... şeker kamışının sırrını çözdüler ve Kuzey Afrika ile Güney İspanya'da şeker kamışı ekmeye başladılar. Ayrıca, şeker kamışını meyvelerle kaynatmayı ve yemeyi keşfettiler. 16. yüzyılda, İspanyol kaşifler, Batı Hindistan'da uzun süre korunmuş meyveleri keşfettiler. Tarihimizdeki en eski reçel tarifi, Mevlevi dergahlarında üretilen gül reçelidir. Kategori: Reçel Ürün Kodu: G.160 Barkod: 8692134779116 Ölü Ağırlık: 250 gr Brüt Ağırlık: 300 gr Dış Ambalaj: Shrink Film Karton Boyutu: 34,5 x 17 x 13 cm Palet Üzerindeki Karton: 150 parça.
Kıbrıs, Paphos
...Eşsiz parfüm, gül, olgun şeftali, bal çiçekleri, lychee, mango ve narenciye reçeli ipuçlarını gösteriyor. Parlak tat, düşük asiditeyi maskeleyerek uzun bir tatlı bir bitişe dönüşüyor. Bu tür şaraplar yalnız başına mükemmel bir şekilde içilir, ancak en iyi eşleşme mavi küflü peynirlerle olacaktır. • Çeşit: %100 Torrontes • Bağlar: Mendoza • Şarap analizi: Alkol – %13.0...
...Rosa Damascena Trigintipetala yapraklarının işlenmesiyle elde edilen ürün. -yapraklar kaynatma ve sterilizasyon ile korunmuştur. -İçindekiler: Gül yaprakları (%43), şeker, su, taze sıkılmış limonlardan elde edilen doğal meyve suyu.
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...Seramik beyaz veya siyah kapakla sıkıştırılmış bu güzel küçük kavanozda dökülen mum... Kavanozu açın ve bu zarif parfümün büyüsüne kapılın... Birçok koku mevcut. +/- 30 saat Koku menekşe şekeri, briyoş, tuzlu tereyağı karamel, limon mereng, şeker kalbi, salatalık – kavun, süt reçeli, erik reçeli, portakal çiçeği, pamuk çiçeği, tiaré çiçeği, çilek, ahududu, yoğun ekstaz, mango – hindistancevizi, mango – passion fruit, gurme yaban mersini, hindistancevizi, nugat, baharatlı ekmek, Breton paleti, şeftali, pina colada, çilek pop, rahatla, kırmızı gül, vanilya, vanilya – çilek, yuzu...
Fransa, Paris
MAISON BOTEH, Pers bölgesi/İran aromalarını barındıran gastronomi ürünlerinde uzmanlaşmış, bir anne ve oğlu tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Ürünlerimiz, yaratıcılığı ve İran mutfağına olan tutkuyu birleştiren el işçiliğiyle yapılır. Ayrıca iki hizmet daha sunuyoruz: Fransa'da üretilen Ürünler için Beyaz Etiket Oluşturulması & Ürünlerin Tedarik Edilmesi. Daha fazla ayrıntı da şöyle: Birkaç...
...Radzice Duże'deki Meyve ve Sebze İşleme Tesisi, Aralık 1962'de kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana tesis, meyve ve sebze işleme alanında uzmanlaşmıştır. Radzice İşleme Tesisi, çeşitli tatlarda reçel ve marmelat (vişne, çilek, yaban mersini, kayısı, gül vb.) ile birlikte kızartılmış elma ve erik reçeli üretmektedir. Ayrıca çeşitli sebze konserveleri ve yapay bal da sunmaktadır. Müşterilerimizin...
Romanya, Brasov
... ilaçlanmamaktadır. Koruyucu, renklendirici veya jelatin kullanmıyoruz; sadece Doğa Ana'dan gelen malzemelerle geleneksel yöntemlerle üretmeyi tercih ediyoruz. Ürettiğimiz reçel yelpazesi şunları içermektedir: -Damask gülü reçeli -Ahududu reçeli -Böğürtlen reçeli -Orman yaban mersini reçeli -Vișne reçeli -Tarçınlı armut reçeli -Vanilyalı ayva reçeli -Cevizli erik reçeli -Limonlu kuşburnu reçeli -Tarçınlı elma reçeli -Şekersiz gül reçeli -Şekersiz böğürtlen reçeli -Şekersiz ahududu reçeli -Şekersiz erik reçeli -Akasyalı reçel -Kızılcık reçeli...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play