İtalya, San Stino Di Livenza
...Açık saman sarısı renkte, bu şarap ince ve kalıcı bir perlage'ye sahiptir. Yeşil elma, armut, genel olarak beyaz meyveler, badem ve akasya çiçeklerinin ince tipik kokularıyla meyvemsi-çiçeksi aromalar sunar. Üzüm çeşidi: Glera Bölge: Venedik...
İtalya, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Coğrafi İşaret Üretim Bölgesi: Emilia Üzüm Çeşidi: Lambrusco Alkol Oranı: %8 vol. Renk kırmızı yakut Aroma Şarap gibi ve meyvemsi Tat tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde Eşleşmeler kırmızı et, av etleri Servis Sıcaklığı 18°-20° C.
... şarap, fondü, av etleri ve bazı olgun peynirler gibi aristokratik yemeklere eşlik eder. Servis Sıcaklığı: Yaklaşık 18°C'de servis edilmelidir. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast İthalatçı Bağlantısı 2018 puanı 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG Uluslararası Şarap Ödülleri İspanya 2017 gümüş madalya...
İtalya, Dorgali
... çakmaktaşı, grafit ve küçük siyah meyve notalarıyla görkemli bir şekilde açılır. Damakta sıcaklığını sergileyen bu şarap, yumuşak ve sarıcı tanen dokusuyla birlikte siyah kakao notalarını ortaya çıkarır. Filtre edilmemiş bir şarap olup, olası tortular kaliteyi etkilemez; aksine, tipikliği artırır ve şarap yapım süreçlerimizin bütünlüğünü ve doğallığını kanıtlar. Av etleri, kırmızı etler ve olgun peynirler gibi zengin ve yapısal yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
İtalya, Maruggio
... reçeli, tamarind, balsamik notalar Tat: Dolu ve yuvarlak, uzun aromatik Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Et suyu ile ilk yemekler, av etleri, kızarmış kırmızı etler, olgun peynirler, mantarlar.
İtalya, Rivoli
... ve modernlik arasında mükemmel bir uyum yaratma yönündeki sürekli arayışımız doğuyor. Restoran anlayışımız, misafirperverliği, hizmetin önemini ve "doyurucu mutfak" kavramını terk etmezken, aynı zamanda çevresel ve sosyal açıdan daha sürdürülebilir bir restorasyon anlayışına bağlı yeni kavramları da benimsemektedir. Peynirler, şarküteri ürünleri ve Piyemonte etleri menümüzü canlandırmak için sadece birkaç kilometre yol kat ediyor. Kuru mantarlar, enginarlar ve kuşkonmazlar mevsimsel olarak mutfak ve pizzamızın gerçek kahramanları haline geliyor.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play