• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • kurutulmuş

Sonuçlar

Kurutulmuş

FransaTulus ve Midi-Pyrenees
  1. CÔTE2BOEUF

    Fransa

    Verified by europages badge

    Aveyron'da geleneksel kurutulmuş et üreticisi olan COTE2BOEUF, bir Fransız gastronomi ikonunu eski ihtişamına kavuşturuyor: sosis! Eski günlerde olduğu gibi sadece 3 malzemeyle yapılıyor: Aveyron'daki çiftliklerden seçilen et, Guérande tuzu ve IGP Kampot biberi. Koruyucu yok, renklendirici yok, nitrit yok! Eski günlerdeki gibi sadece 3 malzeme. Coppa, lonzo, kurutulmuş jambon, kurutulmuş Aubrac sığır eti, chorizo, guanciale, kuru sosis, sosis, Aveyron'daki Laissac'taki atölyemizde üretilen nitrit içermeyen şarküteri ürün yelpazemizi oluşturuyor. COTE2BOEUF aynı zamanda Popines'in de mucididir: %100 geri dönüştürülebilir ve iade edilebilir cam kavanozda ince dilimlenmiş şarküteri ürünleri. Vakumla paketlendikten sonra, Popine oda sıcaklığında 3 ay boyunca saklanabilir. 3 farklı formatı (Popine, Marmite, Chaudron) bulunan Popine, kışın rakletlerinize, yazın ise şarküteri tabaklarınıza mükemmel bir eşlikçi olacaktır.

  2. DISCOFRA

    Fransa

    DISCOFRA, yılında kurulan ve Makarna sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. kolektif yemek hizmetleri için kurutulmuş soslar, mutfaklar için hazır sunum yemek tabakları, meyve kompostoları, pastaneler için baz besin hazırlığı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Tournefeuille, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. SUD-TERROIR

    Fransa

    SUD-TERROIR, yılında kurulan ve Kurutulmuş sebzeler sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. ihracat, Gıda endüstrisi sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Solomiac, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. FLORIR

    Fransa

    FLORIR, yılında kurulan ve Kurutulmuş çiçekler sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Şirket, Durfort-Lacapelette, Fransa 'de bulunmaktadır.