Bunu mu demek istediniz: i̇berik domuz yataklar?
No results

Sonuç bulunamadı
"i̇berik domuz yanakları"

Ürün için "domuz yanakları"
İberik domuz yanak
10 aydan büyük iberik domuzu. Başın alt çenesinden çıkarılan küçük yağsız top. Parça 150 gr'dan fazla olmamalıdır. İberik domuzun çene kısmı, 10 ayda...
İber Yanağı
La Carrillera Ibérica, İberik domuzunun yanaklarından elde edilen bir et kesimidir ve yoğun tadı ile sulu dokusuyla tanınır. Bu kesim, benzersiz bir l...
Domuz kesimleri
Yüksek kaliteli domuz etlerimizi keşfedin, lezzet ve dokusu ile yemeklerinizi zenginleştirmek için seçilmiştir. İster yumuşak domuz sırtı, ister sulu ...
Domuz sırtı
Monte Safira'nın Domuz Filetosu, markanın kalite ve geleneğe olan bağlılığını örnekleyen birinci sınıf bir domuz filetosudur. En iyi yerel etlerden te...
Biberli Domuz Yanak - 400 g. Yerel domuz yanak, 6 ay olgunlaştırılmış.
Ağırlık: 0,4 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Dekstroz, Doğal aromalar, Baharatlar, Antioksidanlar, E301, Koruyucular, E250 100 gr ürün için besin ve ...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Donmuş domuz boynu
Domuz arka bacaklarıyla mı ilgileniyorsunuz? Domuz bacakları ve diğer yüksek kaliteli domuz eti kesimleri ticareti konusunda uzmanız.
Pork Head - Pork Head
PORK HEAD 1/2 Cut 20 kg frozen Boxes 1 x 40 fcl hq rf cnt in the 26 mt net wgth...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Jambon - Domuz Eti
Jambon - Domuz Eti...
Domuz kalbi
Domuz kalbi, birinci sınıf bir yan üründür. Koyu mor renkte ve elastik, sert bir dokuya sahiptir. Ürün tamamen kas dokusundan oluşmaktadır. Demir, fol...
DONDURULMUŞ DOMUZ - DOMUZ ETİ
DONDURULMUŞ DOMUZ AYAKLARI/DOMUZ BAŞI ETİ/DONDURULMUŞ DOMUZ KARNI...
Mısır domuz yanakları armut brunoise ile - Hazır domuz yanakları armut brunoise ile
Maïski domuz eti yanakları, armut brunoise ile birlikte, en lezzetli domuz eti yanakları ve armut küpleri ile hazırlanan bir güveç, aynı zamanda gerçe...
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Dondurulmuş Tavuk
Basit ve pratik: derin dondurulmuş kümes hayvanı spesiyaliteleri ile lezzetli bir stok oluşturabilirsiniz - böylece kümes hayvanı keyfi her zaman elin...
Tavuk Göğsü
Tavuk Göğsü...
Mide
Mide...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play