İspanya, Rafelbuñol(valencia)
Geniş ve gür çam ormanları, zengin bir fauna, mükemmel kalitede zeytinyağı üretimi, nesilden nesile aktarılan geleneksel tariflerin kullanımı ve özel iklim koşulları, yüzyıllardır süregelen dağlık bölge mutfak geleneğini güçlü bir şekilde şekillendirmektedir. Yıllar geçtikçe, bu gelenek, et ve şarküteri ürünlerinin üretimi, pazarlaması ve dağıtımında uzun yıllara dayanan deneyimin sağladığı ciddiyetle yeni gıda teknolojilerinin itici gücünü birleştiren yeni bir sanayinin ortaya çıkmasına yol açmıştır.
İspanya, Banyoles
...Collelldevall SLU, 1991 yılında Banyoles'te kurulmuş, et ve gıda sektöründe baharatlar ve katkı maddeleri ticareti konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Ürün kalitesini artırmak, maliyetleri düşürmek ve diğer ihtiyaçları karşılamak için danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Ürünlerimiz, kuru, pişirilmiş ve taze şarküteri ürünleri konusunda oldukça uzmanız. Her gün kendimizi geliştirme arzumuza ve bize...
İspanya, Valladolid
...Vaya Lechazo, en iyi lechazo etini ve en yüksek kalitedeki etleri bulabileceğiniz çevrimiçi mağaza. 100'den fazla ürünümüz var; bunlar arasında IPG lechazo, taze ürünler, işlenmiş ürünler, şarküteri, konserveler ve sizin konforunuz için oluşturulmuş paketler öne çıkıyor. En iyi kalitedeki lechazo ve etler konusunda uzmanız. Artık tek bir tıklama ile en iyi eti evinizde tadabilirsiniz. Et...
İspanya, Logroño
... tedarikçilerimizden veya kendi markalarımızla kendi tesislerimizde paketlenip dondurulmuş olarak sunulmaktadır. “Enoa Foods”: Logroño merkezli fabrikamızda dondurulmuş ve paketlenmiş et ürünleri. “Chicken Bai”: Logroño'daki fabrikamızda işlenmiş dondurulmuş tavuk ayakları. “El Cuadril”: HALAL sertifikasına sahip olabilen sığır eti, doğranmış biftek ve hamburgerler. Şarküteri ürünleri & hazır yemekler / markalarımız: “Iberian Summun”: İspanyol şarküteri ürünleri, Serrano & İberian Jambon, sosisler ve marine edilmiş ürünler. “Cua’C...
İspanya, Noreña
... geliştirilmesi, gıda ürünlerinin ihracatı için. (IDEPA Projesi) Çölyak hastaları için uygun et ürünlerinin hazırlanması ve analizi. (FICYT Projesi) Çiğ-tütsülenmiş şarküteri ürünlerinde benzo(a)piren (kanserojen bileşen) kontrolüne yönelik teknolojik gelişmeler. (FICYT Projesi) Asturya şarküteri endüstrisinde benzo(a)piren (BaP) kontrolü için düşük ısı yüküne sahip bir pilot tütsüleme-kurutma odasının geliştirilmesi. (CDTI Projesi) Gıda güvenliği ve kalite yönetiminde uygulama alanı olan yeni öngörücü mikrobiyoloji modellerinin geliştirilmesi. (FICYT Projesi) Yeni üretim süreçlerinin geliştirilmesi.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play