İtalya, San Stino Di Livenza
...Açık saman sarısı renkte, bu şarap ince ve kalıcı bir perlage'ye sahiptir. Yeşil elma, armut, genel olarak beyaz meyveler, badem ve akasya çiçeklerinin ince tipik kokularıyla meyvemsi-çiçeksi aromalar sunar. Üzüm çeşidi: Glera Bölge: Venedik...
İtalya, Misano Adriatico
...Kırmızı şarap J.P. CHENET cabernet syrah, zarif ve şık bir üzüm karışımıdır, dolgun bir gövdeye ve yoğun bir tada sahiptir. Her 75 cl'lik şişe, benzersiz bir tat deneyimi sunar ve mükemmel bir alkol derecesine sahiptir. Et yemekleri veya olgun peynirlerle eşleştirmek için mükemmeldir.
İtalya, Sizzano
...Kaliteli Köpüklü Şarap ÜZÜM ÇEŞİDİ %100 Nebbiolo BALONCULAR Küçük, neredeyse görünmez baloncuklar SICAKLIK: 4 °C...
İtalya, MILANO
... uluslararası alanda İtalyan geleneği ve zanaatkarlığının sembolü olarak takdir edilmektedir. Pandoro, Verona kökenli tipik bir İtalyan Noel tatlısıdır. Sekiz ucu olan koni şeklindeki yapısıyla ve yumuşak, hafif dokusuyla dikkat çeker. Panettone'den farklı olarak, pandoro kuru meyve veya kuru üzüm içermez, ancak hafif ve tereyağlı bir lezzete sahiptir ve altın rengi bir kabuğa sahiptir. Geleneksel olarak...
İtalya, Mazara Del Vallo
...Şarap yapımında tatlandırma, zenginleştirme ve köpürtme aşamalarında kullanılmak üzere kristalize edilmiş üzüm mustu.
İtalya, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Coğrafi İşaret Üretim Bölgesi: Emilia Üzüm Çeşidi: Lambrusco Alkol Oranı: %8 vol. Renk kırmızı yakut Aroma Şarap gibi ve meyvemsi Tat tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde Eşleşmeler kırmızı et, av etleri Servis Sıcaklığı 18°-20° C.
İtalya, Trento
...İtalya'da üretilen bir marka oluşturun Üçüncü taraf üretim, danışmanlık ve özel kişiselleştirme hizmetleri sunuyoruz. Müşteriyi, özel ürünlerin geliştirilmesi sürecinde takip ediyoruz ve İtalya'daki laboratuvarlarımızın uzmanlığı ile müşterinin talepleri arasında mükemmel bir senkronizasyon sağlıyoruz. Dünyada benzersiz bir iz bırakmak istiyorsanız, üzüm çeşidini, karışımı, şişeyi ve tasarımı kişiselleştirebilirsiniz. Alkol içermeyen 0.0 şarap markanızı oluşturun ve büyümeye başlayın.
İtalya, Vimercate
...Global 240, şıra ve şarap üretim süreçlerinde çok parametreli analiz yapma imkanı sunar; son derece yüksek hassasiyet, tekrarlanabilirlik ve güvenilirlik ile. Saatte 240'a kadar örnek otomatik olarak analiz edilebilir, en yüksek kalite standartlarını garanti eder. Analiz cihazı şunlardan oluşmaktadır: •Örneklerin yerleştirileceği plaka: 0,6 cm optik aralığa sahip 50 okuma küveti yerleştirmeye...
İtalya, Marciano Della Chiana
... ruby kırmızısı rengindedir. Sulu ve dolgun tadı sayesinde tek başına veya çikolata ile mükemmel bir uyum sağlar. Olgun peynirlerle de harika bir eşleşme sunar. Format: 0,5 lt. Şarap türü: Passito. Yıl: 2019. Ülke: İtalya. Bölge: Toskana. Üzüm çeşidi: %100 Aleatico. Olgunlaşma: 6 ay küçük ahşap fıçılar - 6 ay şişe. Renk: Yoğun ruby kırmızısı. Aroma: Çilek, Kuru erik, Yaban gülü. Sıcaklık: 12° C. İdeal eşleşme: Çikolata, olgun peynirler.
İtalya, Nave
... Montisola karşısındaki derinliklerinde 40 metrede, sabit sıcaklık ve basınçta; tamamen karanlık. Sülfür içerir. Hacim: 0.75l Kod: 08144 Kategori: Köpüklü Şaraplar Alkol Oranı: %12 vol. Ülke: İtalya Bölge: Lombardiya Üzümler: 10'dan fazla kırmızı üzüm çeşidi, çoğu Biyotip veya Yerel Çeşitlerden Renk: Parlak sarı...
...Üzüm Çeşidi: %100 Nebbiolo. Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme. Olgunlaşma: Slavonya meşe fıçılarında 18 ay. Renk: Koyu yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru. Aroma: Şık ve zarif, tatlı baharatlar arka planda ahududu ve menekşe notalarıyla. Tat: Kuru ve iyi gövdeli, uzun ve kalıcı bir bitişe sahip. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Şık bir...
İtalya, Vazzola
... sağlar Özellikle şarap yapım sektöründe, üzüm şırasını doğal haliyle veya enzimatik işlem sonrası filtrelemek ve tortulardan sıyırma, santrifüj işleme ve ilk sıyırmadan sıvı kısmın geri kazanımı için son derece etkilidir.
İtalya, Castel San Pietro Terme
... oda, bütün üzüm için geniş ve sürekli bir geçiş sağlar, bu sayede daralmalar veya ani küçülmeler olmadan, sapların kesilmesini ve ezilmesini önler. Rotorun düşük devir sayısı (45/57 devir/dakika), sapların, kabukların ve çekirdeklerin çarpılmasını ve parçalanmasını önler, böylece pompa, bütün üzüm, ezilmiş üzüm veya fermente üzüm posasını nazik bir şekilde aktarabilir.
...Üzüm Cinsi: %60 Merlot, %40 Cabernet Sauvignon | Renk: Koyu kırmızı, mor yansımalarla ve olgunlaştıkça narin bir granat tonuna doğru eğilimli | Koku: Büyük bir zarafete sahip şarap. Yaban mersini ve böğürtlen gibi meyve aromaları, ince kaliteli kavrulmuş ve vanilyalı notalarla hissediliyor | Tat: Ağızda kuru, sıcak ve gövdeli bir şekilde kendini gösteriyor. Tanninler hissediliyor, ancak barrique'de beklemenin etkisiyle yumuşak bir şekilde.
Eşleşen ürünler
Altropasso
Altropasso
İtalya, Isola Del Liri
...Gıda, ilaç ve kimya sektörlerinde malzeme taşımacılığı sorununu etkili bir şekilde çözmek için, hammaddeleri işlemek, şarap endüstrisinde, yağ fabrikalarında ve yenilenebilir enerjilerde en yüksek uygulama alanını bulmaktadır. Silindirik veya konik spiral tam ağaç, farklı kalınlık ve boyutlarda, düz ve şerit şeklinde çeşitli malzemelerde mevcuttur.
...Şarap posası ayırma sistemleri satıyoruz, bunlar şu şekilde sınıflandırılmaktadır: 1- OPC - Çekirdek Yağı - Glutensiz Un elde edilen çekirdekler - 2- Gıda unları, hayvan yemi ve bitkisel büyüme hormonu içeren humus üretilen üzüm kabukları.
İtalya, Modena
...PROSECCO DOC Çiçeksi ve meyvemsi bir aromaya sahip, taze, hafif ve canlı bir tat: Prosecco DOC, sade ve şık bir içmenin simgesi olan, İtalya'nın eşsiz yaşam tarzıyla özdeşleşen bir şarap. Prosecco DOC için kullanılan üzümler esasen Glera'dır; bu, Roma döneminden beri İtalya'nın kuzeydoğusuna özgü bir çeşit. Glera, beyaz bir üzüm çeşididir. Dalları koyu fındık rengindedir ve bol miktarda saman sarısı renkli üzüm salkımları üretir.
İtalya, San Pietro Clarenza
...sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, 36 ay yaşlandırılmış şarap sirkesi. Zeytin çekirdeği parçaları içerebilir. ALERJENLER: Kereviz, çam fıstığı. Ambalaj boyutları: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GURME...
...Çeşit: ŞARAP BAĞLARININ KRALİÇESİ Olgunlaşma dönemi: ağustos ortası...
...Derin yakut kırmızısı şarap, belirgin otlu ve baharatlı bir aromaya sahiptir. Güçlü ve olgun gövdesi, ilk tadımda buruna gelir, doğru asidite ve yumuşak tanenlerle yumuşatılmıştır. Şarap, damakta kadifemsi ve iyi yuvarlanmış bir lezzet sunar; tat dengeli, yoğun ama karmaşıktır. Uzun bir aroma ve tütün sonrası tadı bırakır, ahşap aromalarıyla iyi harmanlanmıştır.
İtalya, San Donaci
...Üzüm Cinsi: %100 Negroamaro. Üretim Bölgesi: Salento, Brindisi ve Lecce illeri arasında. Negroamaro üzümlerinin çelik tanklarda fermente edilmesiyle elde edilen bu şarap, kuru ve kalıcı bir tada sahiptir. Burunda, kırmızı meyveler olan frenk üzümü, siyah dut, böğürtlen ve vişne ile Akdeniz maki bitkilerinin balsamik notaları belirginleşir. Tanin yapısının fazla baskın olmaması sayesinde, iyi bir çok yönlülüğe sahiptir; olgun şarküteri ürünleri ve orta olgunluktaki peynirlerle, et bazlı makarna yemekleri, beyaz ve kırmızı etlerin soslu ve fırınlanmış halleriyle uyum sağlar.
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
İtalya, Costigliole D'asti
...La Casa Vinicola Morando, Asti, Cuneo ve Alessandria arasında, her zaman yüksek kaliteli şarap ve köpüklü şarapların doğduğu üzüm yetiştiriciliği ile tanınan bir bölgede, Costigliole d'Asti (AT) bulunmaktadır. Şirket, yıllardır profesyonellik, deneyim ve tutku ile hem beyaz hem de kırmızı Piemontese şarapları üretmektedir; bunlar docg, doc ve igt olarak sınıflandırılmakta ve hem ulusal hem de uluslararası pazara sunulmaktadır. Şarapların yanı sıra, şirket köpüklü şaraplar ve şarap bazlı aromalı içecekler ile brik şarap üretiminde de uzmanlaşmıştır.
... 450m yükseklikte yer almaktadır. Üzüm yetiştirdiğimiz toprağın optimal yüksekliği ve ideal olgunlaşma süreci, şaraplarımızın benzersizliğini belirlemektedir. Kendi bağlarımızdan şarap üretmek, asmanın büyüme sürecinin her aşamasını kontrol etmemizi sağlar. Üzüm hasadı elle yapılmakta olup, bu bize tarlada ilk grup seçimini yapma imkanı tanımaktadır. Elle hasat, 12 kg'lık küçük kasalarda...
İtalya, Agrigento
...Fauma'nın eski feodal toprakları arasında, Fauma Mahallesi'nde, Cuffaro Şarapçılık ve Tarım İşletmesi uzanmaktadır. Bu işletme, beş farklı bölgede yerel üzüm çeşitleri olan Nero d'Avola, Catarratto Bianco Lucido ve Inzolia'yı yetiştirmektedir. İklim, toprak ve özellikle her aşamada, tarımdan şarap yapımına kadar, uzman bağcılardan oluşan bir ekibin çalışmasıyla ortaya çıkan eşsiz kaliteler.
İtalya, San Pancrazio Salentino
Şarapçılık için paslanmaz çelik makineler ve tanklar inşası. Anahtar teslimi hizmetle tam şarap mahzenleri temini. Müşteri spesifikasyonlarına göre standart dışı tankların tasarımı ve inşası, yerinde de yapılabilir. Depolama, şarap yapımı, otomatik şarap yapımı, sıcaklık kontrol sistemleri, ısı değişimi ve otomatik şarap yapım yönetimi için tankların gerçekleştirilmesi, üzüm alma tankları, elevatörler ve vida ile taşımacılık ve bantlı taşımacılık, merdivenler ve geçitler, borulama (piping), reaktörler ve paslanmaz prototipler.
İtalya, Frascati
... uzanmaktadır. Bağlar, zeytinlikler ve tarlalar arasında bir çeşitlilik modeli oluşturarak birbirini takip etmektedir. Toprak volkanik kökenlidir ve en yaygın üzüm çeşidi Lazio'nun Malvasia bianca'sıdır. Bölgeye olan özenimiz ve sürdürülebilirlik konusundaki taahhüdümüz, bölgeye özgü şarapların üretiminde somutlaşmıştır. Kalite arayışımız, tüm tedarik zincirinin kontrolü ile başlamakta ve...
Contucci Tarım Şirketi, bölgedeki en eski işletmelerden biridir ve sahip olduğu yüz yetmiş hektar alandan elde edilen mükemmel bir şarap üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Nitelikli ve deneyimli personel, hem özel şarap mahzenlerine hem de müşterilere dağıtılan geniş bir kontrol altında üretim (Doc) ürün yelpazesi sunmaktadır. Toskana üzüm çeşidi, harika Rosso ve Nobile di Montepulciano...
İtalya, Collalto Di Tarcento
... mekanik zorlamalara karşı dayanıklılık sunarak, tesisin ömrünü üzüm bağının yaşam döngüsü ile eşit hale getirmektedir. SANGOI GREEN ayrıca, Sangoi Inox veya Sangoi Galva gerilim telini, tüm gerekli aksesuarları ve zamanında, dikkatli danışmanlık hizmetimizi içeren "anahtar teslim" bir tesis sunabilir. İhtiyaçlarınıza en uygun ürünleri seçme konusunda size en iyi şekilde rehberlik edeceğiz ve...
İtalya, Montalcino
... bağ her zaman güçlü olmuştur. Tarihçi Giovanni Antonio Pecci, XVIII. yüzyılın başlarında, Toskana Büyük Dükü için yazdığı bir raporda, günümüz mahzeninin konumunu şöyle tanımlar: "kolay erişilebilen bir tepe üzerinde, tamamen üzüm ve zeytin ağaçlarıyla kaplı küçük bir şato bulunmaktadır". 1902 yılında, Abbadia Ardenga, bir yılın üzerinde olgunlaşmış yemek şarapları için ilk önemli ödülünü alır; bu ödül, o dönemde İtalya dışına ihracat yapan işletmelere verilmiştir. Günümüz işletmesi, 1934 yılında kendi Tüzüğünü güncelleyerek yenilenmiştir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play