...Bileşim: Île de Ré'den iri tuz ve organik yabani sarımsak Kereviz, soya, kuruyemiş, gluten, süt, hardal, susam ve sülfürler içerebilir Referans: SEL0006...
Fransa, Carpentras
... menşeli domuz eti Besin değerleri KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Yağlar: 16,90g Bunlardan Doymuş yağ asitleri (DYA): 6,20g Karbonhidratlar: 2,90g Bunlardan şeker: 1,20g Proteinler: 26,70g Tuz: 6,04 g Alerjenler: kabuklu yemişler: olası iz: atölyede fındık kullanımı...
Fransa, Paris
...Deniz tuzu, %100 doğal bir üründür ve hiçbir işleme tabi tutulmaz, hiçbir katkı maddesi ile ilişkilendirilmez. Güneşte kurutulmuş ve açık havada depolanmış olan bu tuz, tüm iz elementlerini ve minerallerini korur. Bizim tuzumuz, Yunanistan'ın Kuzey-Batı'sındaki Messolonghi tuz tarlalarında elle toplanmaktadır ve Avrupa'nın en önemli koruma altındaki sulak alanlarından birinin kalbinde yer almaktadır. %100 deniz tuzu. İyotsuz, florursuz tuz. PCB - KARTON: 12 birim...
Fransa, Vaulx-En-Velin
...SALATALARINIZ İÇİN YA DA KÜPÜRLERDE KULLANILAN TATLI TUZ. BİZİM TARAFIMIZDAN HAZIRLANMIŞTIR. Farklı ürün boyutları: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Menşei ülke: Cezayir...
Fransa, Castelnaudary
...Hindi gizzarları kendi yağında konfit, tuz. Et Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Dilimlenip tavada ısıtıldığında, bu gizzarlar her salataya biraz çılgınlık katar. Kassoulet pişerken mükemmel bir başlangıçtır.
Fransa, Biguglia
...Taze ananas, yeşil limon ve Tahiti vanilyası ile hazırlanan ANANAS reçelimizle bir tarif keşfedin. Masterchef'ten Marine tarafından bizim için büyük bir zevkle hazırlanmıştır. 100 g için besin değerleri enerji(kcal)= 210 enerji(Kj)= 892 yağ(g)= 0.2, doymuş yağ asitleri(g)=0 glükoz(g)=51, şekerler(g)=47 protein(g)=0.7 tuz(g)=0.1 Durum:Yeni İÇERİK: %57 taze ananas, şeker, su, %6 Korsika yeşil limonu, limon suyu, TAHITI vanilyası Net ağırlık: 220 g Menşei: Korsika...
Fransa, Saint-Fraimbault
...Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı. Şef Hubert Nobis tarafından tasarlanan bu tarif, şef, "les Gorronnaises" işleme atölyesi ve bizim aramızda yapılan üçlü bir ortaklığın sonucudur. 1988'den beri, Cousin ailesi, gelenekseli her zaman ön planda tutma hedefiyle Gorron'daki atölyelerinde çeşitli şarküteri ürünleri üretmektedir. Malzemeler: Sığır işkembesi ve ayakları, havuç, beyaz şarap, soğan, su, tuz, karabiber, saman...
Fransa, Ham
... için birinci sınıf organik malzemeler kullanmaya ve el yapımı üretim yöntemlerine özen gösteriyoruz. Basilik ile infüze edilmiş organik zeytinyağımız, katkı maddesi veya koruyucu içermez ve her şişe, kusursuz bir kalite sağlamak için titizlikle kontrol edilir. Tarif Fikri Malzemeler: 2 büyük, olgun domates 1 top mozzarella di bufala Birkaç dal taze fesleğen Tuz ve karabiber, damak zevkinize göre 2 yemek kaşığı basilik ile infüze edilmiş organik zeytinyağı Referans: AR805316 Hacim: 250ml...
... fidanlık yapmaktadır. Üretimimiz, dağ ikliminin zorlu ve kısıtlayıcı koşullarına (kar, soğuk ve bunun sonucunda ortaya çıkan tüm sorunlar, kar temizleme, tuz atma...) özellikle iyi uyum sağlamaktadır; bu koşullara, bitkileriniz yerleştirildiğinde maruz kalacaklardır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play