesi (33650) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2019...
... şişelerde şişelenme. Şişe Kapağı: Diam 3 24*45. İnce tortular üzerinde 6 ay olgunlaştırma. Tadım: Görsel karakterler: Kırmızı frenk üzümü rengi, mavi yansımalarla desteklenmiş. Koku karakterleri: Burun net ve belirgin. Taze kırmızı meyve aromaları ortaya çıkıyor: orman çileği, ahududu, bunlara baharatlar karışıyor. Tat karakterleri: Beyaz şarapla benzerlik gösteriyor, ağızda yuvarlak bir başlangıç ardından canlı bir tat. Burada da Enclos des Anges şaraplarının tipik yuvarlaklığı kendini gösteriyor. Burunda algılanan aromalar arasında baharatlar daha belirgin bir şekilde ifade ediliyor.
Fransa, Soreze
... meyvelerle doldurulan sepet, toplama haznesinin içine yerleştirilir. Tek yapmanız gereken, tüm seti sıkma tezgahının altına yerleştirmek ve vidayı çevirmektir. Hızlı bir şekilde kurulup temizlenebilen bu tür bir pres, hemen tüketilmek üzere taze meyve suları elde etmek için önerilir, ancak şuruplar ve jöleler hazırlamak için de oldukça etkilidir. Kirletici madde içermeyen bir meyve suyu için...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... sonra, üzümler 4 ila 5 hafta boyunca manuel olarak marcın ezilmesiyle taninlerin nazik bir şekilde çıkarıldığı bir tankta bekletilir. Olgunlaşma, şişelemeden önce yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda sürer. Tadım: Çok koyu bir yakut rengi ve kırmızı meyveler (kiraz, frenk üzümü) ile sedir arasında yoğun bir burun, bu Atlantik esintili karışımın tüm gücünü ve yapısını müjdeler. Güzel bir uzunlukla taze ve lezzetli şarap sevenler için idealdir. Mevcut Yıllar: 2013, 2014, 2015 ve 2016...
Fransa, Paris
...Prunus amygdalus var. amara arasında ayrım yapılır; acı badem, siyanür asidi içeriği nedeniyle toksik olarak kabul edilir. Badem, yağlı tohumlu bir gıda maddesidir, yani lipit açısından zengindir ve genellikle "yağlı kuru meyve" olarak adlandırılır. Eğer badem olgunlaşmadan toplanırsa, kabuğu hâlâ yeşil, ünlü badem yeşili rengindedir. Bu nedenle yeşil ve taze bademlerin yumuşak ve sütlü bir eti vardır, hafif bir lezzete sahiptir. Fransa'da, bunlar haziran ve temmuz aylarında toplanır. Ean13:3770010599401 Référence:AmandeBioProvence1...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Languedoc Rosé Karışım : Grenache - Cinsault - Vermentino Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 2 yıl Şarap Yapımı : Her üzüm çeşidi, dengesini korumak ve potansiyelini tam olarak ifade etmek amacıyla ayrı ayrı işlenir. Üzümler, tazeliklerini korumak için sabah erken toplanır ve daha kaliteli olan ilk suyu çıkarmak için preslenir. Bu sular daha sonra temizlenir ve fermente süreci boyunca düşük sıcaklıkta tutulur. İnce tortular üzerinde 4 ay olgunlaştırma yapılır, ardından hafif bir süzme işlemi uygulanır ve şarap, taze ve meyvemsi karakterini korumak için hızlı bir şekilde şişelenir.
Fransa, Bordeaux
...Tarihçe: Léognan'da bulunan Château Carbonnieux şarap bağı, killi-kireçli bir alt yapının üzerinde yer alan bir tepeyi kaplamaktadır. 42 hektar, beyaz şarap üretimine ayrılmıştır. Şarap, 1956'dan beri Perrin ailesine aittir. Üzümler: %65 Sauvignon, %35 Sémillon Olgunlaşma: 10 ay fıçı ve büyük tanklarda (yeni ahşap %25) Tadım: Renk, açık sarı bir ton alır. Burunda, narenciye ve beyaz çiçeklerin taze aromaları ile limonlu ve egzotik meyve notaları ortaya çıkar. Ağızda tazelik hissedilir, şarap yuvarlak olup yumuşak ve nazik bir başlangıç sunar. Dikkate değer bir stil.
Fransa, Roche La Moliere
... : 0,75 l / 0,375 l Tadım : Çok parlak altın rengi, yeşil yansımalar. Düzenli ince kabarcıklar. Nazik, genç, çiçek aromalarına (diken) odaklanmış yoğun bir buket, taze beyaz meyveler (armut, badem meyvesi) ve narenciye (şekerli limon) ile birlikte hafif kavrulmuş badem notaları. Karmaşıklığını takdir etmek için 8°C ile 10°C arasında servis edin.
Eşleşen ürünler
Blanc des Blancs
Blanc des Blancs
Diğer Ürünler
Beyaz Brut
Beyaz Brut
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... işletmedir ve kardeşler Antoine ve Quentin Paillard tarafından işletilmektedir. Hacim: 75cl Tür: Köpüklü şarap Dozaj: Extra-Brut (2g/L) Üzümler: %70 Pinot noir, %30 Chardonnay AOC: Champagne Grand Cru Saklama: Şu anda içilebilir ve 2030'a kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 8-10°C...
Fransa, Auxerre
....","Conditionnement":"Ambalaj: 6 adet 75cl şişe karton","Label":"Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi","Cépage":"Üzüm Çeşidi: Carignan Grenache Syrah","Vinification":"Şarap yapımı\nBu şarap, kireçli ve şistli toprakların bulunduğu fakir, çakıllı bir terroirden gelmektedir. Üzümler, güzel olgunlukta parsellerden toplanmaktadır. Üzümler ayrı ayrı toplanıp işlenmektedir.","Domaine":"Üretici: Vignerons d'Alignan Neffies","Culture":"Tarım: Sürdürülebilir"}...
...Güzel, yeşil tonları olan açık renk. Yoğun burun aromaları, zarif, ince çiçek. Taze ağız, iyi yuvarlanmış bergamot portakalı finali. Appelation: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Couleur: Beyaz Contenance: 0.75 L ABV: %15 İklim: Akdeniz Üzüm çeşidi: %100 Beyaz Muskat küçük üzümler Servis Sıcaklığı: 7 ile 8°...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Taze burun, gerginlik, ince kabarcıklar. Akasya, olgun elma ve armut notaları Alan: CHAMPAGNE PERSEVAL-FARGE Ad: CHAMPAGNE Bölge: CHAMPAGNE Renk: Beyaz Üzümler: %100 Chardonnay Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg...
Fransa, Roubia
... edilir. Şişeleme öncesinde 8 ay boyunca termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda ince tortular üzerinde olgunlaştırılır. TADIM Çok açık bakır rengi. Davetkar burun, kavrulmuş badem, ince baharatlar, küçük kırmızı meyveler. Yumuşak bir başlangıç, kaplayıcı, zengin, hoş aromalara sahip taze bir ağız. Stil, ifade edici ve tipik bir Akdeniz karakterine sahip. YEMEK-ŞARAP UYUMU Karidesler Hacim (L): 0,75 Brüt ağırlık (Kg): 1,4...
Fransa, Ponteilla
...Bu "küçük" beyaz size çok yakışıyor—canlı, taze, ölçüsüz tadına varmak için! Üzümler: Chardonnay, Macabeu Appellation: IGP Côtes Catalanes Blanc Yıl: 2019 ETİKETLER: AB Ecocert Alkol: 13% Vol / Alc ŞİŞE BOYUTU: 75 cL...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLESİME : 2020 ÜZÜM ÇEŞİDİ : Chenin. TOPRAK : Kilolu kireçli topraklar. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma : Üzümler titizlikle elle toplanmıştır. Nazik presleme. İnoks tanklarda ince tortu üzerinde olgunlaşma. APELLASYON : AOP Anjou Blanc. TADIM NOTLARI : Sarı saman rengi. Karmaşık egzotik meyve ve bal aromaları. Taze ve zengin, mineral notalara sahip bir ağız. YEMEK/ŞARAP UYUMU : Balık, keçi peyniri. SERVİS SICAKLIĞI : 9°C. 6 adet 75cl şişe içeren karton...
Fransa, Saint Cannat
...Şarap Üretimi Cabernet Sauvignon, hasat döneminin sonunda optimum olgunluğunda toplanan geç olgunlaşan bir üzüm çeşididir. Mahzende, üzümler hemen ezilir ve saplarından ayrılır, ardından renk ve taninleri çıkarmak için taze aromalar ve baharatların korunmasına öncelik verilerek uzun bir geleneksel bekletme ile (yaklaşık 3 ila 4 hafta, kontrollü sıcaklıkta: 25 ile 28°C arasında) fermente edilir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play