...Önde gelen tedarikçilerin hammadde portföyü, un karışımları için de hiçbir isteği geri çevirmiyor: Sizin için özel komple çözümler geliştirmekten memnuniyet duyarız. Ortak yenilikler, hamur işlerinin hacmini, tadını ve tazeliğini olumlu yönde etkileyebilir - ve bunu doğal, etiketlemeye dost hammaddelerle gerçekleştirebiliriz.
...Tereyağı notası, tahıl ürünleri alanında hayati bir öneme sahiptir ve birçok profili vardır. Taze tereyağından, pişirilmiş tereyağına, kavrulmuş tereyağına ve kremalı tereyağına kadar bu farklı profiller, tariflerinizi eşsiz lezzet deneyimlerine dönüştürmek için lezzet ve ustalık katacaktır.
Fransa, Grasse
...Toz formundaki aromalar, hamur işleri veya toz gıda takviyeleri gibi özel hazırlıklara karşılık gelir. Sadece sıvı formun süreçte teknik bir sorun oluşturduğu durumlarda kullanılmalıdır. Konsantrasyonları sıvı aromalarla benzerdir. Toz aromalar standart aralıkta mevcut değildir, yalnızca ürün başına 5 kg veya daha fazla siparişler için temin edilebilir.
...Gıda aromalarımız farklı formlarda sunulmaktadır: sıvı, toz, emülsiyon. Ambalajlar 30 ml'lik şişe, 250 ve 500 ml'lik bidonlar veya talep üzerine dökme olarak çeşitlenmektedir. Bu aromalar, çeşitli gıda kategorilerine eklenmek veya bu gıdaların hazırlanmasında kullanılmak üzere tasarlanmıştır: hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, mousse'lar, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar; ayrıca çikolata, dondurma, içecek-şurup, hazır yemekler, süt ürünleri ve bisküvi üretiminde de kullanılabilir.
İtalya, Martina Franca
...Tam Buğday Frise, geleneksel Puglia frisesinin bir varyasyonudur ve daha rustik ve otantik bir tat için tam buğday unu ile yapılmaktadır. Bu frise, odun fırınında pişirilir, bu da onlara çıtır bir doku ve benzersiz bir tat kazandırır. Zeytinyağı ve taze domateslerle ya da balık çorbaları için bir taban olarak tüketmek için idealdir. Tam Buğday Frise, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan el yapımı bir üründür ve gerçek ve karşı konulmaz bir tat garanti eder.
Fransa, Le Sen
...İris özleri, parfümde toprak, metalik ve pudralı notalar gibi zengin ve doğal etkiler sunar. Tüm çiçek veya ferah akorlarıyla mükemmel bir uyum sağlar. İris absolüsü, doğal, canlı bir hacim etkisi yaratır; çok köklü, özgün, güçlü ve kalıcıdır. Aromalar Bu ürün, kırmızı ve sarı meyve aromaları için oldukça uygundur ve kompozisyonlara vahşi, sulu ve kalıcı bir etki katar. İz miktarında, tadı artırır, destekler ve yuvarlar. Daha yüksek dozajda, yeşil ve mor notalar ekler. Ayrıca içecekler, hamur işleri ve şekerlemelerde de kullanılabilir.
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Yiyeceklere istenen tadı ve aromayı vermenin harika bir yolu, gıda aroması kullanmaktır. KREDA gıda aromaları görevlerini mükemmel bir şekilde yerine getirecektir. Tatlılar, hamur işleri, dondurma, gazlı içecekler ve diğer ürünlere tat ve aroma eklemek için tasarlanmıştır.
Tunus, Tunis
...Gülgeranium doğal gıda aroması, hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, köpükler, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar, kremler, çorbalar yapmak için kullanılabilir. Bileşim Su Gülgeranium gıda aroması Saklama süresi ve koşulları Üretim tarihinden itibaren 2 yıl sonrasına kadar son kullanma tarihi 25°C'de serin ve kuru bir yerde saklayın Etiketleme Ürünün adı. Üretim tarihi...
ufs.country_names.RU, Vladimir
... kategorileri tarafından, özellikle vejetaryenler, veganlar ve diyetlerinden yumurta, gluten, süt veya nişasta çıkaranlar tarafından tüketilmesini mümkün kılar. "Pirinç+karabuğday" serisi, çok amaçlı karışım "Pirinç+karabuğday", zencefilli kurabiye ve muffinler için "Pirinç+karabuğday", deniz yosunu ve ayçiçeği ile "Pirinç+karabuğday" ve domates ve otlar ile "Pirinç+karabuğday" olmak üzere 4 üründen oluşmaktadır. Bu karışım, zencefilli kurabiye, muffin ve diğer tatlı hamur işleri pişirmek için en uygun olanıdır. Ağırlık: 700 g...
Fransa, Gennevilliers
... eklenmeden üretilmiştir. İçindekiler: Bissap %50, şeker %45, su %5 Ağırlıklı nota: Yaban mersini tadında hafif ekşi Doku: Parçalı reçel Tüketim önerisi: Tost ekmek, hamur işleri, yoğurt veya beyaz peynir, tatlılar.
İtalya, Conegliano
...Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla Burun: Nazik aromalar, olgun egzotik meyveleri andıran meyvemsi ve çiçeksi notalar. Tat: Şık, hafif asidik notayı dengeli bir şekilde eşlik eden doğru yumuşaklıkla. Saklama ve servis: Şişeler serin, kuru bir ortamda, ışıktan ve ısı kaynaklarından uzakta saklanmalıdır. 6-8°C arasında bir sıcaklıkta servis edilmesi önerilir. Oldukça büyük bir lale şeklindeki kadeh tavsiye edilir. Eşleşmeler: Yemekten sonra mükemmel ve kuru hamur işleri, meyve tartları ve diğer geleneksel İtalyan tatlıları için mükemmel bir eşlik.
Fransa, Champier
... hurmaların öğütülmesi ve elenmesiyle elde edilir. Doğal bir tatlandırıcı özelliğine sahip olup, %100 organik hurmadan oluşur. Rafine şekerlerin yerine geçmek ve hazırlıklarınıza yeni aromalar eklemek için mükemmel bir alternatiftir; aynı zamanda hurmanın vitamin ve minerallerinden de faydalanmanızı sağlar. Kullanım Genellikle hamur işleri, mısır gevreği, enerji barları veya kek hazırlıklarınızda kullanılır.
Slovenya, Nova Gorica
... yelpazede bitmiş ve yarı işlenmiş malzemeler sunmaktadır. Ürünleri arasında şunlar bulunmaktadır: dondurma üretimi için malzemeler (sütlü dondurmalar, meyveli dondurmalar, kimyasal katkı maddeleri ve yumuşak servisler için bazlar, meyve ve süt ürünleri için aromalar ve yüksek meyve içeriği ile dikkat çekici renklerle karakterize edilen dekoratif süslemeler), hamur işleri üretimi için malzemeler...
Fransa, Prunay-Sur-Essonne
... sertifikalı doğal aromalar geliştiriyoruz. Doğal, kişiselleştirilmiş ve sertifikalı aromalar yaratıyoruz. Kaliteli aromalar geliştirmek için hammadde seçiminde en yüksek özeni gösteriyoruz ve gıda güvenliği garantisi sağlıyoruz. Birçok uygulama için yaratıyoruz: alkollü veya alkolsüz içecekler, sıcak içecekler, hamur işleri, şekerlemeler, çikolatalar, dondurmalı tatlılar ve daha fazlası. Tüm...
Hollanda, Den Haag
...şekerlemeler, aromalar, et suyu ve sos, fırında pişirme ürünleri, kahve ve çay ürünleri, baharatlar ve karışımlar, ekmek, hamur işleri, kurabiye ve pasta, dondurma, kepçe dondurma, dondurma malzemeleri, tek kullanımlık ürünler, temizlik malzemeleri...
Fransa, Mouans Sartoux
... aromalar, içilebilir ve ısıtılmış, tatlı kremler, köpükler ve jelatinler için aromalar, dondurmalar ve sorbeler için aromalar, pastörize ve UHT sütler için aromalar ve peynir spesiyaliteleri için aromalar. Şekerleme, Bisküvi/ Hamur işleri, Eczacılık ve ağız hijyeni, ve tütün.
Fransa, L'union
...CARIF S.A. unlu mamuller, fırıncılık, pastacılık, hamur işleri ve bisküvi üretimi için düzelticiler, bileşenler ve iyileştiriciler, ekmek yapımında kullanılan enzimler, özel ekmekler için karışımlar ve ön karışımlar, pastacılık ve catering için hazırlıklar, spesifik aromalar ve boyalar üreten bir firmadır. CARIF S.A., un sektöründeki yenilikçi bileşenleri ISO 9001/2008 kalite güvencesi altında...
Fransa, Saint-Martin-De-Seignanx
CEYLAN FRANCE, İspanya merkezli Manufacturas Ceylan S.L. şirketinin bir parçasıdır ve gıda endüstrisi için baharatlar, çeşniler, aromatik karışımlar ve katkı maddeleri sunmaktadır. Üretiyoruz ve pazarlıyoruz: - Atıştırmalıklar, balık konserveleri, et ürünleri, soslar ve çeşniler, hazır yemekler için tuzlu aromalar - Dondurmalar, sorbeler, yoğurtlar, tatlılar, hamur işleri için tatlı aromalar...
Fransa, Amiens Cedex 3
... araştırmaktadır. 1955 yılında Amiens'de bir fırıncı-pastacı tarafından kurulan Florensuc, Fransa'da 60'tan fazla kişiyi istihdam etmektedir. Florensuc, zanaatkarlar ve sanayiciler için geniş bir dekorasyon yelpazesi sunmaktadır. • Zanaat pazarı: Pastacılar, Fırıncılar, Cateringciler, Restoran sahipleri • Sanayi pazarı: Pasta, ekmek, hamur işleri ve dondurma üreticileri. %60 İhracat, 60 ülkede. Ecocert, ISO 22000, Sedex sertifikaları.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play