...İber domuzunun "Carrillera" kısmı, 10 aydan fazla süredir yetiştirilen iberik domuzunun alt çene bölgesinden elde edilen küçük bir yağsız et parçasıdır. Yaklaşık 150 gram ağırlığında olan bu et, yumuşaklığı ve narinliği ile öne çıkar; uzun pişirme yöntemleri için idealdir, örneğin güveçler ve yahni gibi, bu tür pişirme yöntemlerinde suyu ve gerçek tadı yoğunlaşır. Yapışkan dokusu ve derin tadı, "Carrillera"yı kaliteli iberik et severler için mükemmel bir seçenek haline getirir ve her lokmada yüksek mutfak deneyimi sunar.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play