İspanya, Guijuelo-Salamanca
... içerik. Yapay E’ler yok. Ağırlık: 0,280 Kg Dağıtım ve taşıma koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajda ise 5ºC'nin altında saklanmalıdır. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein Ağırlık: 0,280 Kg...
İspanya, Monroyo (teruel)
...Bu ev yapımı chorizo'nun hazırlanmasında, "Denominación Origen Teruel" Duroc domuzlarının seçkin parçaları, örneğin omuz ve yağlı kısımlar, seçilmiş baharatlar ve doğal bağırsaklar kullanılmaktadır. Bu da ona yoğun ve karakteristik bir tat kazandırmakta, ayrıca oldukça sağlıklı bir ürün olmasını sağlamaktadır.
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
...İÇİNDEKİLER: domuz eti ve pastırma, tuz, baharatlar, şeker, aromalar, stabilizatör E451, tat artırıcı E621 ve antioksidan E300. Doğal domuz bağırsakları. Süt ve soya proteini ile hardal içerebilir.
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Kestane besi İber jambonumuz, yoğun kırmızı bordo rengi ve inci tonlarında yağ damarlarıyla, yumuşak ve kremsi bir dokuya, yoğun ve kalıcı bir lezzete, yoğun ve hoş bir aromaya sahiptir. Ailenin üç nesildir kullandığı doğal baharatlar ve pul biberle yapılan marine işlemi ve yavaş doğal kurutma süreci, kestane besi İber jambonumuza eşsiz bir buket kazandırmaktadır.
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
...Jambon ve Sucuklar Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Sanayi Parkı, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - İspanya www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
...Size yeni bir atıştırmalık konsepti sunuyoruz. Hızlı ve kolay hazırlanabilir, aperatif olarak mükemmel. Onları her yerde yiyebilirsiniz: evde, işte veya açık havada.
İspanya, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclas'ı oluşturan profesyonel ekip, gıda sektörüne yönelik en iyi yardımcı ürünler ve hizmetlerin seçimini sağlamak için her gün yoğun ve titiz bir çalışma yürütmektedir. Doğal renklendiriciler, katkı maddeleri, hammaddeler, et ürünleri veya gıda aromaları gibi çeşitli seçenekler olsun, hepsi piyasada bulunabilecek en yüksek kalite standartlarıyla sunulmaktadır.
LUIS OLIVERAS S.A, 1933 yılından beri kuru et ürünleri üretimi konusunda uzmanlaşmış bir aile şirketidir. İspanya'nın kuzeydoğusunda, Fransa sınırına çok yakın, ana limanlar ve havaalanlarının yakınında yer almaktayız. Ustalığımızın ve en iyi hammaddelerin birleşimi, en yüksek kalitede domuz etinden üretilen şarküteri ürünleri ile ayrı tesislerimizde ürettiğimiz hindi ve sığır etinden Halal şarküt...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play