Fransa, Maubeuge
... oldukça basit olan köfte, her türlü yan yemekle kolayca uyum sağlasa da, ününe yakışır bir baharatlandırma gerektirir. Baharat karışımları üreticisi olarak, La Bonne Epice olarak bu rolü hafife almadık, aksine! Köfte ya da "kıyma" ürününün, geleneksel kasapların %100'ü tarafından uzun yıllardır sunulması nedeniyle, 1990'ların başında faaliyetlerimize başladığımızda bir baharat karışımı geliştirmek zorunda kaldık; bu, en eski tariflerimizden biridir! Referans: ART0020...
Fransa, Avançon
...La Moutarde au Miel et à l'Echalote, balın tatlılığı ile échalote'nin belirgin tadını birleştiren lezzetli bir sostur. Bu eşsiz karışım, yemeklerinize gurme bir dokunuş katmak için mükemmeldir. İster bir salatayı tatlandırmak, ister bir eti marine etmek, isterse sadece bir yan ürün olarak kullanın, bu hardal misafirlerinizi etkileyecektir. 250g net ağırlığı ile aile veya arkadaşlarla yapılan yemekler için idealdir. Zengin tadı ve kremsi dokusu, mutfağınızın vazgeçilmezi haline getirecektir.
Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Mükemmel bir tadım birası. Lezzetli ve yumuşak Yoğun ve lezzetli. Çok meyvemsi, çok ince bir çiçekli final ile. Şekerli bir yan, lezzeti artırıyor. İncelik, zarafet ve denge içindeyiz. Stil: Sarı Bira Alkol: 8,4° Maltlar: Pilsen, Manastır ve Buğday Şerbetçiler: Elixir, Golding ve Magnum IBU: 26 Yemekler: Welsh, Flaman Carbonnade, Maroilles Graten, Avcı Tavuğu Tatlılar: Şekerli Tart, Gerçek Flandre Waffle...
Fransa, Liverdun
Bloch, iki yüzyıllık aile şirketi, Grand-Est bölgesinde bulunmaktadır ve 1811 yılında kurulmuştur. İlk olarak Strasbourg yakınlarındaki Alsace'da yer alıyordu. 1870 yılında şirket, potajlar ve kısa kaynatmalar ürettiği Nancy banliyösüne, Lorraine'e taşındı. Şirket, 2000'li yıllarda HIGY tarafından satın alındıktan sonra, faaliyetini mutfak yardımlarına odakladı. Yeni adı altında Auguste BLOCH, ...
Fransa, Ozoir-La-Ferriere
Fransa, Passavant La Rochere
...Tanıdık küçük küpler, sade ve temiz hatlarıyla modern bir grafik stil sunuyor. Kahve keyfi, atıştırmalık, aperatif, küçük mezeler, küçük yan yemekler, ikramlar veya şamdanlar, KUBE koleksiyonu tatlı veya tuzlu olsun, damakların küçük zevklerine adanmıştır. Ürün yüksekliği: 68 mm Hacim: 10 cl Parti ağırlığı: 1,20 kg Renk: Şeffaf...
Fransa, Lalinde
... desteği olmadan ideal pelet barbekü. Bu futuristik görünümlü pelet ızgarasında sağlıklı ve basit bir pişirme ile harika yemekler hazırlayarak arkadaşlarınızı şaşırtın. Boyutlar: Pişirme tepsisi boyutu Ø 580 mm Kapasite: 6-10 kişi Otonomi: yaklaşık 1 saat Rezervuar: yaklaşık 1,4 kg Güç: 6000W...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
...beyaz ekmek veya benzeri ekmeklerle her türlü tost yapmak için restoranlarda idealdir. Konveyörlü tost makinesi, oteller, misafirhaneler veya lokantalarda kahvaltılar için kızarmış ekmek hazırlamak, sıcak keçi peyniri tostları, foie gras için tostlar veya diğer yan yemekler için faydalıdır... Güç: 1.34kW / 230V / 50Hz Kontrol: Elektronik ve kol Kontrol ışığı: Evet Tasarım için: Küçük ekmek, ızgara...
Fransa, Boz
...yetiştiriciliklerinde gıda güvenliğini sağlama konusunda yardımcı oluyoruz ve kontaminasyon odaklarını tanımlayıp ortadan kaldırmalarına yardımcı oluyoruz. Üretim birimleri (proses ve tedarik zinciri) için sunduğumuz danışmanlık ve çözümler, ürünlerinizin gıda güvenliğini, üretim birimlerinden raflara kadar, kamyonlar, soğuk odalar ve depolama süreçleri boyunca sağlamaktadır. LCB GIDA GÜVENLİĞİ, 40'tan fazla ülkede bir dağıtım ağına ve 3 yan kuruluşa sahiptir ve tarım ve gıda sanayisinde gıda güvenliği alanında küresel bir aktör olma hedefindedir.
Fransa, Saint Ignat
...her yıl 330.000 ton tahılı, esasen buğday ve mısır bazında, 7 sanayi tesisinde işlemekte ve bu ürünleri 4 ana pazara yönlendirmektedir: atıştırmalıklar, kahvaltılık gevrekler, ekmek yapımı ve hazır yemekler.
Fransa, Flagnac
...Sebzeler, peynirler, yumurta, süt ve ekmek, Occitanie bölgesine aittir. •Aligot Express, restoran sahiplerinin taleplerine uyum sağlayacak şekilde, R&D atölyesinde çeşitli dondurulmuş yerel tarifler geliştirmiştir, bunlar arasında: •Aligot: Her çalışma yöntemine uygun çeşitli formatlarda mevcuttur. •Aper’ligots: Tapas, salata veya yan yemek olarak tüketilebilen Aligot boncukları, Cantal / Soğan...
Fransa, Mettray
... sebzeler, şekerleme veya hazır yemekler gibi gıda endüstrisinin en büyük isimleriyle ortaklıklar kurmuştur. 30 yılı aşkın bir süredir, FILPACK, meyve ve sebzelerin dağıtımı için en iyi ambalajlama çözümlerini tasarlamaya odaklanmaktadır. 4 lokasyonda bulunan FILPACK grubu, FILPACK INDUSTRIE, meyve ve sebzeler için ambalajlama yapan FILPACK EMBALLAGE, tarım ürünlerinin üretimi ve korunmasıyla ilgilenen FILPACK AGRICOLE ve ambalajlar için tasarım ve baskı yapan TECHNIPAC'tan oluşmaktadır.
Fransa, Landerneau
...1978 yılında kurulan ve Triskalia tarım kooperatifinin bir yan kuruluşu olan Gelagri, Avrupa'daki dondurulmuş sebze ve işlenmiş ürünler pazarında önemli bir aktördür. Sektördeki hakimiyetimiz ve ekibimizin uzmanlığı sayesinde, Fransa ve İspanya'da Agro-ekoloji lideri olarak kendimizi konumlandırıyoruz. -Dondurulmuş sebzeler ve işlenmiş dondurulmuş yemekler - Dondurulmuş ham sebzeler - Dondurulmuş sebze karışımları - Dondurulmuş işlenmiş yemekler - Dondurulmuş organik sebzeler - Paysan Breton, Dondurulmuş ürünler...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play